1 posiłek 9:00 K / B / T / W
150g Mleko 2% tłuszczu 70,5k 4,5b 3t 6,4w
50g Płatki owsiane 195k 6b 4t 35w
100g Ser twarogowy chudy 98k 19,8b 0,5t 3,5w
20g orzechów wloskich 132k 3b 12t 2w
495 / 33/ 19,5/ 47
2 posilek 12:00 K / B / T / W
100g Makrela wędzona 221k 21b 16t 0w
100g Pomidor 29k 0,9b 0,5t 5,2w
1 serek wiejski lekki 121k 16,5 4,5t 3,6 w
331/ 39/ 21/ 9
3 posilek 15;00 K / B / T / W
100g piers z kurczaka 100k 21,5b 1,3t 0w
100g Brokuły 37k 3,3b 0,2t 5,5w
20g oliwy z oliwek 180k 0b 20t 0 w
227 / 25/ 20/ 5,5
4 posilek 18:00 K / B / T / W Przedtreningowy
100g piers z kurczaka 100k 21,5b 1,3t 0w
50g Ryż brązowy 161k 3,5b 1t 34w
100g Brokuły 37k 3,3b 0,2t 5,5w
10g oliwy z oliwek 90k 0b 9,6t 0 w
388 / 28/ 12/ 39
5 posilek 21;00 K / B / T / W
150g jabłka 69k 0,5b 0,5t 15w
30g odzywka WPC 125k 24b 2,4t 2w
50g Ryż brązowy 161k 3,5b 1t 34w
355/ 28/ 4/ 51
6 posilek 24;00 K / B / T / W
150g Ser twarogowy chudy 147k 30b 1t 5w
10g olej lniany 90k 0b 9,6t 0 w
100g ogorka 13k 0,5b 0t 2w
250 / 31/ 11/ 7
KALORIE- 2046
BIAŁKO - 184 czyli 2.2g bialka na kilogram masy.
TŁUSZCZE 88 czyli
1 g tluszczu na kilogram masy.
WE