zeby dawac sogi musisz miec abona. Wystarczy cos edytowac w profilu i dostaniesz na 3 miechy Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2010-11-19 18:14:45 Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2010-11-19 18:15:03
ok dzięki za pomoc sogi już pewnie nie wejdą zobaczymy jak będzie ale ciężko będzie zachować taką ilość wegli cały czas , to zakupie waxy http://www.sfd.pl/sklep/Dymatize_Flud_100_Waxy_Maize-opis25516.html i też damy rade dzięki raz jeszcze
Dobra panowie z racji że nie dorastam do waszego wysokiego poziomu opuszczam spam widzę że niektórych dotknęło że śmiałem się z 60kg w martwym po 3 latach ciężkiej pracy i dopingu szczególnie Marcina miłej zabawy panowie, robicie to z klasą i za to sogi papa żenada
czemu mete trzeba tak dlugo, az 6 tyg? przeciez to chodzi tylko oto zeby zanim prolka zacznie dzialac byc juz na bombie, a prolka rozkreca sie dobrze juz w 3 tyg z tego co wiem. sogi rozdalem
2 sogi poszly gratuluje pamieci i wracamy do ZABAWY NUTRIFARMU dla przypomnienia dodam ze pierwsza osoba juz (liczac cala edycje) wygrala ciekawe kto bedzie nastepny JUTRO dwie okazje !
Dzięki za porady ale czekam na dalsze opinie. Co do tych osobnych stojaków to wiem ze byłoby mi łatwiej ale dotąd łydki i uda robiłem przenosząc sztangę i nie był to wielki problem więc sądze ze poradziłbym sobie z łaczonymi stojakami również. SOGI oczywiscie przyznałem
Wraca moda na dextro czy to jakiś gratis był? bo już widzę drugi zestaw i dextro na pokładzie. SOGi wszystkim co wrzucili bo ostatnio cicho tutaj było Zmieniony przez - zielony90 w dniu 2010-12-03 13:24:27
Aaa, fakt- bic z 38cm na 39,5 także zabrakło do wymarzonego celu Dzięki wielkie chłopaki to dla was należą się sogi i podzękowania, za rady i motywacje dodatkową
Witam, oczywiście, podam: bazowałem na http://www.sfd.pl/zayebista_pe%C5%82noziarnista_pizza_%25__%3BD-t562030.html ale co nieco pozmieniałem. Mąka pełnoziarnista (ja użyłem lubelli) 200g 1 jajko mleko 100ml drożdze 10g oliwa 1 łyżka Ciasto dokładnie to tak: 100ml letniego mleka, do tego 5-10g drożdży i szczypta cukru. Czekać aż się rozpuszczą. [...]