[...] rośliny strączkowe. Produkty te w większości poprawią perystaltykę jelit. Natomiast białko powinno pochodzić głównie z mięsa (drób, wołowina), chude wędliny (polędwica, szynka), ryby, chudy nabiał (chude serki, twarożki), jajka. Inne produkty powinny być traktowane jako odskocznia od codziennej diety, jako ewentualnie dodatek (nigdy jako [...]
5-6, śniadanie- jajka pieczywo drugie śniadanie owoce, warzywa obiad - kasza albo kartofle czasem ryż i makaron, mięsa- wieprzowe często drobiowe ,do tego szpinak z marchewką ,podwieczorek -kanapki z serem białym ,szynką ,kolacja podobnie .
Mięso wieprzowe też może być - łopatka, szynka. Tylko tu trzeba zwrócić uwagę na tłuszcz - pierś z kurczaka ma go symboliczną zawartość, więc zastępując ją łopatką w rozpisce, należy wybrać chudy kawałek, bez widocznego tłuszczu. Mam nadzieję, że nie masz wyłącznie kurzego cycka z mięs w tej diecie, bo to źle wróży o jej jakości - dieta powinna [...]