[...] Wiec pytanie zostało zadane. Odpowiedz na pewno jest znana lecz niestety nie podaje jej sie do publicznej wiadomości. Raczej nie jest to jakaś wielka tajemnica, sekretny przepis itp. Wszyscy wiemy że skoro producent się nie chwali to ilość białka sojowego jest znacząca. Może dojść nawet do sytuacji gdzie jest minimalnie niższa niż białka [...]
[...] i węglowodanych z samego rańca. Przygotowanie to ok. 15 min, więc jeśli chcesz widzieć w przyszłości pozytywne wyniki, będziesz musiał nieco dostosować plan snu ;) ps. przepis na ciastka w dziale kuchnia sfd lub na youtube oczywiście przygotowane przez sfd. Oczywiście nie trzeba codziennie, są inne produkty bogate w biała i potrzebne z [...]
[...] procentowy limit różnicy wagi liczony od kategorii, w której zgłoszony został zawodnik. Poza tym, kiepsko widzę sprawdzanie wagi w ciągu trwania zawodó. Będzie to martwy przepis, chyba, że będzie wymóg ważenia zawodnika przed każdą walką. Sprawi to jednak, że czas trwania zawodów będzie się wydłużał. Do tego dojdą jeszcze problemy z wagami, [...]
[...] mma/boksie) wazenie dzien przed zawodami (czyli robienie wagi na konkretna date) albo niech waza tuz przed startem w 1 walce. co do wazenia w trakcie zawodow to jw, bzdurny przepis raz, ze przedluza program zawodow, zamiast skupiac sie na turniej beda biegac sie wazyc i do toalet dwa to calodniowe wachania wagi sa normalna rzecza, posilki i [...]
a ja Ci dam swój (chyba najlepszy) przepis na twaróg. Nie wiem czy jest kaloryczny czy nie (dla mnie to bez różnicy). Robisz tak: * kostka twarogu * troche mleka (żeby ciapka była, tylko nie przesadź bo zupa wyjdzie) * czubata łyżeczka od herbaty kakao (takiego prawdziwego,żadne tam rozpuszczalne) * cukier (dodawaj po trochu aż będzie słodkie) [...]
[...] kg wagi . Będę w czarnej kurtce .A nie wiecie jak to będzie z tymi badaniami lekarskimi bo mi sensei powiedział że wystarczy iść do lekarza i żeby mi napisał takie pismo że jestem zdrowy .Poszedłem do jednej lekarki a ona mi mówi że teraz nowy przepis powstał i że takie coś na zawody podpisuje lekarz sportowy i w tym momencie nie wiem co zrobić
dziekuje :) fajny przepis no a moje śniadanie po dodaniu twarogu 25g i jajka :D ma teraz B 36,1 T 26,5 WW 75,5 myśle, że dobre wartości odżywcze jak na śniadanie no nie ?:>
Do autora: Nie ma limitu pouczen, one nawet nie sa rejestrowane (edit: znaczy tfu, sa rejestrowane ale niczym Ci nie szkoda..). Z Twoimi danymi osobowymi straznik nie zrobi nic, chyba ze to Ty cos zrobisz w parku tego dnia. SM spisala Twoje dane, miejsce w ktorym przebywales, godzine, date itd. by w razie jakiegos zdarzenia w parku np. [...]
[...] ja przeczytalem duzo z sfd na temat jedzenia. ja poprostu nie chce sie bawic w diete tak dokladna. a jesc jem zdrowo bo rano musli, po 3godzinach kanapka z pasta z tunczyka(przepis z sfd) pozniej obiad, obowiazkowo ryz i warzywa i mieso! cos z cukrami przed treningiem i cos po. pozniej ostatni posilek to wlasnie ta pasta. nie wiem moze niezbyt [...]
[...] na jakimś wysokim poziomie zaawansowania to nie ma potzreby żebyć wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]