SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

lekarz odblokowanie

  • [...] psychicznej, dokładnie takie, jakie opisano w artykule. Jest to bardzo uciążliwe i chciałbym poddać się terapii hormonalnej, tylko nie wiem, czy z takim poziomem jakiś lekarz zgodzi się na to. A tak w ogóle to dobrze myślę, że endokrynokog zajmuje się takimi problemami? wyzwooloona (17.12.06 20:28) czy to mozliwe,ze mojemu [...]

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/18/2007 1:12:37 AM Szacuny postu: 5 (cały temat: 7)
  • [...] siłowymi - SIĘGAJĄ PO KOKS. A przecież branie w młodym wieku - TO NAJWIĘKSZA GŁUPOTA!! Dobrze znana mi osoba (doświadczony trójboista i wyciskacz) nieraz rozmawiał z lekarzami - i nie byli to zwykli lekarze co tylko mówią "sterydy są złe", tylko fachowcy, którzy wiedzą w czym rzecz. WNIOSKI są katastrofalne - lekarze twierdzą (i pewnie [...]

    Odpowiedzi: 256 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 5/28/2003 2:21:20 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 1)
  • [...] czasu mam niskie libido oraz czasem problemy z erekcją a także brak porannych erekcji. Pogorszenie sprawności seksualnej zauważyłem już kilka lat temu, byłem z tym u lekarza, ale o tym za chwilę. Problem polega na tym, że rzadko mam ochotę na seks. Jeśli dochodzi do zbliżenia czuję, że moja erekcja bywa słaba. Nie mogę kochać się z [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 18168 Data: 7/29/2014 10:46:19 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 1)
  • Witam wszystkich założylem właście konto, bo chodziłem po lekarzach prywatnie wszystko sie dowiadywalem, i wogule opowiem wam historie pewna mojego zycia i chcialbym abyscie powiedzieli co o tym sadzicie. Otóż zaczynam Otóż tak żyje sobie jak każdy człowiek, ale urodziłem się bardzo z wieloma chorobami nie bede tu wymieniał ich wszystkich bo by [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 3299 Data: 5/16/2007 6:13:17 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] 2 opakowań bromergon i sutki i prolaktyna została w miejscu Teraz po dłuższym za żelem znowu robić badania na prolaktynę bo sutki czesto mnie swędzą ale nie rosną, I lekarz dał mi dodatkowe badania na tarczyce tsh, cholesterol, prolaktynę wszystko to niestety nie mam w normie, Teraz pytanie czy to możliwe że nie jest to tarczyca a skutek [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 506 Data: 1/3/2020 2:40:08 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] do nawilżania nosa, w nieznaczynym stopniu pozwalało na odblokowanie i dmuchanie lewej dziurki. Wydzielina była gęsta, jak przy katarze, czasem z odrobiną krwi. Poprosiłem lekarza a antybiotyk na przeziębienie. Po nim czułem się najlepiej. Korzystając z nawilżania sola byłem w stanie wydmuchać nawet prawą dziurkę. Ale antybiotyk się skończył, a [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1577 Data: 9/8/2008 1:03:59 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] wzwodu... słabe libido... przedstawiam moje wyniki od endokrynologa jeśli miał ktoś podobny problem bądz mógł by mi jakoś spróbować pomóc będę bardzo wdzięczny pozdr.... ps lekarz uważa że jest ok z moimi hormonami... FSH- 1.8 norma (1.5-12.4). LH- 2.74 norma-(1.7-8.6). prolaktyna-10.64 norma-(4.04_15.2). Estradiol-14.22 norma-(7.63-42.6). [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 6958 Data: 5/2/2015 10:10:08 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] + winko 1-6 ,wszystko bylo w normie po za jednym ... "profil : Biochemia -enzymy,białka" jakas Aminotransferaza alaninowa (ALT) i norma jest do 45 , a ja mialem 111 , i lekarz mega sie zdziwil i powiedzial ze cos jest nie tak chyba z moja watroba ze ten wynik jest za duzy ,ze chdozi cos o watrobe i powiedzial ze musze jeszcze raz zrobicv [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 2971 Data: 9/8/2009 2:56:00 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Pomoc

    Temat
    Doping

    Siemanko Piszę z takim problemem. Zrobiłem jakiś czas temu badania i wyszedł mi niski testosteron i estradiol (dolna granica) i lekarz przepisał mi sustanon 250 raz w tygodniu na 12 tygodni, clombid 2x w tygodniu po pół tabletki i metformine przez pierwszy tydzień 1x850mg ed a od drugiego tygodnia 2x850mg ed. Pytanie moje brzmi czy ten clombid ma [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 1637 Data: 5/3/2021 8:26:51 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 8)
  • [...] z 80tabl mety ale to było na ubiegłych wakacjach. Posiadam w domu 10 strzałów deki Holendra, 16 strzałów Winstrolu Depot. Mam stały dostęp do teścia omki mety itp (znajomy lekarz):D Chce z tego ułozyć ładny cykl.Co myslicie o połączeniu do deci propionate? Cel======> SIŁĄ! Doradźcie mi i rozpiszcie cykl i co na osłonke i jakie odblokowanie [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 866 Data: 4/22/2005 10:22:42 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zamierzam rozpocząć cykl 63 tab. mety.To mój pierwszy cykl.Czy do tego musze barać coś przeciw gyno?Jakieś pół roku temu pod sutkiem wyskoczyło mi coś,lekarz powiedział ze to jest tylko białko i zejdzie.Faktycznie zeszło i nie widać tego wcalei w związku z tym chciałęm sie was zapytać czy musiałbym lepiej coś wziąsc przeciwko temu czy raczej [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1399 Data: 7/31/2003 2:42:04 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Inne informacje dotyczące stosowania Brevoxylu: Pełny efekt działania Brevoxylu występuje zwykle po kilku tygodniach stosowania. Jest to normalne w leczeniu trądziku. O ile lekarz nie zaleci inaczej terapię należy kontynuować przez conajmniej 3 miesiące. W przypadku makijażu, należy go usunąć bezpośrednio przed użyciem Brevoxylu. Po wyschnięciu [...]

    Odpowiedzi: 386 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/11/2006 2:56:15 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 2)
  • [...] hcg należy podawać w trakcie cyklu czy jest to siłowniany mit - od przyszłego tygodnia zaczynam hardkorowe odblokowanie z najlepszym andro w pl (: zdam relację - jeśli ten lekarz mnie odblokuje i ożywi jądra będę miał z wielu z was bekę (: Patrząc na mòj przypadek i autora - taki sam poziom testosteronu można uznać że niżej z testosteronem nie [...]

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 2688 Data: 1/20/2017 3:06:33 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 2)
  • [...] farmakologii użyjemy tym gorzej. Samo odblokowanie zaczęło się długo od zakończenia cyklu ( ponad miesiąc od ostatniego strzału) a kończyłem z grubego srodka czyli trena. Do lekarza poszedłem z wynikami testosteronu estrogenu lh i fsh na zerze z myślą że wchodzę na kuracje zastępczą na testosteronie . Lekarz pytał co wybieram odblok czy kuracje [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 2379 Data: 8/4/2023 1:47:49 PM Szacuny postu: 2 (cały temat: 33)
  • [...] farmakologii użyjemy tym gorzej. Samo odblokowanie zaczęło się długo od zakończenia cyklu ( ponad miesiąc od ostatniego strzału) a kończyłem z grubego srodka czyli trena. Do lekarza poszedłem z wynikami testosteronu estrogenu lh i fsh na zerze z myślą że wchodzę na kuracje zastępczą na testosteronie . Lekarz pytał co wybieram odblok czy kuracje [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 2379 Data: 8/16/2023 4:09:23 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 33)
  • Bez obrazy ale ty po prostu jestes glupi Wydales kase na prywatnego lekarza zeby ci powiedzial to co uslyszales juz odemnie 1000 razy za darmo Ty nie potrafisz skumac tego czym jest "odblokowanie", to oczywiste ze organizm sam wroci do homeostazy, ale sermami mu w tym pomagamy, trwa to wtedy o wiele krocej. Lekarz jak to lekarz nie [...]

    Odpowiedzi: 48 Ilość wyświetleń: 4665 Data: 11/9/2008 1:09:18 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Victor Martinez IFBB Pro

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness

    Po zawodach go zamknęli więc był na bombie. W areszcie wyjaśnił lekarzowi, że jest zablokowany co wykazały badanie więc lekarz przepisał mu medykamenty na odblokowanie.:)

    Odpowiedzi: 2134 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/7/2012 4:47:29 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 19)
  • Jakaś myśl to jest pójść do lekarza specjalizującego się w leczeniu niepłodności i opowiedzieć mu całą historię, co Ci zrobili. Ty nie kumasz tego, że z najprawdopodobniej płodnego faceta stałeś się praktycznie bezpłodny, co wbrew pozorom, bez użycia saa, nie jest wcale takie proste? A przywracanie płodności jest o wiele dłuższe niż samo [...]

    Odpowiedzi: 47 Ilość wyświetleń: 2110 Data: 1/13/2024 8:15:04 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 9)
  • [...] clembuterol,po przeczytaniu wszystkich tych artykolow doszedlem do wniosku ze na odblokowanie po tym cyklu bedzie dla mnie nolvadex+hcg?jesli sie myle to mnie sprostujcie,dawki juz tez znam,no moze za wyjatkiem hcg,jakby ktos mogl by mi napisac jak je wziasc,bede mial hcg z apteki w stezeniu jakie cgce bo brat to lekarz,to samo z nolvadexem

    Odpowiedzi: 153 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/11/2003 4:06:35 PM Szacuny postu: 0 (cały temat: 5)
  • Tak, trzeba zrobic PCT(odblokowanie), uzyj nolvadexu ze wzgledu iz undestor nie blokuje az tak jak np. Nandrolon wiec silniejszy impuls jest nie potrzebny. Lek posiada rownierz slabiej ujawniajace sie skutki uboczne. Z tego co pamietam chciales sie pozbyc gino, wiesz ze undestor jak kazdy testosteron i pochodne aromatyzuje, wiec pod wplywem [...]

    Odpowiedzi: 34 Ilość wyświetleń: 4542 Data: 8/18/2007 2:52:00 AM Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)