Trochę odgrzebuję, ale przepis MEGA :-) Zrobiłam małą profanację i zamiast batata dałam ziemniaki, a zamiast jagód truskawki, jeszcze siedzi w piekarniku ale jeżeli smakuje tak jak pachnie i wygląda to zagości na stałe w moich deserowych przepisach :-) /SFD/2017/10/1/66a801e37bc948e1ab2467a048abda1f.jpg
[...] sylwetkę oraz zdrowie. Wiele osób nie jest w stanie oprzeć się przed słodkościami, co w znacznym stopniu wpływa na ich sylwetkę, a przede wszystkim zdrowie. Dlatego też przepis ten powstał specjalnie dla osób chcących zaspokoić swoją ochotę na słodkie. Przy okazji zjeść smaczny, zdrowy i dobry deser dla naszej sylwetki. W celu przygotowania [...]
Owoce morza są wartościowe, choć nie każdy lubi je jadać. Można przyrządzić je na wiele sposobów, na parze, w piekarniku, z użyciem wielu ciekawych przypraw. Możesz zajrzeć do działu KUCHNIA SFD, być może znajdziesz przepis z użyciem tej mieszanki.
Witam Żeby uzupełnić ów świetny przepis dopiszę, jakie wartości odżywcze mają produkty w nim zawarte. Powinno to zachęcić użytkowników do próbowania podobnego dania. O piersi z kurczaka nie trzeba tutaj za wiele pisać. To chyba najpopularniejsze źródło białka w diecie. Nie ma się co dziwić, gdyż ma bardzo dobry aminogram i w 100g zawiera około 20g [...]
Też lubię(iłem) coś słodkiego do kawy. Niestety, keto.. Jednak czasem przy kawie czytam sobie ten przepis. http://www.sfd.pl/art/Fitkuchnia/Trufle_proteinowe_FIT_-a2585.html :) Ktoś ma pomysł, czym niskowęglowym te cholerne daktyle zastąpić? :)
Przygotowanie posiłku z przepisu nie polega na tym, aby zastosować ilości składników takie jak osoba pisząca przepis, a ilości pod swój organizm. Na tym polega odpowiednie zbilansowanie diety.
Ale wiesz, że kolega podał jakiś tam swój przepis, ze swoimi ilościami, a Twoje powinny być dostosowane do Twojego zapotrzebowania? Spoko, wiem ;) Zastanawiam się tylko nad sensem makaronu w diecie na masę. Żeby zastąpić 100g ryżu to trzeba go naprawdę sporo zjeść.
Lucyna86, ale nie ma takiej fajnej konsystencji jak na zdjęciach z przepisu i się rozwala. :) Za to wymyśliłem sobie ostatnio bardzo udany imo przepis na pitną czekoladę ketogeniczną. :) - 20g siemienia lnianego, - 20g gorzkiego kakao. - 200ml wody, - 15g erytrytolu, - 15g masła. Polecam. :) Zmieniony przez - Hallkell w dniu 2018-11-19 12:12:45
[...] na jakimś wysokim poziomie zaawansowania to nie ma potzreby żebyć wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] wydawał sporo wiecej pieniedzy na izolaty i w zupełnosci wystarczy ci koncentrat a jak chodzi o gęstość czy intensywnosć smakową to wystarczy tylko odpowiednio zmodyfikowac przepis bo mniejsza lub większa ilość rozpuszczalnika ( mleko , jogurt ,woda itp) wpływa na gęstosć i smak Tylko na izolacie tekstura budyniu była gładka na WPC mam w ustach [...]
[...] sobie koktajl to robie go z bananów i mleka (i zawiera on wenglowodany).........a wysko białkowy???? z czego on to robi>>>z kurczaka czy ryby??? :]]]]]]]]]]] jak zna ktoś przepis na takiego shaka białkowego to prosze o przykład bo nie mam pojęcia skąd on go ma!!!!!! pozdrawiam czytelników "ISP" i tych którzy chcą mi pomóc -jak ktoś ma pomysł [...]
witam ekipe umieszczam to pytanie wlasnie w tym dziale z tego powodu ze przepis na mix poprawiajacy stan stawow znalazlem w artcie pana Marka C. umieszczonego wlasnie tu.pytalem w odzywianiu ale niestety bez odzewu.mam nadzieje ze z tutejszej ekipy eksperymentujacych z roznymi srodkami a zarazem dobrze poinformowanych osob ktos stosowal ten mix i [...]
[...] papierem do pieczenia lub korzystamy z maty silikonowej. Ciasto dzielimy na 8 lub 16 części na posypanej mąką stolnicy. W zależności od rozmiaru jaki chcemy uzyskać. Z tego przepisu wychodzi 8 dużych lub 16 średnich bułek na hamburgery. Delikatnie z każdej porcji ciasta tworzymy kulkę i umieszczamy na blaszce do pieczenia. Między bułkami [...]