Jednak się przekonałam, że jakość jedzenia ma u mnie za duży wpływ na jakość treningów ;-). Także jogurciki czy szejki z maka nie dla mnie :-(. Teraz szejki w maku to mega lipa lepsze są w kfc:-))
no, sernik tez nie jest dobry na cieplo ciekawy pomysl, do szkoly w sam raz jutro chyba kupie sobie mlynek, zeby moc mielic platki owsiane, bo ta maka owsiana to malo wartosciowa jakas
[...] ze sztangielką w podporze o kolanox12(3.5kg), 2x: -pompki wąskox12 -prostowanie ramienia ze sztangielką w opadzie tułowiax12(2.5kg). Miska: -owsiane,białko, -gofry(jajka,mąka z ryżu brązowego,mleko,cynamon), -indyk,komosa ryżowa,warzywa,śmietana,figi suszone, -figi suszone,jagody,odżywka, -makrela,warzywa,chleb żytni, -jajka,warzywa. Od jutra [...]
przeczytałam jaki jest skład surimi z lidla.... i odłożyłam je spowrotem. nie tkne tego :/ 30% mięsa zmielonego z ryb, reszta maka przenna , skrobia, cukier, chemia i ZERO surimi (kraba). Zmieniony przez - natalijka w dniu 2015-02-21 16:04:42
dzieki za napisanie na nowo dla ciebie to latwe a ja to pisalem kupe czasu leci sog inne miesa jem powiedzcie co tu poprawic prosze o 19 to posilek przed treningiem a o 21 po Zmieniony przez - maka-paka w dniu 2009-11-15 13:04:08
czy mąka gryczana,która ma tylko 2,4 g błonnika na 100g ujdzie do śniadania na redukcji (robię placek z 50g mąki)? oczywiście, w tym posiłku obecny jest tłuszcz, białko i warzywa. mimo wszystko, lepiej rozejrzeć się za czymś mniej przetworzonym? głównie chodzi o kwestię IG, jest podejrzenie insulinooporności, więc dodatkowo muszę na to uważać.
dzisiaj bylo genialnie , pierwszy raz w zyciu czolem takie pieczenie na plecach jakbym robil przedramie , pierwszy raz tez byly serie lonczone, ciezary mniejsze poza mc, technika idealna :) Poprostu kosa :)) mc 12/10/8/8/6-130 podciaganie rozne chwyty 8/7/6/5 sciaganie wyciagu do karku +wioslo podchwyt 12x30+12x53 12x35+12x53 12x35+12x53 wioslo [...]
[...] podeszło ( może dlatego, że nie lubię wanilii %) ) , czuć smak dodatków roślinnych i jest ciut inna sypkość prochu jak i wygląd, jest jak by bardziej puszysty i bardziej jak mąka- jednak skład mówi sam za siebie i za tą cenę naprawdę warto spróbować- fakt faktem zawartość izolatu białka sojowego ( SPI ) odstrasza, ale jest ono bardzo dobre [...]
O trening siłowy polecam piać w odpowiednim dziale: http://www.sfd.pl/Trening_dla_pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-f114.html Zdecydowanie więcej warzyw. Nie ma ich u Ciebie prawie w ogóle. Poza tym długo nie wytrzymasz jedząc suchą kasze z tuńczykiem albo ziemniaki z mąką?
Koles opisz dokładniej jak to zrobiłeś, bo mąka imo zbędne węgle. o co chodzi? napisz mi czego nie rozumiesz, 40g mąki = 25g węgli, posłużyła ona do połączenia składników, możesz użyć czegoś innego
TRENING BARKINS 1. Wznosy w bok na maszynie - 10 x 25-30 2. Wznosy w bok hantlami stojac - 10 x 8-20 3. Odwrotne rozpietki z linkami wyciagu siedzac oparty o lawkie cyckima - 10 x 25 4. Wznosy hantla oburacz przed siebie jak koniobicie xD - 5 x 20 Triceps + Biceps 1. Kosmacze kudlacze (linki wyciagu) - 3 x 30 + 2. Modlitewnik maszyna siedzac - 3 [...]
Dla Was wczoraj dla mnie jeszcze dzisiaj, rozpoczalem orke od godzinki "interwalow". Po tym polecialem do domu szybko cos na zab malego i TRENING Kulasy 1. Ugiecia na dwojki siedzac - 10 x 15 + 2. Wyprosty na czworki siedzac - 10 x 10-40 (caly stos 120kg napisane, 40 razy, nie wiem ile to naprawde wazy ale widzialem chyba z 3 osoby ktore w ogole [...]
witam to znowu ja co się ten gościu tak przyczepił do "caps lock" ? he he może myśli że to low kick jakiś nie bezpieczny dobrze że na zasadach mma teraz jestem spokojny udusi Maka... he he
[...] zależy od wielkości jajek, jakości mąki i zawsze może wyjść za gęste lub za rzadkie. Mam nadzieję, że mi wybaczysz.... Te cięższe mąki są niestety trudniejsze w obróbce, niż mąka pszenna i trzeba mieć właśnie trochę wyczucia. Za mało wilgoci - źle, za dużo - jeszcze gorzej. Co do wyrośnięcia ciasta - musi być dobrze podrośnięte, wyraźnie [...]