Tak się składa , że piłem to 3 dni temu u kumpla. Nie chcę nikogo urazić ale nigdy bym tego nie kupił. Jak dla mnie to nie białko tylko mąka. Rozpuszczalność tragedia. Stanowczo nie :P już jakbym miał czaić się na 700g to wolałbym sprawdzonego u mnie olimpa czekoladowego - miazga. Ale dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia bo białko wybrane.
Chia poza tym nie zmielisz. Dodać jak najbardziej można. Warto dzień wcześniej wymoczyć. Poza tym warto mieć na uwadzę, że tego typu mąka owsiana może nie być łatwa do strawienia dla naszego układu trawiennego.
Odpuść ten cukier i mąka kukurydziana szczególnie mnie odpychają . Pieczywa ogólnie mozna unikać , a jeżeli już to razowe . Poszukaj w sklepach normalnych razowców bez karmelu, za to na zakwasie .
Powiadasz,że raz wystarczy a w innym poście pytasz się co jest lepsze supra czy silka A my tam z Młodym pizgamy po klawiszach abyś nie brał shotów Kup w aptece Sedomix, wydołuj się, zmień trening, zastanów się nad dieta i regeneracją a nie ma bata,że będzie lepiej. Gajner to nie wszystko, nic dziwnego,że obwód pasa rośnie proporcjonalnie do [...]
[...] mąki razowej, tzn. z wyprodukowanej przez jednorazowe (stąd nazwa: jeden raz, czyli razowy) grube zmielenie ziarna, zawierającej otręby i mającej ciemniejsze zabarwienie niż mąka "biała", tj. przesiewana." Czyli razowy znaczy z pełnego ziarna, nie odnosi się to do rodzaju zboża, tylko do metody obróbki, pozostawiającej w mące otręby. Zmieniony [...]
Tak, rozumiem - wszystko w nadmiarze szkodzi. Ale powiem szczerze, że pogubiłam się już z tymi mąkami. To jak to w końcu jest z tą mąką pszenną razową - czy może ona "zaszkodzić" sylwetce i lepiej spożywać inne typy mąki czy spokojnie mogę włączyć np. chleb domowy na zakwasie z tej mąki do swojego odżywiania? Bo ponoć (tak czytałam), że pszenicy [...]
[...] ten chleb pszenny razowy, że spokojnie z takiej mąki (pszennej razowej) mogę sobie zrobić tak? I nie będzie żadnych skutków ubocznych typu utrata efektów wypracowanych na siłowni? :-P A ta mąka pszenna razowa to jaki to jest typ? Bo nigdzie nie mogę znaleźć. Na pewno wyższy niż 1000? Zmieniony przez - BlueberryGirl w dniu 2017-02-16 13:52:16
Skład pieczywa wygląda dobrze. Być może jest to mąka żytnia jakiegoś niższego typu. Dlatego jest trochę bardziej puszysty. Patrząc po składnikach nic nie wskazuje na to, żeby coś miało być z nim nie tak. Myślę, że śmiało może on być stałym elementem diety. Oczywiście o ile smakuje Tobie. Ciężko byłoby jeść pieczywo, które pod względem walorów [...]
[...] zawsze jest go najwięcej. Akurat w jednym z wymienionych chlebów producent podał wartość procentową mąki, a w innym nie podał. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. W obu mąka żytnia stanowi większość składu i nic innego dziwnego, czego nie ma w składzie, nie znajduje się w nich. Nie ma sensu zastanawiać się nad tak mało istotnymi aspektami [...]
jak będziesz się regularnie przykładał, czasami zrobisz lżejszy trening żeby cały czas na maka nie było, nie bedziesz robil 55 seri na biceps to bedzie dobrze, w dłuższej perspektywnie; nie zapominaj o ograniczeniach organizmu, każdy z nas zna osoby ktore odzywiają się beznadziejnie, balangują, ćwiczę nie regularnie a postępy są, gentetyka to [...]
Swoją drogą od 2 dni sam mam creasteron kupiony w okazyjnej cenie u znajomego w sklepie. Smak tragedia , wyczuwalny posmak mąki chemii i kij wie czego. Jak by sok pomarańczowy zalać kefirem i mąką. Niech wszyscy klakierzy którzy pisali że smak super , spłoną . Liczę ze chociaż skład jest w miarę zblizony do etykiety i regeneracja będzie na plus
aeroby nie przeszkadzają kreatynie kreatyne można brać zarówno przed jak i po aero o tej kreatynie nie słyszałem, ale konsystencja "proszku jak mąka" to standard w wypadku wielu prod kreatynowych