Szacuny
7
Napisanych postów
3712
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
59650
witam
niedwano otworzylem stack swolen okazalo sie ze w sirdku jestr zbrylowanty proszek nie da rady rozdrobnic w zaden spsob grodek ,przypomona to bardziej gume co ma robic za porade songi
Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))
Szacuny
106331
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
ja miałem xpanda zbryłowanego ale dał się rozkruszyć działał normalnie dużo odżywek przypływa do nas wodą i może stąd taka wilgoć szamaj go nie zaszkodzi.
Szacuny
15
Napisanych postów
2438
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15374
pewnie dostala sie wilgoc, albo sie im cos wylalo do srodka
Kroj to nozem na porcje, i waz na wadze Moze byc tez tak ze kreatyna ze stacku jest juz kreatynina...
Szacuny
7
Napisanych postów
3712
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
59650
kupile go kilka miesiecy temu nie otwieralem do wczoraj ale syszalem juz o takch przypadkach jedach nie byl az tak zbrylowany jak ten co ja mam tytlko takie grugki kotre sie rozkruszaly pod wpywem naicsku no i troche popsuje mi to cykl maile zorbic cykl z 18 porcji cp i pzoniej jak by sie skoczylo cp zapodalbym xp+swolen a tak to nie wiem co mam robic ale bym sprobowal jeszcze spozyc tego swolena jedak uniemozliwaija mi ter grodki
Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))
Szacuny
24
Napisanych postów
2657
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
55935
żadna wilgoć ten produkt taki po prostu jest miałem nową partię z hurtowni od dystrybutora przywiezioną i też się zbrylał coś pokombinowali chyba z tym stackiem składowo dlatego tak jest...
Szacuny
2
Napisanych postów
703
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
16084
jak by sie dało to bym go dał do reklamacji do slkepu gdzie kupiles ale jesli sie nie da to sam nie wiem- spróbuj jeść przez 1 tydz jak niebedzie sensacji żoładkowych to ok jeśli beda odstaw i wywal do kibla