Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2964 razy
słowa kluczowe: miernik  tłuszczu 
Autor

miernik tłuszczu

koniczynpo

Wysłana - 13 listopada 2005 21:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witka,
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72292918 ktoś cuś na ten tamat?

Gdy ci czarny kot przebiegnie drogę nie myśl, że to pech... chyba, że jesteś myszą

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 listopada 2005 08:14 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

kopt

Wysłana - 14 listopada 2005 08:14    Edytuj Cytuj
tanie jak psi, więc się nie zrujnujesz Zasada tego jest taka: wprowadzasz swoją wagę, wzrost i wiek, a to urządzonko wysyła impuls elektromagnetyczny w ciało. Tłuszcz stawia większy opór niż np mięśnie. Z tych danych uzyskujesz przybliżoną ilość tłuszczu w organizmie. Obawiam się, zę w tych pieniądzach to może być mocno niedokładne, ale kto wie. Jakąś orientację zawsze Ci da.

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."

klufczyk

Wysłana - 14 listopada 2005 20:01    Edytuj Cytuj
właśnie zamówiłem tą maszynkę

nigdy nie mierzyłem fatu

mam nadzieję ze nie dostanę zawału po przeczytaniu wyniku

koniczynpo

Wysłana - 14 listopada 2005 20:59    Edytuj Cytuj
no to zamówiłem tę zabawkę na forum padały teorie że inny wynik wychodzi jeśli się przyłoży dwa kciuki (pomiar tkanki tłuszczowej jedynie górnej części ciała) a inny kiedy się mierzy na wadze bądź poprzez przyłożenie dużych palców u nóg (dolna część ciała)więc tak sobie myślę że najdokładniejszy pomiar będzie wówczas kiedy przyłożę do jednego czujnika duży palec u np lewej stopy a do drugiego prawy kciuk jak to widzicie?

Gdy ci czarny kot przebiegnie drogę nie myśl, że to pech... chyba, że jesteś myszą

kopt

Wysłana - 15 listopada 2005 07:40    Edytuj Cytuj
he he ciekawa teoria. A tak w ogóle to specjalnbie się tym nie przejmujcie. Grunt to mierzyć o tych samych porach i w ten sam sposób. To jest jak z wagą. Może nawet pokazywać, że masz 40kg jeżeli jest rozregulowana, ale da Ci pewną orientację na temat tego czy chudniesz czy nie. A koniec końców nie chodzi przecież o to, żeby mieć 8%bf tylko o to, żeby wyglądać na 8%bf

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."

gruba1

Wysłana - 19 listopada 2005 17:36    Edytuj Cytuj
a w aptece nie można kupić takiego urządzenie?

jestem w formie

Michał...

Wysłana - 20 listopada 2005 09:28    Edytuj Cytuj
jak dla mnie to najlepszym miernikiem jest lustro, na nim sie opieram, raz na jakis czas sie zwarze i czasem zmierze obwody

koniczynpo

Wysłana - 20 listopada 2005 10:27    Edytuj Cytuj
Lustro swoją drogą ale fajnie też znać zawartość procentową bf
@Klufczyk jak tam Twój sprzęt bo mój niestety coś nie ten tegens jest i właśnie go zareklamowałem?

erulf

Wysłana - 20 listopada 2005 15:48    Edytuj Cytuj
czyli szajs

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni.
[http://www.pajacyk.pl]
[http://www.polskieserce.pl]

koniczynpo

Wysłana - 20 listopada 2005 15:52    Edytuj Cytuj
czyli srajs... stary na allegro ludzie opychają często hurtowo sprzęt nie robiony przecież przez siebie tylko jakiegoś producenta tak samo jak np w media markcie czy gdzie tam sobie wymyślisz więc czasami zdarza się jakaś wada i od tego są właśnie reklamacje nie?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.