[...] min 0,5kg na tydzień cynamon,kawa,omega3 nawet znalazłem olej z wiesiołka:) to co aktualnie mam i sobię cenię jako dodatek poprawiający przemianę,spalanie,zdrowie + czosnek,cebula,ostre przyprawy Trening: 1tydzień FBW po 2,3 serie koło godziny pn,wt czw,pt od 2 tygodnia wrzucam Y3t albo plan Stoppaniego shreded tak aby mieć piękną gotową [...]
[...] karoteny i inne związki. Na przykład morele czy brzoskwinie są świetnym źródłem karotenów (też bardzo pozytywnie działających na zdrowie), a nawet zupełnie białe warzywa - cebula, czosnek, chrzan są bogate w związki o działaniu prozdrowotnym - wiruso-, grzybo-, bakteriobójczym... Napychając się jednym kolorem/rodzajem owoców czy warzyw w [...]
[...] :-D ), koncentrat pomidorowy, przecier pomidorowy, calkowicie nabial, zoltka jajek, warzywa straczkowe ( tu nawet objawy silne mialam po malych ilosciach mleczka sojowego ), cebula, awokado ( to uwielbiam! }:-( ),seler po kilku dniach obwawy zlagodnialy, ale wciaz jeszcze nie ustapily calkowicie-praktycznie to sie od dawna juz nie zdarza, zebym [...]
Ja po tym mam podobnie jak po kokainie ;) Namówiliście mnie. Biorę. Zdrowie przecież najważniejsze ;-D Geranium - to może być taki olejek z apteki? Czy jakieś suszonki? Sorry, za głupie pytanie, ale nie słyszałem o tym i tym bardziej nie korzystałem ;) Póki co terapia cebulą do ucha i do ustnie: kurkuma z pieprzem, czosnek (ciężkostrawny niestety [...]
Babka 86 lat zawsze robi: spirytus + cebula + czosnek + miód + siemię + cytryna - chyba spirytus robi robotę w tym największą %-) Zmieniony przez - BroStyle w dniu 2017-09-20 12:55:22 lol, moja Babka też 86lat i na przeziębienia takie mikstury na bazie spirytu bierze trzyma się świetnie, tez bym chciała w jej wieku mieć takie zdrowie (a nigdy [...]
[...] Ogromną rolę w procesach dotruwania wątroby odgrywa również: cynk, miedź i magnez. Żywność bogata w glutation:awokado, szparagi, brokuły,brukselka, czosnek, cebula, kapusta można stosować soki z tych warzyw,by wspomóc oczyszczanie wątroby. Reasumując komórkowe oczyszczanie wątroby wykonujemy za pomocą dobrej, naturalnej witaminy [...]
[...] Najlepiej jeść je na surowo, po doprawieniu odrobiną oleju lub masła. Niewskazane są: potrawy z warzyw strączkowych, grzyby, słodka kapusta, brukselka, kalafior, kalarepa, cebula, por, czosnek, rzepa, rzodkiewka, brukiew, a także świeże ogórki. Możesz jeść: dojrzałe oraz niezbyt kwaśne owoce obrane ze skórki. Owoce jagodowe (jagody, poziomki, [...]
Grillowany dorsz z duszonymi warzywami Składniki na jedną porcję: 1 ok. 150 g filet z dorsza pół małej cukini pół małej marchewki 1 mała cebula ząbek czosnku gałązka świeżego rozmarynu 1 cytryna kilka migdałów suszony tymianek oliwa z oliwek sól oraz pieprz Przygotowanie: Ryba: filet z dorsz myjemy i osuszamy,siekamy świeży rozmaryn, oprószamy [...]
Pikantna pierś z kurczaka w prosciutto Składniki na jedną porcje: 1 średnia pierś z kurczaka 100 g kaszy gryczanej pół średniej papryki pół średnie marchewki mała cebula 2-3 ząbki czosnku mała papryczka scotch bonnet garść świeżej rukoli 3-4 plastry mozzarelli kilka listków świeżej bazylii oliwa z oliwek ocet winny 2 plastry prosciutto świeżo [...]
[...] sezamowy, sojowy, kukurydziany, lniany, słonecznikowy ) oraz przypraw ziołowych ( bez dodatków chemicznych, takich jak glutaminian sodu ), np. chrzan, czosnek, cebula, papryka, pietruszka, seler, lubczyk, koperek, anyżek, kminek, gorczyca, majeranek, cząber, tymianek, estragon, czarnuszka, itd. Ważne jest [...]
W warzywach i owocach ukryte są nie tylko witaminy i składniki mineralne, ale także substancje lecznicze. Aby jednak mogły one korzystnie wpływać na zdrowie, musielibyśmy warzywa i owoce jeść kilogramami. A to siłą rzeczy nie jest możliwe. Pamiętajmy również, że przechowywane w lodówce, gotowane, czy duszone tracą one wiele cennych składników. [...]