[...] (z wyjątkiem herbaty z mięty pieprzowej). Niewskazane: * Tłuste potrawy, a w szczególności tłuste gatunki mięs i drobiu (np. tłusta wieprzowina, gęsi, kaczki, golonki, żeberka), tłuste wędliny (np. baleron, salami, pasztety, pasztetowa, tłuste kiełbasy, salceson). * Tłusty nabiał - żółte sery, sery typu camembert i brie, topione i [...]
1.posiłek 10.00 Mleko spożywcze 2% tłuszczu 400 g Płatki kukurydziane/nie mam innych płatek 100 g Jaja kurze całe 60 g b 27 / t 16 / w 97 2.12.00 Chleb żytni razowy 80 g Szynka kanapkowa 30 g Margaryna "Rama" 20 g b 9 / t 17 / w 37 3. 15.00 Ziemniaki wczesne 200 g Żeberka duszone wieprzowe 150 g Burak 80 g b 16 / t 16 / w 32 4. 16.00 [...]
[...] edyszyn ze sklepu ze zdrową żywnością) jakoś to dzielę na dwa posiłki (moja praca jest wybitnie absorbująca) 2)po pracy kawałek mięsa 200-300g generalnie - ostatnio pieczone żeberka karkówka lub jajecznica z 3 całych jaj XXL na boczku 3) wieczorny z reguły ser biały 200g-300g z lnnianym i dorzucam pestki dyni przekąski czasem 2 plastry ananasa [...]
[...] (z wyjątkiem herbaty z mięty pieprzowej). Niewskazane: Tłuste potrawy, a w szczególności tłuste gatunki mięs i drobiu (np. tłusta wieprzowina, gęsi, kaczki, golonki, żeberka), tłuste wędliny (np. baleron, salami, pasztety, pasztetowa, tłuste kiełbasy, salceson). Tłusty nabiał - żółte sery, sery typu camembert i brie, topione i pleśniowe, [...]
[...] ziołowe (z wyjątkiem herbaty z mięty pieprzowej). Niewskazane: Tłuste potrawy, a w szczególności tłuste gatunki mięs i drobiu (np. tłusta wieprzowina, gęsi, kaczki, golonki, żeberka), tłuste wędliny (np. baleron, salami, pasztety, pasztetowa, tłuste kiełbasy, salceson). Tłusty nabiał - żółte sery, sery typu camembert i brie, topione i pleśniowe, [...]
[...] ziołowe (z wyjątkiem herbaty z mięty pieprzowej). Niewskazane: Tłuste potrawy, a w szczególności tłuste gatunki mięs i drobiu (np. tłusta wieprzowina, gęsi, kaczki, golonki, żeberka), tłuste wędliny (np. baleron, salami, pasztety, pasztetowa, tłuste kiełbasy, salceson). Tłusty nabiał - żółte sery, sery typu camembert i brie, topione i pleśniowe, [...]