Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie. Przemo to jakie inne źródła białka jesz [...]
Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie. Tu chłopaki to i po 10 jaj dziennie [...]
A ten znajomy handluje też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2023-09-04 14:57:09
[...] też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Nie wyraziłeś się jasno. Stawianie obok siebie WXN i Dark Labs to trochu jakbyś postawił drony z kartonu obok DJI. Na WXN się raz sparzyłem (a konkretnie Slim [...]
[...] a chciałem zużyć cały podbiłem dawkę 160mg e2d (od 4 dni) 40 mg oxa ed 400ui hcg e3d 1/2 tab exe ed Obecna dieta to: białko: 250 węglowodany: 150 tłuszcz: 20 Kurczak/twaróg/mąka ryżowa Codziennie cardio 1/2h. Badania: Prolaktyna norma Morfologia norma Estro tak jak opisałem wyżej Sód norma Potas norma Staram się latać na saunę 2x tydzień i [...]
[...] też pewnie WXN i Dark Labs, co nie? %-) To by wiele wyjaśniało. Nikt tui tego gówna nie reklamuje jak nie ma w tym jakiegoś interesu, a każdy kto to brał, wie, że to mąka i gips.... Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2023-09-04 14:57:09 Troszkę z opóźnieniem, ale chciałem jeszcze odpowiedzieć koledzę. Weź się walnij w łeb porządnie i [...]
A podałabyś proporcje składników do tych plauszków, że ci takie soczyste wychodzą i kruche? Ja zawsze na 4g oleju smażę na 3 jajkach(140g), mąka pełonizarnista typ 2000 60g i mleko 80g 5g kakao i wychodzą mięciutkie :) Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2023-09-16 09:54:26
[...] kolacja: 930kcal węgle 120g białko 80g tłuszcze 18g robię sobie pankejki bo szybo sie robią i łatwo zawsze wchodzą jak bym nie był przejedzony to zawsze je wcisnę jajko 2x mąka pełnoziarnista 110g odzywka białkowa 40g trochę proszu do pieczenia mleko 0,5% 100ml woda 160 ml i jako dodatki: 150g truskawek 1x jabłko pudding proteinowy wody [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Waga coś ruszyła , dziś rano na czczo 83,8kg więc zaczyna wracać do normy . Cardio zmniejszyłem do 25 min. W sumie okazało się że płatki owsiane w większej ilości na śniadanie zaczęły mnie męczyć i miałem cały czas wzdęcia , brzuch jakby cały dzień pełny , zmieniłem tylko na płatki ryżowe i jak r ręką odjąć. Zmieniony przez - rutkow w dniu [...]
Nie no sos pomidorowy z koncentratu to profanacja. Dobre pomidory są ogólnie dostępne Generalnie tak, jak robię więcej porcji to kupuje pomidorki Mutti ale dla 1/2 pizz nie otwieram jeśli wiem że ich nie zużyje bo szkoda wyrzucać. Podobnie z mąka mozna zrobić na włoskiej Caputto, mozarelle dać tłustą a pizze polać oliwą :-P
[...] no sos pomidorowy z koncentratu to profanacja. Dobre pomidory są ogólnie dostępne Generalnie tak, jak robię więcej porcji to kupuje pomidorki Mutti ale dla 1/2 pizz nie otwieram jeśli wiem że ich nie zużyje bo szkoda wyrzucać. Podobnie z mąka mozna zrobić na włoskiej Caputto, mozarelle dać tłustą a pizze polać oliwą :-P haha to akurat prawda :-D
Prędzej te banany są do zmiany niż twaróg moim zdaniem. Okołotreninogowo czy jako dodatek do posiłku spoko ale w normalnym posiłku jako głowne źródło eneregii to moim zdaniem średnie rozwiązanie. A tak samo spadek cukru po posiłku to nie jest właściwa reakacja organizmu i wskazuje ze gospodarka cukrowa nie działa prawidłowo. Ja bym przede [...]
Cześć. Po rocznej przerwie postanowiłem wrócić do treningów siłowych, mam już za sobą ok,6 miesięczny okres adaptacji treningowej, moim najbliższym celem jest osiągnięcie masy mięśniowej co za tym idzie wagi do ok. 80kg, następnie skupić się na redukcji. Obecnie ważę 75kg, wzrost 168cm, mam 28 lat, ćwiczę siłowo 3 razy w tygodniu, pracuję biurowo. [...]
[...] , zawiera między innymi: mieszankę białkową (izolat białka serwatkowego, koncentrat białka serwatkowego, hydrolizat białka serwatkowego), kompleks węglowodanów 26% (mąka owsiana, skrobia ziemniaczana, skrobia z grochu), maltodekstryny, niskokaloryczne kakao w proszku. Dlatego jeśli już szukasz wysokiej jakości gainera, pójdź w kierunku [...]