Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
13
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7171
Zamierzam rozpocząć cykl 63 tab. mety.To mój pierwszy cykl.Czy do tego musze barać coś przeciw gyno?Jakieś pół roku temu pod sutkiem wyskoczyło mi coś,lekarz powiedział ze to jest tylko białko i zejdzie.Faktycznie zeszło i nie widać tego wcalei w związku z tym chciałęm sie was zapytać czy musiałbym lepiej coś wziąsc przeciwko temu czy raczej nie.Acha i jeszcze jedna sprawa,czy przy takiej ilości mety brać coś na odblokowanie czy sobie to darować? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wprost uwielbiam kolesi, którym zalezy tylko na tym zeby przybrać 10 kg w ciągu miesiąca (I co mi przyjdzie po tej 42 tabl.metki?.Chyba niewiele 2 do 3 kg?) a to jest tak mało Twoim zdaniem???? na 2, 3 kg niekiedy trzeba ćwiczyć rok a ty bys chciał 10kg w miesiąc. Załoze sie o browar że masz gdzieś z 17 lat.
Szacuny
2
Napisanych postów
812
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9250
payan18 , cos ci sie P.O.J.E.B.A.Ł.O piszesz że lepiej jest zrobic cykl z 45 tabletek a nie z 42 ? i gdzie tu róznica?? aa pozatym ta twoja rozpiska jest na 63 tab. a nie na 45
Szacuny
1
Napisanych postów
175
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4443
kolega eDi nie umie liczyc!!!Roznicy nie ma 42 czy 45 ale mimo wszystko to jednak wychodzi z dodawania 45 tabsow!
A tak wogole to smieszy mnie ze specjalista ekspertem czy znawca sa tu ludzie ktorzy cwicza rok dwa maja 70 -80 kilo i w zyciu brali raz metke i jeszcze sie z tego ciesza!!!Panowie wiecej pokory nie wszystko mozna wyczytac i podsluchac na silowni duzo zalezy od predyspozycji ludzkich od czulosci organizmu na niektore leki wrescie od tego czy poprostu kupiles dobry proch dla siebie!Dziwne wydaja mi sie porady ludzi ktorzy pisza w profilach ze lubia bojki fury i jazde czy odlot.
A jeszcze jedno nie pewnie mnie tu obsmaruja za to ale nie mowie o wszystkich jest tu wielu rozsadnych gosci ktorzy radza sensownie i mozna na nich polegac.Pozdrawiam