[...] http://www.iv.pl/images/98072163917445698040.jpg Posiłek nr 1 - placek owsiany z masłem orzechowym i ananasem http://www.iv.pl/images/44401499491871947091.jpg Posiłek nr 2 - wątróbka drobiowa z cebulką ugrillowana + ryż http://www.iv.pl/images/21434933989821680683.jpg Posiłek nr 3 - placki kurczakowo ryżowe i marchew starta [...]
[...] goździkami, mięta, czerwona 1. placki owsiane ze śliwkami i migdałami 2. pierś indyka z jaglaną i pomarańczą 3 i 4. schab z ryżem, serem żółtym, pieczarkami i brokułami 5. wątróbka na maśle z gryczaną, marchewką, groszkiem, cukinią i awokado --------------------------------------------------------------------------- 02.11.2013 DT Trening [...]
[...] owsiane przekladane bananem i jogobellą 0% truskawkową , górny placek z Hi Anabol Protein ciasteczkowym http://www.iv.pl/images/14089815172529617891.jpg Posiłek nr 2 - wątróbka drobiowa z cebulką i ryżem http://www.iv.pl/images/11057898001196869447.jpg Posiłek nr 3 - placki kurczakowo ryżowe http://www.iv.pl/images/15733597329503560353.jpg [...]
[...] dnia A.M.G. - przed treningiem Micellar Casein - ostatni posiłek C6 jogurtowe w pracy :-) http://www.iv.pl/images/07200929068885153903.jpg http://www.iv.pl/images/98072163917445698040.jpg Posiłek przed treningowy -wątróbka drobiowa z cebulką + ryż http://www.iv.pl/images/86591123061871558603.jpg http://www.iv.pl/images/60336781971885902185.jpg
[...] może wspomagać regeneracje jelit. To teraz tak na szybko przejeżdżając po niezbędnych mikroelementach i ich potencjalnych źródłach dla Ciebie z diety: Witamina A: marchew, wątróbka, jarmuż, szpinak (polecam szpinak, bo pełnowartościowe białko i wysokie wartości odżywcze) Witamina C: jarmuż, papryka (zależy jak tolerujesz), wątróbka, sok [...]
[...] 50mg Warzywa: szpinak, brukselki, brokuły, pomidory Płyny: woda, zielona z imbirem, czerwona, pokrzywa 1. pieczona owsianka z z bananem, migdałami i nerkowcami 2. wątróbka na maśle ze szpinakiem, jaglaną, pestkami dyni i pastą z fasoli 3. wątróbka z ryżem, brukselkami i brokułami; mandarynki 4. kasza gryczana z soczewicą, pastą z [...]
[...] rzeźnik ćwiartuje zwierzę, otrzymuje cztery ćwiartki mięsa, a cała reszta - wnętrzności, język, ogon - to właśnie tzw. piąta ćwiartka. Mogą być też podroby rybie np. ikra, wątróbka z dorsza czy mlecz ze śledzi. Dawniej takie potrawy należały do prestiżowej kuchni. Niestety ich pozycją zachwiały lata PRL-u, gdzie podroby traktowane były jako [...]