spoko przepis.niestety to nie jest rizotto tak w woli ścisłości.rizzotta we włoskiej kuchni to co innego niż sałtki ryżowe.rizotto przypomina kleik szpitalny.rizotto to ryż gotowany razem z dodatkami(np owocami morza).tworzy taką papke.za***iste jest rizotto ze szparagami
Samo przez sie - penne z kurczakiem i brokułami- mowi o tym ze brokuly wystepowac musza . Inny przepis to np makaron z grzybami lesnymi, calosc wyglada dosyc podobnie. Pytanie bylo pewnie do autora przepisu ale widze ze w calej PL makaron robi sie niemal tak samo(przepis niemal identyczny)
przepis koksiarski na wiejski drink do szklanki wlewamy 3/4 wody , dodajemy troszke soku z cytryny i lyzeczke cukru (lub dwie jak kto woli ) wstawiamy do lodowki i po dwoch godzinach ( jak bedzie zimne ) pijemy polecam w lecie
Sog za sałatkę (wrzucę jak doładuję konto :p) Jestem na CKD, obciąłem więc sos i kukurydzę, ale i tak jest prze-kozak. Jem to od paru dni i mi się nie nudzi. Dzięki za przepis! Zmieniony przez - RotInPain w dniu 2008-10-09 00:18:19
[...] przypadku poltlusty) twarog z odrobina jogurtu naturalnego 0,5%tl. i mysle , ze uzyskamy cos podobnego. Wazne zeby nie bylo grudek. Zapamietajcie to bo w wiekszosci moich przepisow trzeba dac taki ser Przy okazji robienia jakiegos ciasta zrobie fote tego sera. Nie wiem kiedy to bedzie bo wczoraj zjadlem na kolacje 36 szt Mc nuggets , 4 big [...]
[...] koniecznie kupowane bo kosztują straszne pieniądze ale można je też wykonać samodzielnie. Umożliwiają wykonywanie wielu ćwiczeń które przydają się jako wstęp do Muscle up np. takich: http://pl.youtube.com/watch?v=rP7T1uwiA1c A tutaj przepis na własnoręcznie wykonane kółka gimnastyczne. http://board.crossfit.com/showthread.php?t=12572 Powodzenia
Znalazlem pewien przepis na batoniki z płatków owsianych i innych przydatnych dla diety składników (przynajmniej tak mi sie wydaje)ale chce sie upewnić czy rzeczywiście jest dobry. "Składniki: 397 g mleka zagęszczonego słodzonego (ja dałam niesłodzone) 250 g płatków owsianych górskich 75 g wiórków kokosowych 100 g suszonej żurawiny 125 g [...]
[...] po 5 razy ale chcialbym sie dowiedziec jak najlepiej zwiekszac ilosc podciagniec w seriach. Czy lepiej dodawac od konca, czy na poczatku. Problem taki ze jak na poczatku(pierwsze 1-2 serie) zrobie z +1 podciagnieciem to moge nie miec sily na ostatnia serie by wykonac standardowe 5 podciagniec. Jest jakis jeden przepis na udane zwiekszanie seri?
Przepis znaleziony w jednej książce kucharskiej i lekko przeze mnie zmodyfikowany swego czasu jadłam głównie to Składniki: - 80 dkg serka śmietankowego - 1 łyżka majonezu - 1 łyżka soku ze świeżej cytryny - pieprz i sól do smaku - 2 niskowęglowodanowe tortille - 2 szklanki gotowanego kurczaka pokrojonego w kostke albo plasterki - kawałek papryki [...]
Bardzo fajny przepis, ale jak jest z tą oliwą? można na niej smażyc czy nie? bo tutaj gdzieś na forum czytałem, że smażenie na oliwie niczym się nie różni od smażenia na oleju.
[...] zacząłem robić poniższe, jakże wykwintne danko , to tuńczyk stał się jednym z moich ulubionych źródeł białka (3-4 razy w tyg jem go przed treningiem) Mam nadzieje, że ten przepis zmieni Wasze poglądy na Mr. Tunę Pokażę jakże proste i banalne pod względem doboru składników, a zarazem wyśmienite w smaku "danie". Składniki: - ryż paraboliczny - [...]
Apetycznie wyglada Lukasz . Tez wczoraj zrobilem Wkleje przy okazji kilka fot.Jak smakowalo ?? Dodales chyba czekoladowego bialka tak ?? Wyprobujcie najpierw orginalny przepis zanim bedziecie kombinowac z bialkami Macie tez chudy Quark 0,5 % tluszczu ?? Zmieniony przez - Marcin_Olb w dniu 2008-10-11 06:55:02