[...] Az tyle sosów używasz ? Czasami stoją po tygodniu nie używane. To się nie psuje więc mam ich sporo. Jeszcze ze 3 stoją w szafce. Dodatkowo mam inne sosy niskokaloryczne roleski, kotlin + masa nieznanych marek. Na każdą okazję trzeba coś mieć i umilać sobie życie :-) Myślałam,że po otwarciu trzeba trzymac w lodówce i [...]
Moje z dzis. Sosy z kejefdi sztos wszystkie. Geste i ekonomiczne i nie czuc chemii jak w reszcie. Z myprotein i bulka tez dobre. Sosy z kejefdi kozak : Czosnek , kebab - gyros , karmel , wafelek , truskawka i dzemiki poezja /SFD/2018/2/22/8cc17da73fcc43d78544cb0376974836.jpg
W takim przypadku świetnym rozwiązaniem będą sosy zero. Czyli sosy bez kalorii lub o bardzo niskiej kaloryczności. Nadają potrawom więcej smaku i co najważniejsze, sprawią że danie nie będzie tak bardzo suche i zapychające. Do dań mięsnych/wytrawnych polecam sosy, które nie posiadają prawie wcale kalorii: [...]
Witam. Gdzie kupię sosy jakieś co mają najmniej kalorii albo np zero cukru? Chodzi mi o sosy do tortilli itp. Gdzieś mi o uszy się obiło ale Lidla zerknąłem i nic nie ma.
[...] jako dodatek do mięs, ryb, warzyw, surówek, pieczywa, dań gotowych itp. W zasadzie dodawać je można do wszystkiego. Kwestia tego, jak kto lubi. Co więc zrobić, aby dodawane sosy do naszych posiłków można było uznać za dobre jakościowo i zdrowe? Trzeba się przede wszystkim zastanowić jakie składniki warto dodawać. Wśród dwóch podstawowych [...]
[...] napoje mleczne niefermentowane (shake, jogurt, koktajl mleczny) Poniżej 3 g/kg: deser, galaretka, kisiel Poniżej 5 g/kg: sos pomidorowy, desery z twarożku, sera, serniki, sosy jogurtowe i majonezowe Poniżej 6 g/kg: sosy i kremy owocowe i warzywne, warzywa puszkowane w zalewie, desery mleczne Poniżej 10 g/kg: dżemy, galaretki i marmolady, [...]
[...] czymś tak więc opinia na "sucho" Ananas 10/10 - to samo co z truskawka, bardzo dobrze oddaje smak ananasa, też nie wiem jak smakuje na czymś Porównując truskawke do truskawki z WK to o wiele lepszy produkt, jednak ogólnie sosy są za mało gęste, jednak jak włożyłem na 15min do zamrażarki przed polaniem omleta to konsystencja było juz całkiem spoko
Kolejne sosy z WK przetestowane: Peanut Butter Chocolate Cups - kur**, ale dupneli marketingową nazwe... bo równie dobrze tak jak Milky Way mógłby być jako smak "czekoladowy" tak ten równie dobrze mogli nazwać "orzechowy" - tam mi właśnie smakuje, prosty orzech. Konsystencja tak jak w pozostałych sosach od nich jest bardzo okej, dość gęsty. Sam [...]
Witam, troche czasu minelo od ostatniego postu tu i jest teraz tez np. firma ostrovit ktora ma sosy 0 kcal w sojej ofercie. Co polecacie za sosy na obecna chwile bo przymierzam sie aby kupic jakis czekoladowy czy cos. Zmieniony przez - Ttoomek w dniu 2017-02-21 18:53:58
[...] zjeść juz normalnie i smacznie. Nuta orzechowa w porządku,ale wszystko o czym nie można powiedzieć po prostu "smaczne" mlecz specyficzne czy orginalne...może byc podejrzane. Uff będę szukaćtego lnu.... A z oliką myslałam ze może przyrządzacie jakieś sosy z dodatkiem cytryny czy ziół, ale ten smakyba jest niezabijalny Pozdrawiam Malinaf
wybróbowałem wszystkie sosy podczas debiutów. Dla mnie nr 1 jeśli chodzi o sosy to sport definition, wszystkie wymiatają, czekoladowy od WK-bardzo dobry i gęsty, ostrovit wszystko takie 6/10 Zmieniony przez - TheMateusz997 w dniu 2017-02-24 17:42:10
Uwaga Allnutrition wypuściło sosy zero : http://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Sauce_Zero-opis36321.html Ogólnie używam takich rzeczy tylko kiedy dostanę do testu , lub wygram itp itd bo mnie zwyczajnie nie stać na takie dodatki ale tym razem zamówiłem smak czeko-orzech , także czekam na paczkę i zdam relacje z gęstości, smaku i jeżeli będą jakieś [...]
[...] dużo mniej intensywny smak ( trzeba go trochę polać jak się ma mocno przyprawione potrawy, bo jego smak wtedy ginie... ) od tego barbecue, ale wyczuwalny. Tak jak wszystkie sosy z tej serii - jeśli chodzi o konsystencje to bardziej jest to płyn niż sos... Chemia nie jest jakoś mocno wyczuwalna. Ocena 3+/5. Miałem brać jeszcze czekolade ze [...]
Na pewno jak taka mikstura postoi to dodatkowo pęcznieje. Jak robiłam sosy , które stały kilka godzin zanim je zjadałam to właśnie dawałam bardzo mało gumy, aby tylko sos nie był bardzo wodnisty. Po kilku godzinach sosy dodatkowo gęstniały do konsystencji kisielu.Spróbuję dac teraz mniej tej gumy,a mam tylko tę guar.