[...] i oliwę, całość wymieszaj. Sos dodaj na patelnię, i całość ponownie wymieszaj. Poczekaj minutę i dorzuć porwany na drobno szpinak, a po kolejnej minucie ugotowany makaron. Przemieszaj, przełóż na talerz, posyp ricottą i uprażonymi na suchej patelni posiekanymi orzechami. O b i a d / 1 5 : 0 0 -1 5 : 3 0 + H M B i B C A A [...]
Witam :) (jestem nowy na forum dlatego za wszelkie błędy z góry przepraszam) Mianowicie od niedawna zaczynam swoją przygodę z siłownią. Wyczytałem że poza treningiem bardzo ważną rolę odgrywa też dieta(w moim przypadku na masę), dlatego postanowiłem ją ułożyć. Postanowiłem, że napiszę ją sam jednak teraz zastanawiam się czy nie lepiej było [...]
[...] naturalnie bezglutenowych (np. kasza jaglana z prosa, gryczana), płatki ryżowe, skrobia kukurydziana, ryżowa i z tapioki, gotowe mieszanki mączne bezglutenowe, pieczywo i makarony z mąk bezglutenowych wykonane samodzielnie oraz kupne oznakowane znakiem „przekreślonego kłosa”, kaszki dla dzieci ryżowe i kukurydziane, chrupki kukurydziane, [...]