[...] 150g piersi po królewski i 3 ciemne bułki z oliwą obiad nr 1 oraz 2 100g ryżu+ok 150-200g piersi+ok 200 gram surówkix2 bo jem 2 obiady Następny posiłek to jakieś mięso(dziś wątróbka) w międzyczasie owoce-teraz jabłka i truskawki póki są. Co 2 dzień 100mg orzeszkó laskowych. Gainer tylko po siłce, w trakcie treningu SW popijam sobie bcaa. Taka [...]
Białko już obniżone koleżanko :-) raz w tygodniu wpada conajmniej wątróbka serduszka itp. Chciałem po prostu żebyście skontrolowali czy sobie krzywdy nie robię nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ;-) iść idzie ale zawsze może być lepiej hehe może to kwestia czasu bo jak widzicie wody sporo i czuje ją na sobie. A co sądzicie o tej mące? [...]
Z indyka czy z kury to taka sama watrobka ale jak raz w tygodniu ja zjesz to nic sie niestanie ale ona nie jest najlepszym zrodlem bialka poniewaz zawiera w sobie duzo roznego rodzaju pierwiastkow ale bialka tez ma sporo jednak lepsze sa inne zeczy np piersi :D ale sa napewno tez drozsze
witam, dzieki za rade, wczoraj dostalem podobne uwagi od sprzedawcy w Vitamin Shop...oczywiscie slucham sie madrzejszych, wiec podstawilem do diety MCT i ZMA, oraz mniejsza przerwa miedzy ostatnim posilkiem a treningiem, 1.5h przed silownia i 1.45h przed basenem max, dietka wyglada nieco inaczej teraz 6.30 pobotka 4*cm3 z sokiem z winogron , [...]
tanie białko: jajka, twaróg, wątróbka, udka kurczaka takie węgle: kasze, ryż, ziemniaki tanie tłuszcze: jajka, słonecznik, na chacie pewnie masz masło/smalec/oliwę w necie masz mnóstwo przepisów z tych produktów. Zmieniony przez - zepter1986 w dniu 2014-09-15 12:02:24
Tłuszcze daj wyżej: śledź, makrela, łosoś, udko z kurczaka (w lidlu albo biedrze są jyż takie bez kości i skóry), jaja. tłusty ser, wątróbka, karkówka, schab, mięso mielone, wołowina. Białko do poziomu około 160-180 g. Tego banana wywal albo daj zaraz po treningu np. w szejku z białkiem. Węgle w DT wyżej, a w DNT niżej albo na początku ze [...]
Lepiej to by było ewentualnie zjeśc drugi obiad po treningu, albo podzielić tenże obiad na dwa. Ekonomicznym żródłem białka są tez podroby, np. wątróbka, ćwiartki z kurczaka, czy mięso z udek. Śledź jest tani, makrela wędzona od czasu do czasu, szprotki, nie mówie o stekach z tuńczyka, chociaż dooobre są ;-) W pracy to jakiś shake?
[...] byłoby pierś z kuraka - lecz cenowo to jest problem - bierz cwiarc kilo na po treningu. W pozostałych okresach bazuj na karczku, schabie, udkach. Zapoznaj się z podrobami - wątróbka, serca, itp. Czyli 2,5zł - zapychacze typu kartofle, ryż, kasza, graham. 7,5zł - białko - miesiwo. Zostaje 10zł - warzywa i owoce. Szukaj promocji na wszystko. W [...]
[...] to dałabym masła do kolacji, no i tak jak @stojeden pisał - tłuste mięso - dla mnie niemożliwe jest zjedzenie suchej kury, a już 400 g suchej kury to hardkor - udka chociaż, wątróbka, wieprzowina, wołowina. Ryb w ogóle nie ma. Dla mnie tłuste mięsa sycą na dłużej, niz kurzy cyc podlany oliwą, czy tam rzepakiem. Możesz też masło klarowane/olej [...]
Podroby jak najbardziej. Drobiowa watrobka jest ok. Twaróg staraj się ograniczyć. Tłuste ryby zdecydowanie ok. najlepiej świeże ale wędzone też mogą być
Zdecydowanie za mało białka. Poszukaj w dużych sklepach tanich podrobów jak żołądki, wątróbka itp. kombinuj z tą dietą. Co Cię skłoniło do zainteresowania się deką? na 7-8 tygodni jest to zupełnie nietrafiony pomysł.
[...] tygodniu. zadbałem o hepatil, heparegen, clostilbegyt i tamoxifen. teraz przed rozpoczęciem treningów zrobiłem wyniki. oto niektóre z nich: cholesterol- 155 cukier - 89 mg% wątróbka: AspAT (GOT)- 34; ALAT (GPT)- 29; bilirubina- 0,86 i jest to very ok- jak ktoś nie wie ile powinno być to może się śmiało wzorować na tych wskaźnikach powyżej. [...]