Hej zdradz przepis ;) wątróbkę usmażyłem na smalcu, jak ostygła posiekałem ją nożem. mięso, boczek i cebulę usmażyłem też na smalcu. jak wszystko wystygło dodałem jajo i ugotowane, rozgniecione ziemniaki (zostały z obiadu) przyprawy wedle uznania. ja lubię na ostro. duużo pieprzu i papryki ostrej. wszystko do foremki i do piekarnika. piekłem na [...]
Sluchajcie wy warzycie produkty po smazeniu czy przed? Ja mieso zawsze warzylem po smazeniu, ale ziemniaki i np jaja nie, a zauwazylem, ze ziemniaki traca prawie polowe wagi po smazeniu to i jaja na pewno tez.
To jak sobie nie wyobrażasz to nie jedź, ja sobie średnio wyobrażam żarcie 600g ryżu dziennie, 150-200g owsiany i z 700g miesa a gdzie tam jeszcze jaka : jakieś warzywa, na mniejszych ilościach stałem w miejscu, tu jem 3 posilki i rosne, więc żadne gadanie teoretykow nic nie zmieni i nie ma dla mnie żadnego znaczenia, proste, 50g tluszczu masz w [...]
Ja nie stosuje ZO ale z bialka zszedlem i tak juz zostalo, mam okolo 100g-120g i tak jest dobrze. Na to wychodzi, że chcąc podtrzymać mięso to nie trzeba dużo tego białka, dodatkowo środki anaboliczne robią swoje. Co innego osoby chcące wykrzesać jeszcze 2 kg miesa rocznie to białko trzeba podbić ( dieta zbilansowana ). Natan jak na ŻO mięśnie są [...]
Zjadłem na śniadanie 100g musli z mlekiem i do tego odżywka białkowa. W drugim posiłku dodam jakieś mięso i pieczywo pełnoziarniste. Znalazłem w domu wagę do jedzenia więc będę mial z tym liczeniem łatwiej ;-) powoli dieta zaczyna mi się układać :-)
To jest minimum węgli niezbędne do prawidłowej pracy mózgu, ja byłem na tłuszczach 1,5 roku, jak chcesz dokładać mięso to zostaw wegle, byłem zadowolony, jasne, z tym że jak przeszedłem z powrotem na wegle to wiem że mięsa budować już nie będę na tłuszczach nigdy Dlaczego nie chcesz już budować ma tłuszczach?
To jest minimum węgli niezbędne do prawidłowej pracy mózgu, ja byłem na tłuszczach 1,5 roku, jak chcesz dokładać mięso to zostaw wegle, byłem zadowolony, jasne, z tym że jak przeszedłem z powrotem na wegle to wiem że mięsa budować już nie będę na tłuszczach nigdy Dlaczego nie chcesz już budować na tłuszczach?
Przypadkiem wysłałem. 1. Jakie proporcje zastosować przy budowaniu masy? 2. Jak powinien wyglądać posiłek przed i po treningu? Kiedy najlepiej zjeść? 3. Co z suplementami? 4. Lepszym budulcem ser żółty czy mięso? 5. Trening przy DO jakoś się rożni? Zmieniony przez - KaRoL91r w dniu 2018-08-06 17:22:30 Zmieniony przez - KaRoL91r w dniu 2018-08-06 [...]
Białko a Tłuszcze !!!!!! No właśnie. Przeczytałem w KIFie taki właśnie artykuł i z niego wynika że nie powinno się łączyć białka z wysoką zawartością tłuszczów nasyconych : KIF . Cytat ; " Ilość tłuszczu w pokarmach. Komponując posiłki białkowe trzeba uważać na wysokość zawartość tłuszczu w poszczególnych produktach, gdyż często duża ilość [...]
często myślałem, jak pomóc sobie w niedoli redukcyjnej, wymyślając sporo dań, powiedzmy "objętościowych" - by wypchać żołądek i umysł. sporo osób robi błąd (szczególnie na VLCD), jedząc mięso solo, nie dodając dużej ilości warzyw i o ile ma to uzasadnienie w okresie okołotreningowym, to przy standardowym posiłku nie wykorzystuje to całego jego [...]
[...] mini cuta zejde z bialkiem w dol wg zalozen systemu, a aktualnie trzymam taki poziom, poniewaz przy 640g czystych wegli zrodla weglowodanow "pochlaniaja" mi spora czesc bialka i malo zostaje na mieso, a ze lubie miecho i staram sie wcinac min. te pol kg dziennie, no to wygodniej mi trzymac ten poziom bialka. rowniez m.in. ze wzgledu na saa.
jak będziesz po wizycie u specjalisty to opisz to na forum.ciekaw jestem jak na twój temat wypowie się inny specjalista. generalnie nie ma się co spinać.jesteś młody więc masz szmat czasu na zbudowanie muskulatury.zobacz ja wziąłem się za treningi dopiero jakieś 3-4 lata temu po 10 letniej przerwie (kariera i dzieci) i tak naprawdę teraz poznałem [...]
[...] potreningowy, przyjmujac ze dostarczylismy już odpowiednią dawkę dekstrozy i po 15 minutach bialko, czy węgle mają byc złożone, na jakich produktach powinniśmy opierać posilek potreningowy jezeli chodzi o źródlo węgli: ryż brązowy, biały, parbioled, kasza gryczana, ziemniaki? Bo z bialkiem to pewnie standardowo cyc lubi inne chude mieso lub ryba.
Tak szybko, tnę wszystko ile się da przed wejściem na masę a masa tez będzie krótka przeplatana mini-cutami. Dawka taka sama ale odrazu od dzisiaj leci 250mg i trzeci dzień low carb na którym pozostanę przez całe dwa tygodnie. Po sylwestrze dobiłem pod 120kg, dzisiaj z rana 115kg, celuje w 108kg końcowy afekt ale może lepiej zobaczymy jak wejdzie [...]
[...] w roznych badaniach moze to byc delikatny obrzek pluc, mnie meczyl przy wiekszej dawce kaszel gdy sie kladlem bo przyduszalo pluca. ale to tez sie nie znam. a powiedz jak z masa u Ciebie? bo wspominales wczesniej, ze zazwyczaj konczysz przygode z dnp na podobnej wadze ale w lepszej formie, wiec wychodzi ze jednak mieso na tym nie leci zbytnio
A najlepiej sam przetestuj obie opcje. Teoria to jedno, a preferencje to drugie. Spotkałem się z czymś takim, że ktoś miał wpojone pewne błędne przekonania, ale jak je stosował to wykręcał lepszy progres niż stosując te "prawdziwe/właściwe", bo był tak mocno do swoich racji przywiązany. Jak ktoś lubi jeść więcej tłuszczu i żarcie low fat jest dla [...]