Miłosz to na czym proponujesz usmazyć? Bo ta margaryna miala byc taka zwykla najtańsza extra z biedronki wiem ze nie jest zdrowa ale nic takiego mi do głowy nie przyszło, na PAM mnie nie stać, patelni teflonowej nie mam, na oliwe raczej smazyc nie bede, wiec na czym??
Sorki do tych osób dla kórych obiecałem pomoc i dzisiaj jej nie udziele, poprostu nie chce aby ktoś podważał mój autorytet(chociaż na razie nie bardzo jestem znany na forum publicznym). Do P.Ellisa zgadzam sie że w pewnych okolicznościach i dla pewnych osób diety wysokotłuszczowe są zdrowe, a tak wogóle należało by zdefiniować [...]
Taniec z Seamanem Informacja już trochę nieaktualna, ale zawsze warto przypomnieć sobie Davida Seamana. Znacie telewizyjny show "Taniec z gwiazdami"? Otóż brytyjska telewizja ITV wymyśliła wersję, w której gwiazdy tańczą na lodzie i nazwała ją "Dancing on ice" - "Taniec na lodzie". Program pokazywano od stycznia do [...]
piotr sciagnalem te same + jeszcze mialem lee priesta , cutlera + 2filmy z colemanem + 2filmy z arnim ale poszly sie ***ac kiedys przy formacie bodajze testowal ktos ten 'olej' PAM ? bujam na siłke robić klate nara
Bodybuilding - Shut The f*** Up And Train- Radek Slodkiewicz uzywa ktos z was oleju PAM ? ( http://**********/www/index.php?option=com_content&task=view&id=1546&Itemid=72 ) chce sobie sprawic - jak uzywacie to powiedzcie czy takie czikeny smazone na tym da sie norm jesc Zmieniony przez - ziompel w dniu 2006-04-12 17:11:57
na oliwie raczej nie, mi bybloby szkoa cennych skladnikow oliwy z oliwek a pam to sam nie wiem, jakos sie do niego nie przekonalem, "zalatuje" chemia no ale moze sie myle ja staram sie gotowac mieso na parze, czasem pieke
do smazenia na teflonie idealny jest PAM, ew. oliwa z oliwek/pestek itp. kilku zawodnikow z klubu w ktorym cwicze szykujacych sie na MP wlasnie w ten sposob przygotowuje miecho .
koleżanka ćwiczy?? jeśli nie, to nie potrzeba jej tyle białka. tłuszczu zdecydowanie za mało. na oliwie lepiej nie smażyć. pierś albo na teflon bez tłuszczu, albo na olej PAM. tłuszcz 1g/kg. z ryb, o-3, oliwy, nasion itp. węgli za to za dużo. 3-3,5 g/kg. jak będzie słabo szła redukcja, obcinać węgle.
Dziecko..?To grande który Ty rocznik jsteś:>?Bo ja pam,iętam jak ten odcinek leciał to akurat musiałem lecieć na trening - wtedy jeszcse wyczynowo w piłę grałem..czyli to było jakieś 6,7 lat temu
przepraszam ze wtrace, al enie chce zasmiecac. pam takie krotkie pytanko: ile ma magnezu ten filomag w jednej tabletce??bo mam jakis inny magnez i nie wiem ile tego lykac(jedna tabletka ma 200mg magnezu) to ile ich lykac?? a to tak przy okazji ile brac tego zincasu jak nie mam forte tylko zwykly?? z gory dziekuje za odpowiedzi
Ja bym kurczaka upiekł na teflonie (lub absolutnie minimalnej ilości tłuszczu, np. na PAM'ie) a resztę zastosował w stanie surowym z dodatkiem tłuszczy w formie nie zniszczonej podgrzewaniem ... ale to ja