[...] Whey Pudding Jak masz blender kielichowy, to zrób sobie w nim. Powstaje trochę inna konsystencja. Tak jakby puchł i jest go więcej i w ogóle wtedy rewelacja. A jak chcesz zimny, to zblenduj najpierw kostki lodu z wodą i potem do tego pudding, ewentualnie słodzik i dalej blendujemy. Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2016-09-13 11:57:22
co ja mam powiedziec lodzianin 16 tyg czysta miska do zawodow i od 5 dni lezy tyle dobrego w domu a tu trzeba jesc ryz z ryba suchy , do tego myslalem ze ebde syfem ladowal a tu ryzem ze slodzikiem , ostatnie 2 tyg waldeny/slodzik itp na bok a nabial to nie pamietam jak smakuje %-)
Solaros na ładowanie fatem polecam mus ze śmietany. Do wysokiego naczynia dajesz śmietanę 30-36%, kakao i słodzik. Blenderujesz trzepaczka na wysokich obrotach aż się zetnie na sztywno. Zaj**isty deser i sporo kcal.
[...] sobie deser tłuszczowy piękna sprawa a smak wymiata komu bym nie dał spróbować to wymięka. Olej kokosowy powiedzmy 40g i masło 20g rozpuszczasz to dodajesz kakao i ulubiony słodzik mieszasz i wtedy dodajesz double thick cream 100g mieszaj odrazu jak będziesz powoli dodawać double cream do uzyskania odpowiedniej konsystencji czyli nie za gęste [...]
ja robie podobnie: twaróg, kakao, whey, słodzik - i sie zapycham. Ewentualnie kurczak pływający w przecierze z pomidorów :) Solowi zmiana podejścia wyszła na dobre :)
Co do Twojego podejścia do białka i rad odnośnie "głodomora" - od początku tej redukcji jak czuje duże parcie na słodkie albo zwyczajnie głód to daje te 40-50g prochu, słodzik, miksuje z wodą i wciągam. Kalorie niby wtedy są takie same jak np. 4 tyg temu gdzie już marnie leciało, a teraz mimo tego smalec ładnie leci, a i z banią jakiegoś problemu [...]
ja to zawsze inaczej licze(ale kazdy ma swoj swiat %-) ) dla mnie bialko zwierzece to bialko tylko i wylacznie z ryb-jaj-miesa i zawsze staram sie dostarczyc tego namniej 200g a reszte dobijam wlasnie suplami, w sumie suple to dla mnie taki bardziej slodzik hehe, juz rozkmnialem 1000x jak to jest z tymi prochami, jest tyle badan, testow i zawsze [...]
Też kiedyś doszedłem do momentu w którym jadłem solo słodzik. Ale to było już chore i nienormalne - tak samo jak duże ilości słodzika do innych rzeczy. Kiedyś to ogromne ilości pochłaniałem. To co zauważyłem, przy tak ogromnej ilosci słodzika to retencja wody i generalnie więcej gazów itp, pogorszone trawienie. Dlatego rzuciłem to w p.izdu, choć [...]
Słodkie sosy z butli to standard ewentualnie polewam galaretkę zero ale słodzik sam zjeść to nie bardzo , kiedyś spróbowałem i nie podjechał mi... Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-02-15 09:00:49
Woda, słodzik, skrobia/maka ryzowa, przy 150g prochu z makrosami takimi jak 150g ryzu mozesz miec ponad 2kg budyniu, dodasz smakowe WPC i dodatki tyou cynamon,kakao, owoce i masz to samo co budyn tylko wiecej i lepsze. Na jakims ty swiecie zyjesz ze o tym jeszcze nie slyszałes? };-) Prz i Marian sie do zawodow przygotowywali i takie budynie [...]
Co do Twojego podejścia do białka i rad odnośnie "głodomora" - od początku tej redukcji jak czuje duże parcie na słodkie albo zwyczajnie głód to daje te 40-50g prochu, słodzik, miksuje z wodą i wciągam. Kalorie niby wtedy są takie same jak np. 4 tyg temu gdzie już marnie leciało, a teraz mimo tego smalec ładnie leci, a i z banią jakiegoś problemu [...]
[...] posmarowaną tłuszczem patelnię. Z podanych składników wyjdą 4 cienkie i chrupiące na brzegach naleśniki. Polewa- kakao wsypać do około 50ml wody, dodać Allnutrition pudding (u mnie smak czekolada), zmiksować/wymieszać i podgrzać ciągle mieszając. Opcjonalnie można dorzucić słodzik, ale gorzka polewa fajnie komponuje się ze słodkim plackiem:-))
To wczoraj w google znalazłem dokładnie tą samą stronę, dzięki! A te manny ostatnio wpadają u mnie w różnych wersjach potreningowo. Polecam taki wariant(proporcje na ile makro pozwala): - kasza manna - trochę mleka - woda - wpc - opcjonalnie (kakao, kawa inka lub karob - lub mieszanka wszystkich 3 :-P) - trochę żelatyny - słodzik / aromat
Ja robię swoje na slodziku drzemy Panowie. Zajmuje to moment A smak jest niepowtarzalny np brzoswioniowy to gotujesz brxoskwinie w garcu dodajesz trochę wody i zelfix oraz słodzik w prochu z Tesco i odparować i tyle. Zrobiłem teść czeko-sliwke śliwka i kakao i z dyni cynamonu i pomarańczy wczoraj. To jest moment A robię tego po 40 słoików. Samo [...]