Hej :)! @wowowow Moja buła miała proporcje 65g soczewicy/ 30g pszennej/ 1 jajo, ale patelnia mała tak więc jak dla Ciebie zapewne trzeba będzie podwoić składniki, trudno zepsuć ten przepis, nie pojadłam ale takie uroki redu... Użyłam soczewicy czerwonej aczkolwiek pierwszy raz, zawsze była to zielona i bez mąki pszennej :-) Polecam spróbować. [...]
To ja pomagałem koledze przy układaniu tego treningu. Wiedziałem że jest nieco przeładowany ale on się upiera - mówi że ma moc i chęć do ćwiczeń. I tutaj parę moich uwag: 1. Wycisk sztangi płasko 5 x 5 2. Wycisk sztangielek na skosie 4 x 8-10 3. rozpietki skos lub płaska 4 x 10-12 Kolega się skarżył że nie ma dobrze rozbudowanej klatki. Dlatego [...]
przyjęło sie zeby ćwiczyc na 1 treningu 1 duza i 1 mała partie..(klatka, bic/tric, plecy - bic/tric, barki- bic/tric, itd...) ogólnie nie ma sensu ćwiczyc klatke z plecami bo sa to 2 duze partie i na jedna z nich juz nie bedziesz miał tyle siły aby ja dobrze przepracować... co to niby ma być? to bzdury są
Nie bardzo, jak już pisałem, pompek obecnie nie dam rady zrobić. :/ Zmieniłem plan, tak aby ćwiczyć tez nogi oraz plecy. Co o tym myślicie? DIETA: • ŚNIADANIE I OBIAD NORMALNE, KOLACJA MAŁA LUB BRAK • ZERO SŁODYCZY, MINIMUM KALORYCZNYCH RZECZY, REDUKCJA SPOŻYWANEGO CUKRU • DUŻO WODY, HERBATY ZIELONEJ ORAZ CZERWONEJ [...]
Narazie to ja ide do szkoly , nawet nie wiem czy ide na dobra godzine , z fotkami to sie zastanowie taka mala podpowiedz na forum jest kilka "Never Give UP" "After the rain ,comes the sun" ----------------------------- Pozdrawiam ceo Doradca w dziale "Trening" Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to [...]
jaka dyskusja Mam nadzieję że za rok też będą wybory może do tego czasu będę miał zdjęcia na których tak dobrze wyjdę żeby wklejać Dzisiaj miałem małą "sesję zdjęciową" i teraz dwa tygodnie załamany będę chodził Zapraszam na SFD w sieci IRC: #sfd - półoficjalna strona kanału: http://lesniczy.rox.pl Lame_Hunters.sq
ahhhhh Wenecja ależ mi za nią nie tęskno uważam ze Europa Środkowa ma o wiele bardziej ciekawsze miasta ale to taka mała dygresja co do fotki tego przystojnego pana powyżej Z mężczyznami źle ale bez nich jeszcze gorzej
ehehehhehehehehehheheheheheheh ubranie do niej przylega i dlamnie za mała ---------------------------- Moderator gierów komputerowych * 2 PREZES MAFII SFD *Znany jako Sędzia Dreed "...W regulaminie SFD jest napisane ze kto jedzie na moderatorow ten ma prze***BANe..." *** Błogosławione to co czyni człowieka twardym ****
qrfa brian rozyebales mnie z ta fotką az se smiechu monitor oplulem Ale ci spadlo stary a jeszcze niedawno wyglądales calkiem niezle a tu mala przerwa i wszystko spada (hmm ciekawe czemu??....... ) "Braci sie nie traci te słowa mówią wszystko dlatego konsekwentnie trzymamy sie blisko w nie swoich sie nie wp*****lamy wlasne sprawy mam y o nie [...]
mnie by tez sie przydala miareczka bo niby biore plaska z mala gorka ale zawsze mnie dreczy mysl czy dobrze odmierzam! Tribal Gallery www.tribal.glt.pl
no domyślam sie co by sie działo... wiec klata zawsze cieżko mi szła..(w porównaniu do reszty;] bo szału i tak nie ma) ale ostatnio mam problem z wyciskaniem na płaskiej ławce : przy wyciskaniu dosyć krzywo idzie mi sztanga ..z mojego punktu widzenia z ławki wyglada to prosto ale jak sie patrzy z góry widać róznice... i nie wiem co mam z tym [...]
Witam wszystkich po długim weekendzie :) Alkohol to faktycznie temat kontrowersyjny a główną przyczyną takowego stanu jest jego nadużywanie późniejsze że tak to określę nieco zmienione zachowanie Jeżeli chodzi o sportowców to tematyka się rozszerza gdyż poza zmienionym zachowaniem i negatywnym odbiorem takowego stanu rzeczy przez społeczeństwo [...]
Więc w pierwszej kolejności odp na Twoje pytanie Tomek-timi Odnośnie kurczaka... Jeżeli chodzi o tematykę mięsa aby powiedzieć jakieś wnikliwe bądź zagadkowe rzeczy to musiałbym się wczytać w lekturę W weekend akurat będę miał okazję porozmawiać z technologiem mięsa to może zarzuci mnie czymś ciekawym i wtedy z pewnością takowe informacje przekażę [...]
Jakiś czas temu postraszyłem Was mykotoksynami w pieczywie Uważam że jest to ważny temat i warto o nim rozmawiać Dodatkowo forum porusza wiele kwestii na temat substancji antyżywieniowych... A ja przygotowuje się do założenia nowego (uważam ciekawego a przede wszystkim niezwykle przydatnego) tematu o którym mówi się zdawkowo bez przytaczania [...]
Witaj Arros Co prawda pytanie to powinno się znaleźć w innym temacie - a to z racji tego że tutaj nie zajmujemy się suplementacją tylko żywnością Mimo to nie widzę problemu aby poświęcić chwilę czasu na to zagadnienie Otóż od razu zaznaczę że z suplementacją sylimaryny miałem małą styczność Tym samym nie jestem w stanie rozwijać tego wątku w mega [...]
Odnośnie wyboru oleju do smażenia Witaj Richard Ogólnie oleje mają niską temperaturę dymienia Najczęściej pomiędzy 150-200 stopni Celcjusza Jak wiadomo podczas smażenia mamy do czynienia z temperaturą powyżej 200 stopni Istotną sprawą jest długość czasu smażenia Jednym słowem im dłużej smażymy tym wyżej podnosi się temperatura tłuszczu (oczywiście [...]
Nie jestem Ci w stanie dać bardziej jednoznacznej odpowiedzi aniżeli wynikałaby z całości naszych rozważań bądź też jaką udzielił Ci już djfafa Tym samym niezwykle trudno jest podać odpowiednie badania czy raporty Dodatkowy problem tkwi w fakcie że jesteśmy dość sporym producentem mleka i mało kto może i chce pozwolić sobie na to aby sprzedaż [...]
Cameloni grate SKŁADNIKI: -> RYŻ - 100g -> PIECZARKI - 500g -> CEBULA - 1szt. (nie za mała, nie za duża) -> KONCENTRAT POMIDOROWY - 2 łyżki -> SER - 400g. (w kostce) - najlepszy gouda/morski bo reszta śmierdzi przy pieczeniu -> SZYNKA - np. wieprzowa, duże plastry, ok.10/15. PRZYGOTOWANIE: 1. Gotujemy ryż w osolonej wodzie i dajemy mu chwilę by [...]