[...] Aby zminimalizować negatywny wpływ słodkich preferencji smakowych na skład masy ciała i jednocześnie wyrzuty sumienia zaprojektowano nowe ciastka bez dodatku cukru oraz oleju palmowego. Nowa alternatywa dla wielbicieli słodyczy Powszechnie dostępne w sklepach ciastka z reguły upakowane są półproduktami niskiej jakości, aby móc jak najniższym [...]
[...] Nowe ciastka kakaowe w dwóch wariantach smakowych, z kremem kokosowym i białą polewą oraz z kremem pomarańczowym i polewą czekoladową, nie zawierają dodatku cukru oraz oleju palmowego, a charakteryzują się bogatym smakiem i właśnie dlatego mogą być nowym ulubieńcem smakoszy słodyczy. Ciastka kakaowo-kokosowe Kakaowe ciasteczka MAGIC CARDS o [...]
[...] zaczynamy od uprażenia słonecznika na suchej patelni. W momencie kiedy słoneczniki się praży siekamy drobno cebulę i czosnek. Zdejmujemy słonecznik z patelni, wlewamy olej i wrzucamy cebulę. Smażymy ją około 2 minut. Następnie dodajemy suchą kaszę, mieszamy i smażymy około 1 minuty. Następnie dodajemy posiekany czosnek i smażymy kolejną [...]
[...] magnezu, nie ma tutaj żadnych innych zagęszczaczy i konserwantów. Skład 56% beszamel: sos beszamelowy , 20% sos pesto: 69% bazylia, 9% tarty ser (mleko, sól), 8% masło, 5% olej słonecznikowy, 3% oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, sól, czosnek, 0,4% orzechy pinii, przyprawy, 18% świeży makaron jajeczny: semolina z pszenicy [...]
[...] na Instagramie w makijażu, blond peruce i lśniących spodniach. Tereshin rozpoczął pracę w lokalnej siłowni po opuszczeniu wojska, ale niedługo potem zaczął wstrzykiwać sobie olej syntetyczny w celu zwiększenia rozmiaru ramienia. Jego bicepsy wypełnione syntholem mają około 60 cm. Pomimo swojego coraz bardziej kobiecego wyglądu, Tereshin nie [...]
[...] patelni. Upierając się, żeby znaleźć jakieś zalety, można wspomnieć, że mają dość zwartą konsystencję, nie rozpadają i są jednolite. Na tym jednak koniec zalet. Skład Woda, olej rzepakowy, białko sojowe 8,5%, substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Euchema, konjac; aromaty, warzywa suszone (cebula, czosnek), emulgator: [...]
[...] ziemnymi oraz dodatkiem soli himalajskiej – czy można wymarzyć sobie coś lepszego? NUTLOVE White Choco Peanut to krem, który podbije Wasze serca oraz kubki smakowe. Kolejny NUTLOVE bez dodatku cukru NUTLOVE White Choco Peanut podobnie jak cała seria kremów NUTLOVE słodzony jest maltitolem i nie zawiera ani grama dodanego cukru. Znajdziemy [...]
Wege pasta w stylu greckim z serii Vemondo, to pasta mająca nawiązywać swoim składem do kuchni krajów śródziemnomorskich. Producenci zdecydowali się wykorzystać tutaj dwa rodzaje cukinii (żółtą i zieloną), oliwki, soczewicę zieloną i różne przyprawy.
[...] 500 ml wody 50 g stałej części mleczka kokosowego 35 g masła orzechowego 30 g odżywki o smaku biała czekolada lub karmel 30 g erytrytolu Polewa: 40 g masła orzechowego 10 g oleju kokosowego szczypta soli Jak wykonać: Spód - daktyle zalewamy wrzątkiem na 15 minut, odlewamy wodę do szklanki, daktyle blendujemy. Dodajemy pozostałe składniki i [...]
[...] możesz to potraktować jako lekką przekąskę, kolację, lub właśnie dodać wspomniane wcześniej źródło węglowodanów. Skład dania jest przyzwoity - same warzywa, przyprawy, nieco oleju. Jedyne, do czego można się przyczepić, to dodatek cukru. Producent spokojnie mógłby z niego zrezygnować, ale też nie jest go aż tak dużo, więc jeśli na co dzień masz [...]
Zimą świetnie się sprawdzają dania rozgrzewające, czyli zupy, gulasze, tzw. dania jednogarnkowe. Fasolkę z tofu w sosie pomidorowym z Go Vege śmiało można zaliczyć do jednego z takich dań.
[...] czyli naturalnej substancji słodzącej, która ma niższy indeks glikemiczny oraz wartość energetyczną niż tradycyjny cukier. Dodatkowo wykorzystano mleko ryżowe oraz olej Shea, które nadają nadzieniu delikatnej gładkiej konsystencji. Krucha rurka i rozpływający się w ustach krem.... Rurki te zainspirowała nie tylko tradycja, ale również [...]
[...] jest mdły. Wyraźnie wyczuć można też słonecznik, który jest w całych kawałkach i apetycznie chrupie. Skład Soczewica gotowana żółta 30% (soczewica, woda), cukinia 20%, woda, olej rzepakowy, cebula suszona, nasiona słonecznika 5,5%, pasteryzowane wędzone tofu (woda, ziarna soi, dym wędzarniczy z drewna bukowego, substancje wiążące: chlorek wapnia, [...]
[...] którego jest tutaj całkiem dużo. Z pewnością docenią to osoby, które szukają produktów wysokobiałkowych, by móc uzupełnić swoją dietę. Skład Woda, białko grochu 21%, olej rzepakowy, stabilizator: metyloceluloza, naturalne aromaty, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, błonnik bambusowy, sól, suszony [...]
[...] ale różnica ta jest subtelna. Plusem jest z pewnością konsystencja, ponieważ jest taka sama jak w oryginale, co z pewnością zachęca do konsumpcji. Skład Bazylia 38%, olej słonecznikowy, ziemniaki, woda, tofu - przetwór sojowy 8% (woda, soja, chlorek magnezu), orzechy nerkowca, błonnik grochowy, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; [...]
Czego potrzebujemy: 450 g piersi z kurczaka 2 średnie cebule 2 ząbki czosnku 15 g oleju kokosowego 400 g cukinii 400 g papryki 250 g pieczarek 700 g passaty pomidorowej około 300 ml wody przyprawy : sól, pieprz, papryka słodka, ostra, kurkuma, curry, zioła prowansalskie, oregano Jak wykonać: Pierś z kurczaka, warzywa, pieczarki kroimy w kostkę. [...]
[...] podkreśla, że jest zbyt mało badań na jego temat i jeśli jest taka możliwość, to lepiej wybierać produkty bez tego związku. Skład Woda, izolowane białko sojowe 8,8%, olej rzepakowy, teksturowane białko sojowe 6,5%, gluten pszenny 5,2%, mąka ryżowa, sól, aromaty, substancja zagęszczająca: karagen, emulgator: metyloceluloza, przyprawy 0,7% [...]
[...] że nie ma ich tam aż tak dużo. Spoglądając na skład, nie ma się za bardzo do czego przyczepić. No może poza dodatkiem cukru trzcinowego, nie jest go jednak aż tak dużo. Kolejnym plusem dania jest jego kaloryczność - tylko 165 kcal w 100 g. Czyli 462 kcal w całym opakowaniu. I choć producent napisał na opakowaniu, że są to dwie porcje, to ja [...]