Dzisiaj byłam u lekarza. Zapisał mi lek nasenny, Lerivon, który powoduje podobno u większości ludzi zwiększenie apetytu. Nie chciałabym przytyć...czy zwiększenie ilości błonnika w diecie pomoze zapanować nad napadami głodu?
Zmieniony przez - Voodia w dniu 2005-02-19 15:38:38
zawsze można sprubować może jeszcze chrom do tego a czy ten apetyt nie powoduje czasem przez podnoszenie cukru we krewi?jak tak to chrom i z tego co ostanio się dowiedziałem imbir i cynamon
Heh...dziś okazało się, że jednak nie będę przyjmować tego leku. 2 godziny po przyjęciu pierwszej tabletki( najmniejsza dawka) straciłam przytomność, upadłam w drodze do łazienki. Całe szczęście, ze nie uderzyłam się w nic twardego i że karetka przyjechała bardzo szybko.Teraz powoli dochodzę do siebie. Czyli wychodzi na to, że mogę pozostać przy swojej dietce. Aha, Zakrześ ->sog
Heh...do lekarza mogę mieć żal tylko o to, ze nie zlecił zrobienia badań przed zapisaniem mi leku.Dostałam najmniejszą dostępną na rynku dawkę... No, ale jestem alergikiem i uczula mnie dosłownie wszystko.
Ghrr, wkurzam się tylko, bo wciąż mam drgawki jakieś dziwne i czuję się osłabiona , a jutro koło na uczelni :-/
Pozdrawiam!
"Diet is a 'die' with a 't'" - Garfield
1108926110000
zakrześ
Wysłana - 20 lutego 2005 20:06
przkro mi z powodu tego zasłabnięcia ale takto chyba wszystko ale sog na pocieszenie Dla Ciebie i dzięki za mojego i niema jak polska służba zdrowia niedość że leczyć nie umnie to od łóżek pacjentów ucieka
no taaa lenistwo lekarza ... Voodia tez mam koło tyle, że z Fizjologi
*Doradca w Suplementacji **www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy ***Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
Znawca -
1108927431000
rolka
Wysłana - 23 lutego 2005 01:02
heh, bralem lerivon, i w sumie fajnie uspokaja i rzeczywiscie bierze sie go na noc , a bralem go juz troche. A przytyc na nim nie przytylem. To ze sie tyje to tylko sqtek tego uspokojenia. pozdro
1109116941000
jasama
Wysłana - 24 października 2008 09:39
to wlasnie moja siostra dostala taki lek w sumie nie wiem czy jest dobry ?? mama nadzieje ze jej pomoze nabrac ochoty do zycia ale jak go pierwszy raz wziela do spala caly dzien ;( nie wiem moze zachce sie jej zyc