[...] w szejku potreningowym z rodzynkami i płatkami idealnie smakuje! :-) I moja wczorajsza kolacja - smażone kotleciki z 230g mięsa mielonego z indyka, białka jaja i przypraw, sos z pomidora, cebuli, śmietanki 12% i mielonego siemienia lnianego do zagęszczenia, i wieczorna suplementacja ;-) /SFD/Images/2015/11/6/060493533839427887e0c696fcb174b4.jpg [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] W weeekend miałem okazję zjeść co nieco "na mieście", konkretnie był to Sopot z moją Paulą ;-) Stek, mix sałat, obok talerz z gotowanymi ziemniakami i sos który ledwie tknąłem, bo wszystko było intensywne w smaku samo w sobie. Własnie zrobiłem trening barków i tricepsów, i pałaszuję podobny zestaw, z tym, że domowej roboty [...]
[...] nogach więc wiecej walki z bólem dyskomfortu niż bólu w miesniach, ale nie narzekam bo mam gdzie tyrać. Dziś wpadła też pizza na spodzie z biedronki. Sztosik, zrobiłem swój sos, kurak plaster piórko cebula pomidor pieczarka kozak i w makro. I co najważniejsze zero dyskomfortu na kichach. Jutro jak na prawdziwego karka przystało klata z rana [...]
[...] wloskich, kilka kawalkow gorzkiej czekolady 13:30 tutaj jem obiad w kantynie + dodaje swoje mieso z kurczaka, razem ok 100g 150g ryzu + 200g kurczaka, troche warzyw, sos (np curry) 16:00 2 pomarancze 19:00 jablko, 20g orzechow wloskich, kilka kawalkow gorzkiej czekolady 23:00 150g makreli lub 200g sledzia (lub inna tlusta rybka, [...]
1748kcal, 109g białka, 162 ww i 77g tłuszczu - do tego sos BBQ więc coś pod 2000kcal podchodzi ;pp Czyli więcej niż nie jeden zjada w ciągu dnia >D Muszę to podsunąć mojemu znajomemu, który chce robić masę, ale twierdzi, że na śniadanie nie może zmieścić więcej niż dwie kanapeczki |-)
Wczoraj wpadło trochę syfu w postaci lodów + bułki kebab (w szkole sprzedają - bułka graham, sałata, kurczak + sos zapewne robiony na bazie majezonu), dzisiaj już normalnie, właśnie kończę śniadanie w postaci 400g owsianych, 500g twarogu i 8 jaj :P Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2014-03-21 11:27:01
[...] z szynki) 3. solimy, pieprzymy 4. kapustę obgotowujemy i wyciągamy pojedyncze, miękkie liście 5. nakładamy farsz na liść i zwijamy 6. wkładamy gołąbki na patelnię wyłożoną liśćmi kapusty i dusimy. 7. sos- przecier pomidorowy w kartoniku,trochę śmietany, sól, pieprz i gotujemy Smacznego :-) Zmieniony przez - Jagoda__ w dniu 2012-05-27 23:29:28
Koniu, a jak dlugo ci sie ten sos czosnkowy trzyma? Tzn jadasz go takie ilosci, ze zjesz go w tydzien? Bo z tego co czytalem, to tydzien max mozna przechowywac po otwaricu :/ zdr.
Asia z meduzami ciężko dyskutować i szkoda nerwów tracić :-) No chyba że ten wk*** będzie spożytkowany na treningu :-) A za przepis dziękuję :-) konsumuję to od dawna. Nauczyłam się jeszcze we Włoszech bo tam się taki sos jada z makaronem :-)
tak , ciastka są ekstra ja co jakiś czas też podjadam :-) ten sos miodowo-musztardowy mi średnio przypasował , ale jeszcze dam mu szasnę w innej potrawie , bo wczoraj zrobiłem pierwsze podejście ;)