SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

anty tpo 6

  • PROSZĘ O POMOC ANTY-TG(S) - <10 IU/ml ANTY-TPO(S) 5.56 IU/ml Bardzo dziękuje za odpowiedz.

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/16/2008 6:57:45 PM Liczba szacunów: 7
  • anty-tg(s) i anty-tpo(s)

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Proszę o pomoc w interpretacji wyników anty-tg(s)<10 IU/ml anty-tpo(s)<5 IU/ml co to oznacza? Jestem w ciąży w 15 tygodniu czy ten wynik jest prawidłowy? wiem że są podane na wyniku normy ale nic mi to nie mówi proszę o odpowiedź. Emila

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2261 Data: 2/16/2011 10:35:13 AM Liczba szacunów: 0
  • Ocena anty-TG i anty--TPO

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Bardzo proszę o ocenę moich wyników: anty-TG - 22.66 IU/ml i anty-TPO - 155,28 IU/ml. Z góry dziękuję za odpowiedź. Beata

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1960 Data: 5/20/2010 2:06:13 PM Liczba szacunów: 0
  • Tpo 219,2 IU/ml <34,0 Tg 32,64 IU/ml <115

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2163 Data: 9/25/2011 12:46:04 PM Liczba szacunów: 0
  • anty tpo i anty tg

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    moj wynik anty tpo 0.62 anty tp 0.80 to jest wynik 5letniej dziewczynki jakie sa normy tego wyniku

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 644 Data: 5/9/2016 6:51:56 PM Liczba szacunów: 0
  • Anty-Tg 13,6 Anty-TPO 1414,36

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Proszę o interpretację wynikow

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 705 Data: 7/10/2014 8:14:17 PM Liczba szacunów: 0
  • badanie anty tpo wyniki

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    [...] usunięciu prawego płata i częściowo lewego płata tarczycy.Zażywam Eutyrox 125. Aktualne TSH wynosi 0,59 uUl/ml. Jednakże ciągle się zmienia zwykle mieszcząc się w normie.Zrobiłam teraz badania na anty TPO. Wynik tego badania to 783,3 U/mL. Wynik FT4 to 1,7 ng/dL. Co oznacza podwyższone anty tpo? Mam jeszcze zrobić badanie anty tpo moim dzieciom.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3502 Data: 2/22/2011 7:11:20 PM Liczba szacunów: 1
  • wyniki badań Anty-TPO 107

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Zrobiłam mojej córce 9lat kontrolne wyniki na tarczyce . Okazało się że ma niedoczynność tarczycy .przez trzy miesiące przyjmowała tabletki EUTHYROX N 25 .Po tym okresie zrobiłam ponowne wyniki kontrolne TSH wyszło dobre 1,60 .Drugim badanie ,które zleciła pani doktor to było badanie Anti-TPO . Wynik tego badania wynosił 107 . Nie wiem jakie są [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1273 Data: 3/2/2011 8:52:55 AM Liczba szacunów: 0
  • anty tpo pytanie do lekarza

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    dzień dobry ja chciałam sie czegos dowiedzieć odnośnie przeciwciał, anty-tpo mam wynik 122,23 a wynik tarczycy 3,18 w normie. chciałam sie zapytac czym leczy sie anty-tpo i jakie sa skutki takiego wysokiego wyniku dla organizmu.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3362 Data: 8/8/2011 7:46:03 PM Liczba szacunów: 0
  • anty-tpo norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    WITAM WŁAŚNIE ODEBRAŁAM MOJE WYNIKI na niedoczynność choruję od 2008r. na początku mój wynik tsh to >100 dzisiejszy wynik to 1.571 no i zrobiłam anty-TPO norma 0-60 U/ml mój wynik to 479.7 . mam 36 lat i staram się z mężem o drugie dziecko jakie mam szanse i co ze mną jest ?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2790 Data: 2/8/2011 6:56:28 PM Liczba szacunów: 0
  • anty tpo i tg sprawdzenie wyniku

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    [...] jakiś miesiąc temu okazało się że mam guzka w prawym płacie tarczycy, jest to bardzo mały guzek, być może rozwija sie u mnie niedoczynność tarczycy. Staram się zajść w ciążę, przyjmuję 3 miesiąc luteinę a dodatkowo zrobiłam szereg takich badań.wyniki są takie anty TG 19 i anty TPO 5.00 TSH 1,61 a FT4 0.78 czy te wyniki są niepokojące??

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1169 Data: 3/17/2011 12:50:29 AM Liczba szacunów: 0
  • anty-TPO norma?

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam. Mój wynik anty-TPO wynosi 29,90, a anty-TG 24,37 czy wyniki te mieszczą się w normie? Proszę o pomoc w interpretacji wyników z uwagi na długi okres oczekiwania na wizytę u endokrynologa. Z góry dziękuję za odpowiedź.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 3027 Data: 2/25/2011 11:52:27 AM Liczba szacunów: 1
  • anty-tpo interpretacja wyników

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Miałam robione USG i biopsje. Wyszedł guz .Skierowano mnie na onkologię. Tam po raz kolejny wykonano biopsje pod Usg- guza nie potwierdzono. Zlecono mi bad.Tsh i T4 . Wyniki w normie, a anty- TPO -3937,6 IU/ml .Proszę o ocenę wyników anty-TPO

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2578 Data: 3/7/2011 12:05:09 PM Liczba szacunów: 0
  • anty tpo wyniki

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    TSH 1,215 uIU/ml , FT4 1.03 ng/dl , anty-TPO<1.0IU/ml , anty-TG 7.61 IU/ml , CA-125 181,70 U/ml endo po cc w bliźnie czy oprócz tego że mam endo 10 lat po cc które dokucza 7dni w ciągu cyklu to czy wyniki tarczycy są w normie bo taką otrzymałam odp.od lekarza proszę o podpowiedź czy ew.powt. badania lub zrobić jakieś dodatkowe?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1570 Data: 11/25/2010 10:44:35 PM Liczba szacunów: 0
  • Mam 60 lat, dzisiaj odebrałam wyniki, nigdy nie leczyłam się na tarczycę, proszę o zinterpretowanie tych wyników. Czy powinnam udać się do lekarza. TSH 2,24 norama 0,27 - 4,2 FT3 4,97 3,1 - 6,8 FT4 1,62 12,0 - 22,00 ATG 10 <33 [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 600 Data: 8/22/2016 6:24:16 PM Liczba szacunów: 1
  • wyniki anty TPO

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam USG pokazalo kilka guzkow wynik TSH 0,476 Odebralam wynik anty TPO 154,5 IU/ml (0-34) co to oznacza? ma on zdiagnozowac czy jest zapalenie tarczycy czy tez nie....Czy mam powody do zmartwien. czy przy takim wyniku mozna mowic o chorobie tarczycy..

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1883 Data: 5/5/2011 7:47:26 PM Liczba szacunów: 0
  • TSH, FT4, anty-TPO

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Jestem kobietą, lat.17 Ostatnio zrobiłam sobie badania na TSG,FT4 oraz anty-TPO wyniki są następujące -TSH 5,440 (norma 0,510-4,300) -FT4 1,30 (norma0,98-1,63) -anty-TPO 11 (norma 0-34) Co mam myśleć o tych wynikach? Na co dzień,czuję się zmęczona, ospała, bolą mnie mięśnie, jestem bardzo blada, słaba.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1165 Data: 5/8/2015 12:02:57 AM Liczba szacunów: 0
  • podwyższona Anty tpO

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Mam 30 lat zrobiłam sobie Anty-TPO 122,5 a norma 00-12,0 FT3 2,54 norma 1,45-3,48 FT4 0,99 norma 0,71-1,85 TSH 0532 norma 0,300-5,000 proszę o poradę za dwa dni badanie anty TPO 231,50 a norma 34,00 nie wiem co się dzieję

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2103 Data: 4/21/2011 10:11:26 PM Liczba szacunów: 0
  • podniesione anty- tpo

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    mam pytanie odebrałam wynik krwi robilam je dlatego gdyż mam problemy z cerą zaleciła te badania pani dermatolog wszystkie badania są ok podniesiony mam cholesterol powinno być do 200 ja mam 203 co oznacza również podniesiony anty-tpo norma 34 iu/ml wynik jest 114

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1311 Data: 8/17/2011 4:23:33 PM Liczba szacunów: 0
  • anty.TPO wyniki badań

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    mam TSH w normie a anty.TPO wynik 408,05 co to znaczy?o czym swiadczą te wyniki badań.od dwóch lat biorę Euthyrox 75 na zminę z 50 i wcale nie czuję się lepiej niż kiedy nie brałam leku. A ponadto FT3 i FT4 miłam tez dobre

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1439 Data: 10/12/2011 11:06:40 AM Liczba szacunów: 0