Skład surowcowy: żyto(41%), pszenica(21%), płatki owsiane(10%), kasza jęczmienna(10%), otręby pszenne, błonnik: inulina(5%), ziarno słonecznika, mąka z amarantusa (0,8%), sól. taki to to ma skład
kuraka przyprawiam jak kto lubi ciasto, maka, mleko, jajka ze 2, tak zeby nie bylo za rzadkie i nie za geste, i smaze normalnie, nie na zadnym glebokim tluszczu
Ostatnie moje rady odnosnie diety -ja bym to zmienil - mozna inaczej -a inne osoby zmienily by co innego pewnie jeszcze I posilek: -100g owsianych -300ml mleka -10g kakao, 10g miodu -17g chleba, 28g masla orzechowego -20g bialka, 120ml mleka co to za posilek owsiane chleb mleko maslo? potem proch 20g - jakby nie to to posilek bez bialka Tak [...]
levy03 daj jakiś dowód, bo oskarżasz ludzi którzy mają po prostu niej niż ty! Bo myslisz że wszyscy chcą zarobić kupę kasy na kontach, btw tak samo jak ostatnio ktoś tu oddał prawie 2kg białka za free to pewnie według ciebie to mąka była? pozdro, przymyśl
na pewno lepiej niz dzien wczesniej I posilek: -100g owsianych -300ml mleka -10g miodu Zapomnialem o bialku, a oliwa sie skonczyla. .....ale mleka walisz Jesli masz bialka/gainera etc. jesli masz reczny blender - jesli masz oczywiscie to wsyp prochu do owsianych i mleka zmiksuj i zjedz pudding dodaj miodu jeli musisz II posilek: -100g [...]
[...] luzem, płatki z extra dodanymi suszonymi owocami czasami zawierają cukier, ze wszystkich jakie ja kupowałem (a próbowałem płatków wszystkich jakie mogłem dostać) najtańsze płatki bez dodatków pakowane w papierowe torebki jak np. mąka, były najlepsze, zero extra cukru i innych gówien jakie tam dodają, nie wiem jak z tym było u Was chłopaki, pozdro
Kazda ostrowia smakuje z woda jak "woda z maka" :) Wiec tutaj nie ma chyba znaczenia smak, kazdy jest slaby. Najchetniej bym wkłądał do paszczy i popijał woda, bo mi sie odechciewa czekana az zejdzie piana i wypije te"make" :) Pozdrawiam
ok.6-7zl za 6-8plackow przepis banalnie prosty a w smaku takie same maka pszenna(robilem na rzowej ale nie wyjdzie) oliwa woda konsystencja ciasta pierogowego potem walkujesz na papier praktycznie i na goraca patelnie po ok.20sek na strone tylko trzeba uwazac zeby nie za dlugo bo bedzie za sucha
ja tez często takie w opakowaniach jak mąka kupuję i to są górskie, ale zauważyłem, że wyglądaja jak błyskawiczne i są drobne, a jest wyraźnie napisane, że górskie i się boję ich jeść więc kupiłem nowe, grubsze też górskie ;)
[...] list potrzebnych produktów: - Mąka pszenna pełnoziarnista 50 - 100 g ( Ja użyłem do tych naleśników mąki Lubella, ale myślę że najlepsza pod kątem kulturystycznym będzie mąka żytnia typ 2000. Ma ona zdecydowanie niższe IG; do nabycia w sklepach z żywnością BIO. - Jajka 2 ( jeżeli chcesz bardziej puszyste naleśniki, można dać 3 ; może być też [...]
oooo bardzo fajny przepis Georgu trzeba zapamiętać, tylko co to jest ta sól (?) ziołowo czosnkowa ? a w miodzie zdaje się też kiedyś jadłem sam nie wiem i pisze się mąka Georgu i tak się nic nie dzieje, jak kiedyś pół spamu dostało bany, to teraz wszyscy grzeczni w każdym razie mógłbyś częściej wpadać Zmieniony przez - VooDa w dniu 2009-08-27 [...]
[...] poza tym orzechy, nasiona, masło orzechowe, tłuste ryby(najlepiej 2-3 razy w tygodniu). Węglowodany: ryż brązowy, kasze, makarony, płatki owsiane i jęczmienne, bataty, mąka pełnoziarnista, pseudozboża: amarantus, quinoa. Warzywa oczywiście też. co do ortografi to masz chyba racjeWyrzej nie chyba nawet Te twoje raki wypierają rodzime [...]