tanie jak psi, więc się nie zrujnujesz Zasada tego jest taka: wprowadzasz swoją wagę, wzrost i wiek, a to urządzonko wysyła impuls elektromagnetyczny w ciało. Tłuszcz stawia większy opór niż np mięśnie. Z tych danych uzyskujesz przybliżoną ilość tłuszczu w organizmie. Obawiam się, zę w tych pieniądzach to może być mocno niedokładne, ale kto wie. Jakąś orientację zawsze Ci da.
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
1131952493000
klufczyk
Wysłana - 14 listopada 2005 20:01
właśnie zamówiłem tą maszynkę
nigdy nie mierzyłem fatu
mam nadzieję ze nie dostanę zawału po przeczytaniu wyniku
1131994913000
koniczynpo
Wysłana - 14 listopada 2005 20:59
no to zamówiłem tę zabawkę na forum padały teorie że inny wynik wychodzi jeśli się przyłoży dwa kciuki (pomiar tkanki tłuszczowej jedynie górnej części ciała) a inny kiedy się mierzy na wadze bądź poprzez przyłożenie dużych palców u nóg (dolna część ciała)więc tak sobie myślę że najdokładniejszy pomiar będzie wówczas kiedy przyłożę do jednego czujnika duży palec u np lewej stopy a do drugiego prawy kciuk jak to widzicie?
Gdy ci czarny kot przebiegnie drogę nie myśl, że to pech... chyba, że jesteś myszą
1131998344000
kopt
Wysłana - 15 listopada 2005 07:40
he he ciekawa teoria. A tak w ogóle to specjalnbie się tym nie przejmujcie. Grunt to mierzyć o tych samych porach i w ten sam sposób. To jest jak z wagą. Może nawet pokazywać, że masz 40kg jeżeli jest rozregulowana, ale da Ci pewną orientację na temat tego czy chudniesz czy nie. A koniec końców nie chodzi przecież o to, żeby mieć 8%bf tylko o to, żeby wyglądać na 8%bf
"Energia przepływa, nie powinna stać. A stoi gdy wątpisz w tę energię. Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą. Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
1132036855000
gruba1
Wysłana - 19 listopada 2005 17:36
a w aptece nie można kupić takiego urządzenie?
jestem w formie
1132418197000
Michał...
Wysłana - 20 listopada 2005 09:28
jak dla mnie to najlepszym miernikiem jest lustro, na nim sie opieram, raz na jakis czas sie zwarze i czasem zmierze obwody
1132475320000
koniczynpo
Wysłana - 20 listopada 2005 10:27
Lustro swoją drogą ale fajnie też znać zawartość procentową bf
@Klufczyk jak tam Twój sprzęt bo mój niestety coś nie ten tegens jest i właśnie go zareklamowałem?
Gdy ci czarny kot przebiegnie drogę nie myśl, że to pech... chyba, że jesteś myszą
czyli srajs... stary na allegro ludzie opychają często hurtowo sprzęt nie robiony przecież przez siebie tylko jakiegoś producenta tak samo jak np w media markcie czy gdzie tam sobie wymyślisz więc czasami zdarza się jakaś wada i od tego są właśnie reklamacje nie?