...
Napisał(a)
witam, czy tajemnicą producenta jest jaki jest stosunek białka na 100g- białka jaj wpi i wpc w system protein 80 a także wpc i wpi w whey protein complex? np, 100% białka whey protein complex to ile w tym wpc a ile wpi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
niestety nie posiadam informacji co do dokladnych procentow
w SP 80 widze tylko ze jest wiecej WPC niz bialka jaja
a
w WPC 100% wiecej WPC niz WPI
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2014-11-18 08:08:01
w SP 80 widze tylko ze jest wiecej WPC niz bialka jaja
a
w WPC 100% wiecej WPC niz WPI
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2014-11-18 08:08:01
...
Napisał(a)
Ok, bardziej., chodzi mi czy oplacalne jest przeplacanie na rzecz sp80 bo jesli tam jest 5% jaj to chyba wpc natural jest bardziej oplacalne, ale chyba te info ma temat % jest tajemnica a szkoda
Zmieniony przez - musclecars w dniu 2014-11-18 09:59:06
Zmieniony przez - musclecars w dniu 2014-11-18 09:59:06
...
Napisał(a)
z tego co pamietam. W poprzedniej wersji sp80 gdzie bylo tylko wpc i egg bylo 60/40
byla to informacja jesli dobrze pamietam oficjalna?
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2014-11-18 17:08:37
byla to informacja jesli dobrze pamietam oficjalna?
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2014-11-18 17:08:37
...
Napisał(a)
w ktorejs wersji bylo faktycznie 60 WPC 40 jaja- mam na opakowaniu - obecnie niestety nie wiem jaki stosunke zachodzi
...
Napisał(a)
osobiscie nie bardzo trawie odzywki z jajem - ale nie musze sie martwic stosuje Mega Strong Protein - dluga kinetyka zapewniona
to to glowny atut jajecznego bialka (pomijam tutaj alergie, etc)
to to glowny atut jajecznego bialka (pomijam tutaj alergie, etc)
...
Napisał(a)
produkował :) kupiłem kilka puszek 3kg białko było dla mnie bdb szkoda że już nie produkują , pewnie dla tego że smak białka nie powalał oraz było mało zwolenników tego rodzaju białka.
...
Napisał(a)
Z tego co pamiętam Olimp dawniej miał naprawdę fajne produkty zawierające jednocześnie hydro oraz iso, Instant whey pro isolate, whey pro matrix. Czemu zaprzestano ich produkcji? Zauważyłem tez, że gama smakowa Mega Strong uległa zmniejszeniu. Jest jakaś oficjalna przyczyna?
Poprzedni temat
Wysokobiałkowe curry z kurczaka
Następny temat
Chela mag b6 czy chela mag b6 forte
Polecane artykuły