SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Twaróg chudy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3468

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 284
czemu przy redukcj nie mozna jesc twarogu??
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 5537 Wiek 53 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47895
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-02-26 08:07:05

Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-02-26 08:07:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 2733 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16414
Tylko na diecie z bardzo ograniczona iloscia weglowodanow.Nie ma miejsca na weglowodany zlozone,a co dopiero cukry proste(laktoza w twarogu)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1024 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 20096
czy ja wiem czy duzo tego cukru w twarogu, 3 gramy węglowodanych na 100 gram to duzo Twoim zdaniem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349871
laktoza nie jest cukrem prostym - jest dwucukrem <glukoza/galaktoza>.

nabiał na redukcji podlewa<prolaktyna googlować > i szczerze mówiąc, nie znajdziesz jednoznacznej odpowiedzi czy to przez kazeinę czy to przez laktozę.
pomijając już kiepską jakość białka z twarogu.

pzdr/

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-02-25 22:57:52

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 284
to mam pytanie jescze odnosnie piersi z kurczaka czy mozna ja smazyc bo gotowane juz mi zbrzydło i na jakim oleju??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 91 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 669
Na oliwie z oliwek jeśli już.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 284
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349871
na oliwie z oliwek bo?
są lepsze źródła tłuszczu do smażenia.

polecam zagłębić się w chemię tłuszczów - jeżeli interesuje oczywiście, a nie powtarzać utarte mity z pani domu.

pzdr/

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-02-25 23:11:09

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 284
ok to kupie oliwe z oliwek jak mi sie ten skonczy ale póki co moge na tym smazyc Koniu151???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 91 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 669
A no to może jakaś podpowiedź co do lepszych tłuszczów do smażenia ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 284
koniu151 a napisz jak mozesz czy dobrym zródłem białka bedzie watroba wieprzowa czy stawiac na lepiej na białe miesa??
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Alkohol a ćwiczenia.

Następny temat

dieta do sprawdzenia

WHEY premium