- Trening 6 rano, co przed, a co po? - Proszę o inspirację
- Pierś z kurczaka po chińsku
- Poszukuję przepisu na kurczaka po indyjsku w panierce
- POTRENINGOWO - "pierś z kurczaka po hawajsku"
- Pierś kurczaka po chińsku z pełnoziarnistym tagliatelle i sezamem - BOMBA!
- risotto z dużą ilością kurczaka + ryż. Po treningu siłowym to dobry pomysł ?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźprodukty ważymy przed obróbką termiczną
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
MalinowaPodziel kurczaka przed obróbką termiczną , zważ ,usmaż i powkładaj w pudełka.
Ale jeśli smażę, to wrzucam na patelnie od razu kurczaka zważonego na 3 porcje i później żeby było po równo w pudełkach muszę ważyć ponownie i wychodzi go mniej (wiem, że schodzi woda itp) i stąd mam ten problem. Smażenie kurczaka oddzielnie na jedną porcje, to trochę czasochłonna czynność.
czy w jednym bedzie 10g mniej a w drugim 10g wiecej nie zrobi żadnej różnicy, ważna jest ogólna podaż makroskładników
a jak juz sie uprzesz i musisz mieć po równo, to zważ jeszcze raz po usmażeniu całość i podziel na 3, ale oczywiscie tylko po to żeby rozdzielic. Makrosy i tak zliczasz przed obróbką
nie utrudniaj sobie życia i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
K_PSBez przesady, nie musisz mieć w każdym pudełku po równo, rozdziel to mniej więcej ....
czy w jednym bedzie 10g mniej a w drugim 10g wiecej nie zrobi żadnej różnicy, ważna jest ogólna podaż makroskładników
a jak juz sie uprzesz i musisz mieć po równo, to zważ jeszcze raz po usmażeniu całość i podziel na 3, ale oczywiscie tylko po to żeby rozdzielic. Makrosy i tak zliczasz przed obróbką
nie utrudniaj sobie życia i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma
Czyli po prostu ważny jest bilans dnia tych posiłków, a nie idealnie odważenie co do grama w pojemniczkach? taka kolei rzeczy wszystko mi ułatwia, bo jako, że jestem świeża w tym temacie to chciałam się idealnie trzymać tej gramatury, ale tak jak wspomniałeś, to jest utrudnianie życia
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html