[...] smażyć do momentu, aż cebula zeszkli się (około 10-12min) - w osobnym naczyniu wymieszcząc koncentrat z winem; jeżeli konsystencja będzie za gęsta dodać odrobinę wody - sos połączyć z mięsem na patelni; dodać sól, pieprz, paprykę, odrobinę słodzika - wszystko dusić na małym ogniu pod przkyryciem (w raz potrzeby podlewać wodą), mieszać co [...]
haha jest kolejny przepisik by 3 oczywiście wypróbujemy :). To ja też chce soga za sos czosnkowy: 1.Majonez 2.Tyle samo jogurtu naturalnego 3.sól/pieprz/cukier (do smaczku) 4.zioła prowansalskie 5.przeciśnięty przez wyciskarke czosnek Jeśli ktoś się zachwyca sosem czosnkowym z de-grasso to będzie wniebowziety
yunnan Faktycznie mocno wypieczony A ja dwie takie porcje: i wersja wymieszana z ryżem: Ryż paraboiled, sos paprykowo pomidorowy z papryką, piezcarkami, kukurydzą, cebulą i cycem :)
sorry za off top, gdyby ktos mial jakis fajny przepis na sos do ryzu(pomidorowy chyba) bo nie wiem jak takie cos zrobic, chodzi mi o taki sosy jak sa w Chinśkich restauracjach.pozdro
Koles, przed treningowy a 20 min wczesniej makaron piers i sos? w 30 min taka wyzerka ;d? 2h siaty, teraz banan i zaraz do sklepu po sznycle z indyka - czy to dobre mięso na zastapienie schabu, piersi?
[...] a mix jest z owsianych,mleka,białka i orzechów nerkowca. bardzo dobry, smakuje jak budyń-deser. lager - mielisz 400g miesa(100g kury i 300g wieprza), dodajesz jajko, 3 łyzki bułki tartej, cebule i 3 ząbki czosnku oraz pieprz. pieczesz w piekarniku około 40 min. robisz jakiś sos i surówke, za***ioza w smaku