...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
322
Witam, chciałbym abyście ocenili moją nową dietę.
Zapotrzebowanie (tyle mi wyszło na kalkulatorze)
Kalorie 3000.78
Węglowodany 55% 1650.43kcal = 412.61gram
Białko 15%% 450.12kcal = 112.53gram
Tłuszcz 30% 900.23kcal = 100.03gram
Wiek- prawie 16
Waga- 65-67kg
Wzrost- 176
typ budowy- mezomorfik
Posiłek nr 1
Mleko 2,0% -300g
Płatki owsiane -100g
Olej kokosowy - 10g
Jogurt Jogobella Owocowy -100g
kcal-754 b-25g t-25g ww-100g
Posiłek nr 2
Chleb żytni razowy -100g
Szynka z indyka -100g
Migdały całe -25g
kcal-442 b-28g t-14g ww-50g
Posiłek nr 3 (przed treningowy)
Kurczak pierś -200g
Ryż biały -50g
Rodzynki suszone -50g
kcal-533 b-46g t-6g ww-70g
Posiłek nr 4 (Od razu po treningu)
Banan -100g
Rodzynki suszone -50g
kcal-234 b-2g t-0g ww-53g
Posiłek nr 5 (po treningowy)
Kurczak pierś -200g
Ryż biały -50g
Oliwa z oliwek Extra Vergine -30g
kcal-641 b-45g t-33g ww-38g
Posiłek nr 6
Orzechy włoskie 10g
kcal-65 b-2g t-7g ww-0g
Posiłek nr 7
Serek homogenizowany "Tutti" -300g
kcal-360 b-15g t-15g ww-39g
Suma dobowa: 3029 kcal 163 g białka 100 g tłuszczu 350 g węglowodanów
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
322
Czego w niej brakuje i co ty byś w zmienił?
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
322
napisze ktoś , co mam w niej zmienić?
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
przerzuć się z źródeł przetworzonych na nieprzetworzone dawaj sery mieso warzywa
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
ziemniaki mieso czy ryba posiłek potreningowy
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
i o szyke i serek dla mnie ok plus warzywa
...
Początkujący
Szacuny
4
Napisanych postów
608
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
50703
A co złego jest w oleju kokosowym, hm?