Bro ty to kumaty jednak.jestes moze oderwiesz sie od lopaty kiedys xd Tera to huia wiesz tanq Test bedzie jak bedziesz bezrobotny pancia bedzie pracowac i na chate wam nie starczy albo na zarcie anie na maka xD
Bro ty to kumaty jednak.jestes moze oderwiesz sie od lopaty kiedys xd Tera to huia wiesz tanq Test bedzie jak bedziesz bezrobotny pancia bedzie pracowac i na chate wam nie starczy albo na zarcie anie na maka xD Dobra.poznaje zycie.dopiero jak.ja.dopiero mozna powiedziec szkole skonczylem a ten mo o.zycou pyrdoli dobra.ide bo idziem
na sama mysl ze nic dobrego nie mam do zarcia mnie choj trafi xD moim ulubionym zarciem nie jest ryz z kurczakiem xD tylko syf słodycze fast foodow nie jem ale tez lubie chesburgera z maka bym nie pogardził %-) Zmieniony przez - GZ1948 w dniu 2017-09-29 22:12:13
tak tez myslałem ze zwykła gdzie taki but jak ty pizza fit hehe xD nawet bys nie wiedział jaka maka pewnie %-) ale spytac warto :-D Zmieniony przez - GZ1948 w dniu 2017-11-06 15:07:54
sam sobie zrobiłes jakas taka zwykła masa itd czy jakas inna fit i tak dalej xD Ty jestes kurfo fit zwykla mąka Musialbym byc.niedoyebany zeby.jakies zytnie czy cos xd
tak tez myslałem ze zwykła gdzie taki but jak ty pizza fit hehe xD nawet bys nie wiedział jaka maka pewnie %-) ale spytac warto :-D Zmieniony przez - GZ1948 w dniu 2017-11-06 15:07:54 Ale następnym razem zrobie z zytniej czy jakiejs f*** wlasnie Odpoczynek zara.sie pakuje i po 16 na silke jade
[...] dolać 100 ml spirytusu kamforowego. Skórę łojotokową, trądzikową i z wągrami przemywać 3 razy dz. Marchew jako przystawka. Składniki: - 1 kg marchwi - tłuszcz - 3 dkg - mąka - sól, pieprz, koperek Marchewki oskrobać, opłukać, pokroić w plasterki lub zetrzeć na tarce w paski; włożyć do rondla, dodać wody i dusić do miękkości. W połowie [...]
[...] tartej, 5 jaj, 300 g cebuli. Sos winegret: 1 łyżka oliwy, 1 łyżka octu winnego, 20 g soli, 20 g cukru. Selery obrac, umyc, pokroic na plasterki grubości 3 mm i oprószyć mąka. Jaja ubić widelcem na jednolita masę. Plasterki selerów panierować z obu stron w jajku i tartej bulce. Smażyć na oliwie na zloty kolor. Usmażone ostudzić. Cebule obrac, [...]
Witam. Być może jeszcze tego nie zauważyłaś, ale z reguły wszystkie produkty sypkie i proszki (płatki, kasze, makarony, cukier, mąka itd) mają ok 350-380 kcal na 100g suchego produktu. Dlatego możesz przyjąć, że te 40g czyli cała torebka ma ok 170 kcal. Ryzyko błędu to 20-30 kcal na całości, czyli 4 porcjach. Oczywiście jeśli będziesz robiła [...]
Hello, Tak naprawdę w każdej dobrej restauracji znajdziesz coś zdrowego. Kwestia świadomości i umiejętności dobrego wyboru. Szukaj w menu potraw takich jak np. mięso bez panierki lub pieczone (ale wybieraj te mniej tłuste rodzaje mięs), grillowane ryby, sałatki z kurczakiem lub krewetkami, tatar wołowy lub z łososia, owoce morza itd. Wszędzie [...]
[...] , zawiera między innymi: mieszankę białkową (izolat białka serwatkowego, koncentrat białka serwatkowego, hydrolizat białka serwatkowego), kompleks węglowodanów 26% (mąka owsiana, skrobia ziemniaczana, skrobia z grochu), maltodekstryny, niskokaloryczne kakao w proszku. Dlatego jeśli już szukasz wysokiej jakości gainera, pójdź w kierunku [...]
dokładnie jak wyżej, mocniejsze specyfiki zostaw na koniec redukcji, a druga rzecz to dobre źródło, bo miałem t5 które klepało aż miło, a miałem też takie, w którym siedziała chyba mąka w środku bo żadnej reakcji organizmu nie było
Ja bym wypróbowała białka roślinne w połączeniu z jakąś formą błonnika także do zagęszczania sosów, zup i deserów - tradycyjnie są wykorzystywane do tego celu, niekoniecznie jako główny składnik smakowy, ale właśnie jako baza dla przypraw czy "poprawiacz" konsystencji. W Azji powszechne jest zagęszczanie potraw mąką z roślin strączkowych, bogatych [...]