mac412Sos nabiera koloru z zarumienionego kurczaka i z "osadu" na patelni. W zależności jak długo podsmaża się mięso, taki osiągniemy kolor (krócej-jasny, dłużej-ciemny). Do tego sól+pieprz, ew. warzywko. Ps: jak wyjdzie za ciemny, można rozjaśnić śmietaną/jogurtem (nie sprawdzałem) meraviglia Kto co lubi, ale fakt... pomysł wziąłem z [...]
Takie pytanie, co dodać do gotowanej piersi z kurczaka (jakie przyprawy czy coś, przed czy po gotowaniu) żeby ona nie była taka prawie że bezsmakowa. wrzuc do wody wloszczyzne np hortexu w paski mrozona i kure, dodaj curry, sol, pieprz, lisc laurowy i ziele angielskie. Bedziesz mial od razu zdrowy rosołek
naprawde fajna alternatywa dla tych którzy nie mogą wepchnąć dużej ilości w siebie. Dodałem sol,pieprz,curry, troszke majonezu i jestem pod wrażeniem. Zanim awansowałem na kucharza robiłem na garmażerce i przypomnialo mi sie o tym. Naprawde polecam
Czy można pić na treningu wodę z cukrem, zamiast carbo? Cukier jest tańszy, a chyba podobnie syfiasty jak carbo. I jak dodam 10g cukru na litr wody, ile dać minerałów? (sól, wapń)
Mam kilka pytań: 1.Jak zrobić żeby filet z kurczaka był bez skórki. 2.Czy moge do Ryżu dodawać Sól ?? 3.Czy można używać przypraw typu pieprz,przyprawa do mięs itd A nawet ketchup?
Witam Czy taki chleb jest dobry?: Skład: Krojone ziarno żyta(37%), woda, mąka żytnia razowa(22%), płatki ziemniaczane, sól, syrop glukozowy, olej roślinny(sojowy lub rzepakowy), lecytyna sojowa - emulgator. Rodzaj pieczywa: chleb żytni razowy, krojony, pasteryzowany. Wydaje się że jest dobrej jakości, dość ciężki i prawdziwy w smaku. Tylko do [...]
ja za gnoja to jadłem kanapki posmarowane masłem do tego sól i pieprz i za******lałem cały dzień po podwórku i sie żyło z siłą a nie jak teraz w******lam i w******lam a chodze jak zwykłe baterie Zmieniony przez - strefab4 w dniu 2008-06-22 10:55:20
darlin aj law ju plis kam bek tu mi łidałću ju bejbi aj fil laj e prilk łidałć ju aj kenot kom pam pa ram pa ram pam pam łidałć ju aj kenot kom, bejbi mis ju soł macz, mis jor kisys end tender tacz https://www.youtube.com/watch?v=djPqQVObxWw https://www.youtube.com/watch?v=hWKQdteojqU
moja pani sie tym zaymuje dzordzu,ale gotuj max,15-20 minut,jak widelec miekko wejdzie to nawet wczesniej wylacz,do tego czosnek zawin w folie i upiecz,sol pieprz i jazda popatrz na necie duzo znajdziesz przepisow. lece na silkedo pozniej