Podczas dwu pierwszych dni łupią w bicepsy, podczas dwu następnych w tricepsy. Z czasem przechodzą na dawki dwukrotnie silniejsze tj: 10 cm, jednorazowo, ale muszę przyznać, że słyszałem o facetach biorących nawet po 50 cm na raz. to mnie rozbraja...Miskarb,olej toja nie widze siebie z takim "czyms"(bo nie chce tego nazwac) w reku
Taa jest genialny nazywa się Klaus Doring, ten to chyba jeszcze sobie olej walił w klate, nawet napewno. Tu jest z nim krótki filmik: http://www.wpse.com/WS_Content/ImageGallery/ImageDetail.asp?iImageUnq=14494&iGalleryUnq=11 Fajnie na niego ludzie na siłce patrzą.
ten ostatni to juz przesadzil konkretnie, w ogole czym tu sie chwalic nienaturalna lapa, to jest zalosne. No ale ja mam jedno pytanie, czy ow cudowny olej oprocz naciagniecia skory i dania tego egzotycznego wygladu, daje tez sile ? tzn wiadomo niby wieksza masa - wieksza sila, wiec czy i w tych przypadkach to sie potwierdza, czy to tylko efekt [...]
Pomyśl, że to jest niemal od razu meabolizowane, Synthol to w większości olej MCT, a mimo to miejsce w które wstrzyknięto toświństwo jest nadal napuchnięte. Mówimy tutaj o wielkiej ranie, trzeba mieć nieźle nasrane w czubie, żeby to robić. Nie mówię już o tym, co się tanie, jeżeli taki d**** trafi na żyłę podczas injekcji, to powstanie zator i [...]
tylko to doladowanie splynie z ciebie szybciej niz je wstrzykniesz, plus olej na pewno niesymetrycznie rozplynie sie po miesniu, powodujac jego beznadziejny, nienaturalny ksztalt. Bedziesz chodzil pozniej z jakas krzywa gorka na lapie, ktora po sflaczeniu bedzie wygladac jak... tylko czuby moga tego uzywac.
[...] bym taka ilość kalorii na wększą ilość posiłków <6,7> z ostatniego posiłku wyrzucił bym oliwe i zjadł sam ser, do każdego posiłku <oprucz tego przed snem> dorzucił bym porcje warzyw o niskim IG <ogórek, papryka, o kolwiek> i zamiast faszerować się tak oliwą z oliwek dorzucił bym więcej Omega3 lub tranu lub chociaż by olej lniany
Najlepszym źródłem GLA jest olej z wiesiołka i ogórecznika lekarskiego i nazwałbym je suplementami diety. W reszcie produktów wysmtępują w śladowych ilościach, więc jeżeli chcesz bezpośrednio spożyć GLA musisz się suplementować. Oczywiście nikt tego nie robi, bo organizm sam może przekształcić LA do GLA i idzie mu z tym bardzo dobrze. W linku, w [...]
Źródłem omega-6 GLA jest właśnie m.in. olej słonecznikowy i sojowy. Ja tu nic nie pomyliłem. Jeśli chodzi o teorię Horrobina to uważasz ją za bezpodstawną i złą, tak?
Aha. Dzięki za wyjaśnienie. To ja miałem oczywiście na myśli kwasy omega-6. Jak czytałem w jednym artykule to wydawało mi się, że to to samo, co GLA. Ale ok, teraz już wiadomo, o co biega. Źródłem omega-6 jest i olej słonecznikowy i sojowy, natomiast GLA już nie. Teraz jest już chyba dobrze
Ten olej nie mozesz byc ok. Pewnie jest niskolinolenowy a nawet jak nie jest to na pewno nie rynku nie maja lodowek zeby bo tam przechowywac. Zapomnij o nim i kup z eurolenu.
[...] czasu i sobie z ciekawości przeglądnąłem cały topic i jednak jestem ciekaw czy stosowanie syntholu w jakiś sposób nie przynosi przyrostu siły (wiem przeczytalem ze to tylko olej tylko rozpycha itp) tym bardziej ze nie widać na żadnym zdjęciu któregoś z tych frajerów z ciężarami ale ten jeden gamoń co niby ciągnie tira (dal rade czy nie załóżmy [...]
Nie ma takiego suplementu. Smazenie rowniez nie jest zalecane. Masz oliwe z oliwek, olej lniany, orzechy, pestki z dyni, ktore mozesz jesc i pic, dodajac do roznych posilkow.
Pierwszy filmik z serii ADE mnie nie dość ze przeraził, to jeszcze cholernie wystraszył! jak sam olej tych kolesi nie zabije to chociaz tego pierwszego powinno zakażenie- nie widac zeby miejsce wkłucia było jakos oczyszczone środkiem alkoholowym, wogole ten zestaw do wstrzykniec wyglada jakby go zawsze uzywali jeden i ten sam ale najgorsze ze [...]
[...] dorzucić witaminę E która jest silnym antyoksydantem, która zabezpieczy organizm przed produkcją wolnych rodników które mogłyby powstać w wyniku procesu spalania kwasów tłuszczowych wielonienasyconych w naszym organizmie. Najlepsze jej źródło to olej sojowy, kukurydziany, słonecznikowy, jajach, mleku, brokułach i innych roślinach zielonych.