SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Zna ktoś smaczny sposób przygotowania ryb?

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 991

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 111 Na forum 355 dni Przeczytanych tematów 8886
Siemanko, tak jak w temacie zna ktoś smaczny sposób przygotowania ryb? (oczywiście fit, chodzi mi o ryby takie jak:mrożone filety Morszczuk/Mintaj/Śledzie.)


Zmieniony przez - Arreeoo w dniu 2018-04-16 22:56:05
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 7395 Napisanych postów 105885 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1191851
Ja ostatnio się nie bawie i jak robie fryty w piekarniku to i rybę od razu wrzucam, tylko pieprz i sól. Mi smakuje i wystarczy.
Co innego jak masz całą rybę to mozan się pobawić w jej faszerowanie.

Tutaj masz fajny przepis
http://www.sfd.pl/Dorsz_w_pesto_z_batatami_z_pieca_by_makrosięzgadza-t1161025.html#post-18398890 
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14046 Napisanych postów 233913 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1088419
Nie kupuj mrożonych ryb
Glazury od groma na nich i tak naprawdę jak przeliczysz rybkę świeża bez glazury wyjdzie taniej,smczniej oraz będzie ją łatwiej przygotować .
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5271 Napisanych postów 4539 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 236668
dokładnie jak lodzianin, ja jak trafię dobrą, to kupuję więcej i sam mrożę sobie. Ryby białe uwielbiam po prostu na parze, wystarczy pieprz ew. trochę soli, a te z różowym mięsem zasmakowały mi bardzo lekko podsmażane na maśle.... obłęd
2
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Najlepszy blog marca 2018-wyniki