[...] więcej kreatyny niż bez stosowania glikcojaminy/betainy 2) Maltitol===>jest zamiennikiem cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych Inna nazwa maltitolu - cukier alkoholowy Wartość kaloryczna maltitolu to [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych (choc sam w to nie wierze - wegle to wegle, zamienia sie przynajmniej [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3 Kamila Porczyk - [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy. odp. ad.3 Kamila [...]
[...] potrafi wytwarzać samodzielnie więcej kreatyny ENDOGENNEJ. 2. Maltitol jest zamiennikiem cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych Inna nazwa maltitolu - cukier alkoholowy Wartość kaloryczna maltitolu to [...]
[...] glikcojaminy/betainy 2) Jaką funkcję w batonach sportowych pełni maltitol? jest zamiennikiem cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych Inna nazwa maltitolu - cukier alkoholowy 3)Kamila Porczyk - Warszawa [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3 Kamila Porczyk - [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3) Kamila Porczyk - [...]
[...] cukrów prostych - jako substancja słodząca. nie ma wpływu na insuline, huśtawke glikemiczna (przynajmniej są takie teorie ) czyli nie wlicza się go do ogólnej sumy węglowodanów w batonie. Dzieki temu można stosować tego typu batony w dietach niskoweglowodanowych. Inna nazwa maltitolu - bodajże cukier alkoholowy ad.3) Kamila Porczyk - [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
[...] segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz laktoferynę. 2.Gainer MCT (21,0 g [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1.) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
W jakim celu robisz to burpees challenge? Tak, ból między łopatkami po rozciąganiu może świadczyć o jeg nieprawidłowym wykonywaniu. Ogranicz nabiał i staraj się dietę układać tak, żeby w każdym posiłku znajdowało się źródło białka, węglowodanów i tłuszczy.
[...] jak będzie stała możesz albo obciąć np.do 1900kcal albo bez obcinania dodać np. 15 minut cardio po treningach siłowych. Zwiększenie podaży białka kosztem tłuszczy czy węglowodanów to dobry pomysł. TEF będzie o wiele większy, co przełoży się po dłuższym czasie na "spalanie większej ilości tłuszczu" oczywiście nie bezpośrednio :) Chodzi o to [...]
[...] od A-Z,Arginina(która póżniej Zamienie na Plutonium),KTP CREATIN,Ultra Amino –wszystko HI-TEC lub Peak. Moje posiłki to głównie:Płatki Owsiane,Ryż Basmati,makaron Durum(z węglowodanów) :Jaja,kurczak,ser biały i wołowina,czasem Łosoś(z białek) :olej Lniany,i Arachidowy oraz orzechy(z tłuszczy) Szczególy jak i kiedy,oraz treningi które myśle [...]
[...] A co do mojego treningu, pisząc tego posta właśnie wróciłem z siłowni - i mam dylemat - albo plan który ułożyłem jest do BANI albo spożywam za mało węglowodanów przed siłownią?? Sam nie wiem, po tym jak zrobiłem dziś klatę już byłem dość słaby - a tu jeszcze drążek, wiosłowanie..teraz jestem maksymalnie zmęczony, a [...]
[...] W drugiej części dnia poleci 560g karkówki wieprzowej (trochę za dużo) a do tego 60g masła czosnkowego. Zjadłem jeszcze 100g migdałów. Nie mam treningu więc nie daje więcej węglowodanów. Niestety słodzę kawę więc wejdzie 5g cukru. Na koniec bilans będzie taki: Dodano: 3 448,1 kcal 151,1 g B 23,2 g WW 305,7 g T Pozostało: [...]
[...] się do tych granic Posiłek przed treningowy powinien być skonsumowany 2 godziny przed samym treningiem i składać się z białka (chude mięso/nabiał/jajka/ser chudy) oraz węglowodanów (ziemniaki/kasze/ryże/warzywa -warzyw przed/po treningu unikaj, /płatki owsiane) Po treningu 30-45 po nim posiłek białkowo (j/w - jak wyżej) węglowodanowy (j/w) [...]