Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
dobra niech popuri wróci to on Ci dokładnie opisze czemu natural nie powinien brać się za vlcd Z mojego punktu widzenia i koksownik nie powinien bo vlcd poza wprowadzeniem organizmu w patologiczny stan hiper-deficytu, pozbawia się również całej gamy mikroelementów pochodzących z żywności zakazanej przez tą dietę. A krew mi się zagotowała jak [...]
Ok, bardziej., chodzi mi czy oplacalne jest przeplacanie na rzecz sp80 bo jesli tam jest 5% jaj to chyba wpc natural jest bardziej oplacalne, ale chyba te info ma temat % jest tajemnica a szkoda Zmieniony przez - musclecars w dniu 2014-11-18 09:59:06
strasznie roztrząsasz sprawę;) jedna szkoła, druga szkoła, FBW, split, SAA - natural, sztanga-hantle KAZDY MA SWOJE ZDANIE KAZDY SYSTEM MA SWOJE ZASTOSOWANIE I KAZDA METODA W ODPOWIEDNIM MOMENCIE przestan kombinowac zrób makrocykl jednym sposobem pózniej drugim i masz poróbnanie przez te 6-8 tyg nie zbudujesz ogromnej masy, anie jest nie [...]
na mastersów można patrzeć bez końca, chciałbym dożyć ich wieku, o formie mogę pomarzyć jedynie ;-) a jak męskie bikini? tzn nasz 'natural' pro? Zmieniony przez - ASNF w dniu 2014-11-28 23:19:02
odpowiadam po 9 latach %-) Info: Data urodzenia: 14 kwietnia 1974 Waga startowa: 212 lbs (96 kg) Wzrost: 5ft 7in (170 cm) Udział w zawodach: 2003 NPC USA Championships - 1st 2004 IFBB Night of Champions - 3rd 2004 IFBB Olympia - 18th 2007 ABA Natural North American Bodybuilding, Fitness And Figure Championships - 2nd 2009 IFBB Pittsburgh Pro - 9th [...]
Rabi fitnes tim natural no raczej ;) nie wiem malo nie malo u siebie pisze co sie dzieje a gdzie indziej mam zakaz bo jestem niesocjalny i za twazowe za duzo trza bulic :) Wtorkowy TRENING PLECKINS 1. Martwe ciagi - 10 x 10-1 2. Wioslowanie sztanga nachwyt - 5 x 10 3. Wioslowanie polsztanga jednoracz w opadzie tulowia 5 x 8-12 4. Sciaganie drazka [...]
Dużo tego kiedyś zjadłem, nie jest złe, skład pewny, smak natural dobry do owsianki itp, natomiast nie licz na kosmos pod względem smaku czy rozpuszczalności.