Wersja odchudzająca musi być zmodyfikowna. Tradycyjny gulasz, zagęszczony mąką się nie bardzo nadaje. Jak na LC brakuje wam czegoś "ziemniaczanego" to do takiego gulaszu ugotujcie pokrojoną w kostkę kalarepę Można podać po ugotowaniu lub podsmażyć po ostygnięciu i jeść z gulaszem Smak: ziemniaczano/lekko kapuściany. 300 gr kalarepy to [...]
tutaj masz lepsze ćwiczenie, napewno uzyskasz większe efekty niż ciągnąć wyciąg w dół. a i ta miotła to nie dla śmiechu tylko żeby zacować prawidłową postawe i później można dowiesić jakies reklamówki z cókrem albo mąką
O d ż y w i a n i e. ODżYWIANIE -------------------------------------------------------------------------------- Najbardziej niedocenianym elementem współdecydującym o nabieraniu masy jest prawidłowe odżywianie. Wielu początkujących kulturystów wybiera suplementy białkowe (tj. odżywki) zapominając o prawidłowym żywieniu. Należy [...]
[...] którego użyliśmy) ------------------------------------------------------------- Leniwe pierogi - 550g twarogu - 2 jajka - ok 25g kaszy manny + ok 25g maki - sol do smaku - maka do posypania stolnicy Twaróg mieszamy z jajkami, sola oraz maka i kasza manna (ilość uzależniona jest od stopnia wilgotności twarogu). Ciasto powinno dać się mieszać [...]
[...] wegle i pozniej znow na wyskokie. Bedziesz tak sobie mieszac i weglami i kalorycznoscia, to bardzo efektywne a nie doprowadza do spowolnienia metabolizmu PS nie wazne jaka maka wazne by byla razowa, orkisz to starszy krewny pszenicy, ma bardzo przyjemny smak delikatny, jak masz chleb orkiszowy razowy to spróbuj Albo sama upiecz Zmieniony [...]
Witam. Szukałem na ten temat, ale nic konkretnego nie znalazłem, więc postanowiłem zamieścić ten artykuł,(przypadku jeśli jednak już jest taki artykuł to proszę o jego usunięcie). Wiele osób odżywiając się tym XXI w. tym niezdrowym jedzeniem(fast food), ale i nie tylko takim, nawet dobrze odżywiające się osoby nie do końca wiedzą jak [...]
W sumie powiem to tak jak nie otwierany sporobuj smialo jak nie wyladujesz ze sraczka to znaczy ze mozesz spoko szamac otruc sie nie otrujesz napewno dodajmy ze suchy proszek zamkniety nie niszczy sie tak szybko przyklad mąka cukier itp nawet mieso odpowiednio zamkniete;]
miło słyszeć. co do waxy maize takie małe wtrącenie. oczywiście sporo w tym marketingu którym zaraziliśmy się z rynku amerykańskiego bo dla naszego organizmu nie ma tu różnicy czy to mąka budyniowa, kleik ryżowy czy inna kombinacja, ale proporcje i ilości pewnych składników w produkcie są konkretne.
[...] martwy to szrugsy + brzuch 5-tki+ drop set chyba wszedzie 3 serie + 1 seria drop'ów jesli robie yates rows podchwytem to drązek nad nachwytem czy pod chwytem?? robie na maka powtórzenia bo ciezko mi jest podwieszac ciezar, chybaze cos sie zmieni podczas cyklu to powili bede doczepiał do tego w nietreningowe czyli 2 x tydzien HIIT na [...]
No więc mam dosyć absurdalne pytanie, a mianowicie czym się różni chleb razowy za 1.20 od takiego za 6zł? Czy ten tańszy ma w ogóle coś wspólnego z mąką razową? Czy 'chleb razowy' z supermarketów to nie jest 'farbowany' chleb z mąki pszennej? :p Pytania może absurdalne, ale dosyć istotne.
Glupie pytanie ale czy make sie wlicza do bilansu kalorycznego ? xD Dodaje 2 duze lyzki maki do omleta jak by cos... Aha no i czy maka moze byc na redukcji ? Bo bez niej wogole omlet nie siada rozwala mi sie caly...
Saida..przykoksowałaś, że nie wbijasz się w ubrania? Pospałem..teraz do maka po obiad i trzeba by się coś pouczyć...Wszak twardym trzeba być a nie mientkim pzdr wszystkim i do przeczytania wieczorem
ale chyba w malych miasteczkach w malym piekarniach wieksze prawdopodobienstwo ze to akurat mąka razowa.chyba ze sie samemu robi widzialem gdzies wlasnie przepis na chlebek razowy w "Kuchni SFD".