Jak mieszkałem w Polsce to często kupowałem w Makro całą polędwicę wołową. Z takiej możesz sobie kroić steki dowolnej grubości. Teraz mieszkam w Hiszpanii i tu wołowina jest naprawdę lux. A jeśli chodzi o Danię to mam tam dwóch braci i powiem jedno to nie kraj dla mnie. Zmieniony przez - Harold w dniu 2019-12-28 21:44:12
Jak mieszkałem w Polsce to często kupowałem w Makro całą polędwicę wołową. Z takiej możesz sobie kroić steki dowolnej grubości. Teraz mieszkam w Hiszpanii i tu wołowina jest naprawdę lux. A jeśli chodzi o Danię to mam tam dwóch braci i powiem jedno to nie kraj dla mnie. Zmieniony przez - Harold w dniu 2019-12-28 21:44:12 Ty jak zwykle na [...]
[...] na pierwsze lepsze badania? wiadomo, ze jak cos jest nie tak to pojde i zaplace Ja spier....em z PL w 2010 , co byl kryzys cukier po 6 zl , drozej niz w De , na magazynie w makro 2000 mi placili wiec szlo sie zesrac z takich pieniedzy , gdyby nie do konca legalne biznesy to by juz w ogole lipa byla , ale ze nie legalne sprawy sie koncza jak [...]
[...] dobrze się czuję na 4+g, w trakcie mogło zajść wiele zmiennych, może lepiej sypiam, może towaru walę więcej, może trening mądrzejszy, może ogólnie ilość żarcia czy podaż makro miało na to wpływ. Itd. dodam jeszcze, że od dawna idzie u mnie 25mcg tiro, a od kilku miesięcy dorzuciłem 150 letroxu, a T3 ma bardzo silny wpływ przerabianie białka. [...]
[...] "młody" i zdrowy to nawet jak będziesz 5g/kg jadł nie zrobi to różnicy dla nich. A, bo mam kumpele co dietetyke zrobiła i jakoś w gadce wyszło, że powiedziałem jej jak mam makro rozłożone. I jak usłyszała, ze tyle białka to mi przez pol godziny pierodolila jakie to szkodliwe, ze to bez sensu etc. I az zwątpilem, to chciałem zapytać bardziej [...]
[...] "młody" i zdrowy to nawet jak będziesz 5g/kg jadł nie zrobi to różnicy dla nich. A, bo mam kumpele co dietetyke zrobiła i jakoś w gadce wyszło, że powiedziałem jej jak mam makro rozłożone. I jak usłyszała, ze tyle białka to mi przez pol godziny pierodolila jakie to szkodliwe, ze to bez sensu etc. I az zwątpilem, to chciałem zapytać bardziej [...]
[...] masie że to złożone itp... mógłbyś przewinąć temat tak mniej więcej o co w tym biega..? Szukałem w necie ale za dużo nie znalazłem..... Lepoej rozkrecony metabolizm, lepszy przerob mikro i makro elementow co finalnie daje lepsze przyrosty. Tylko uwazac na wrazliwosc bo wywlaone ft3 moze ja znacznie pogorszyc. Przy gh ito sprawa sie komplikuje
[...] itp... mógłbyś przewinąć temat tak mniej więcej o co w tym biega..? Szukałem w necie ale za dużo nie znalazłem..... Lepoej rozkrecony metabolizm, lepszy przerob mikro i makro elementow co finalnie daje lepsze przyrosty. Tylko uwazac na wrazliwosc bo wywlaone ft3 moze ja znacznie pogorszyc. Przy gh ito sprawa sie komplikuje U mnie ft3 [...]
[...] mrozonych burgerow itp to pies mielony z buda ,mechanicznie oddzielane ,jakies solanki p******y , skosztuj wojmir bedzie dobrze może kupię jak jeszcze będą, ale w to makro to ja nie wierzę, dam sobie rękę uciąć, że te 20% tłuszczu to jest minimum. Bo tego nie idziesz oszacować. Ostatnio widziałem burgery z jelenia. Białych kropek od [...]
Dobra zachęciłeś mnie, dokupię czedara i będzie tlusto. Aczkolwiek to makro to musi być na całą kadź, nie możliwe, żeby tak równo sobie szło do każdego opakowania. Już tyle razy chude mięso mielone jakie miałem okazję smażyć wylewało z siebie po kieliszku smalcu z 400-500g porcji, że trzymam dystans do tego co jest na opakowaniu.
5 jajek, albo same białka zależy od makro jakie chcesz uzyskać. WPC 30-50g płatki jaglane/owsiane zalać wrzątkiem i odstawić do zmiekniecia. Można dodać maki np owsianej albo innej. Można dodać płaską łyżeczkę proszku do pieczenia. Całość wymieszać dodać słodzik rozpuszczony w wodzie. Można wrzucić jabłko do środka i cynamon. Albo poniżej dać na [...]
5 jajek, albo same białka zależy od makro jakie chcesz uzyskać. WPC 30-50g płatki jaglane/owsiane zalać wrzątkiem i odstawić do zmiekniecia. Można dodać maki np owsianej albo innej. Można dodać płaską łyżeczkę proszku do pieczenia. Całość wymieszać dodać słodzik rozpuszczony w wodzie. Można wrzucić jabłko do środka i cynamon. Albo poniżej dać na [...]
[...] kwestia doboru produktów, które nie powodują u nas stanów zapalnych przez nietolerancje pokarmowe. Mowa o poziomie zawodniczym gdzie każda mgiełka może być widoczna, bo dla amatora jak złapie 2 sklanki wody pod skórę to nawet widać różnicy nie będzie. I oczywiście po tym jak te produkty dobierzemy trzeba się trzymać założonego makro i kalorii.
[...] zawodniczym gdzie każda mgiełka może być widoczna, bo dla amatora jak złapie 2 sklanki wody pod skórę to nawet widać różnicy nie będzie. I oczywiście po tym jak te produkty dobierzemy trzeba się trzymać założonego makro i kalorii. Jak pojesz 800g minimum wola dziennie przez pol roku i wywalisz sery to mozemy podyskutowac a wygladzie sylwetki.
[...] widoczna, bo dla amatora jak złapie 2 sklanki wody pod skórę to nawet widać różnicy nie będzie. I oczywiście po tym jak te produkty dobierzemy trzeba się trzymać założonego makro i kalorii. Jak pojesz 800g minimum wola dziennie przez pol roku i wywalisz sery to mozemy podyskutowac a wygladzie sylwetki. Aha rozumiem, czyli kolejny wysryw z [...]
[...] widoczna, bo dla amatora jak złapie 2 sklanki wody pod skórę to nawet widać różnicy nie będzie. I oczywiście po tym jak te produkty dobierzemy trzeba się trzymać założonego makro i kalorii. Jak pojesz 800g minimum wola dziennie przez pol roku i wywalisz sery to mozemy podyskutowac a wygladzie sylwetki. Aha rozumiem, czyli kolejny wysryw z [...]
Osobiście wole wołowinę ze wzgl smakowych ale po latach raczej wierze w makro generalnie. Mam na myśli białko pochodzenia zwierzęcego. Przez wiele lat opieralem dieta na serze i jajkach,drobiu.bo taniej i mniej zabawy z przygotowaniem. Od 3 lat sera 0,drob bardzo rzadko. Glowne mieso to wolowina kazdego dnia,ryby i inne miesa. Sylwetko na duzy pus [...]