Moje pytanie jest takie - czy naprawdę, żeby coś osiągnąć, trzeba się trzymać takiej cholernej, ścisłej diety? Nie wystarczyłoby, np., wywalić słodycze, kontrolować tłuszcze i utrzymywać w miarę wysoką ilość białka doprowadzaną do organizmu? Bo to liczenie kalorii, proporcji między węglami, tłuszczami i białkami diabelnie uciążliwe jest, powiem... [...]
[...] Domysły, domysłami, ale Banan dał mi ostatnia szanse na warunku, bo wina leżała po obu stronach i pewne rzeczy też wyszły z worka... Zresztą nie będę się tłumaczył, bo to kwestia winnych... Mam gdzieś czy wierzysz czy też nie. Zajmij się lepiej sobą. Dożywocie dostaje się w Pace, a to tylko forum... Przykmiń bajer. Pzdr.. Zmieniony przez - [...]
To nie jest kwestia wiary, to co Ty sobą reprezentujesz, Twoje zachowanie jest nie do przyjęcia, przynajmniej dla mnie, kiedyś tam myślałem, że Ty jesteś normalny, ale się pomyliłem. Liżesz dupę na lewo i prawo, robisz z siebie błazna i proszę Cię, nie mów, że tak nie jest bo 3/4 forum to widzi i potwierdza Także życzę owocnych treningów na zupach [...]
Tak byl tylk oze mniejszy. Brat mowil ze mial podobnie ja kzaczal jesc, moze to jest kwestia tego, ze jestem chudy i brzuch mi sie rozpycha przez co mi tak wystaje i to powinno sie wyregulowac jak reszta urosnie, jak myslicie?
[...] wiem... jest to mój problem od początku treningu, zresztą przez kilka pierwszych miesięcy ćwiczyłem stałym ciężarem w każdym ćwiczeniu... i proszę nie mówcie mi, że jest to kwestia indywidualna bo ja to juz wiem... ale dalej nie mogę tej progresji zrozumieć. Napiszcie jak to u was np. wygląda jak jesteście na jakimś cyklu. Zmieniony przez - [...]
trudno oszacować czego na ile komu wystarczy, poniewaz nie ma jednego uniwersalnego dawkowania hydrolizatów białkowych / aminokwasów calodziennych. ja tylko zwracam uwagę, że to porównanie jest dziwne w kontkescie metodyki, przynajmniej na moje oko. podobnie też kryteria sa zastanawiające, dlaczego akurat kwas glutaminowy, asparaginowy i leucyna? [...]
[...] tak pozatym żal wam też lasek które są po liftingu"" twarzy ze sztucznymi wypchanymi cyckami ? też wam żal jest czy juz nie ? Jeśli dobrze zrobione cycki to pewnie, że nie. Oglądając Mr.O zresztą oglądasz całą plejadę syntholowców wszystko kwestia tego jak dobrze się to zrobi (bo gadanie o umiarze w wypadku kulturystów jest śmieszne )
witaminy np olimpowskie zwykle lub multiple sport co do białka to już zależy od twojej diety jeśli wiesz że masz w niej braki to trzeba uzupełnic rynek szeroki, kwestia gustu i finansów w aspekcie tzw dopalaczy chodzi Tobie o jaką typową przed treningówkę? jeśli tak to np white flood, xplode, shotgun, shock therapy itp
konkretniejszy - czyli ten co rozpisalem - czy cos w nim jeszcze zmienic? Bo rozumiem, ze kwestia 1cw na partie dotyczyla tego poczatkowego miesiaca Myslalem tez zeby teraz przez miesiac zrobic ACT - 12 cwiczen po sobie na srednich obciazeniach zaczynajac od 2 obwodow.
[...] powiedzieć bo zdjęcia są bardzo słabe i światłocienie uniemożliwiają dokładną ocenę mięśni. Na oko, ogólnie tragedii moim zdaniem nie ma. Może nieco pusto na środku, ale to kwestia przyczepów, a więc uwarunkowana genetycznie. Można więc tylko ,,masując,, klatkę wizualnie zapełnić wnękę na zasadzie kontrastu. Poza tym naprawdę ciężko mi coś [...]
Zanim jeszcze napisałem mojego wcześniejszego posta znalazłem taką ławeczkę: http://www.allegro.pl/item842205075_nowa_laweczka_plus_wyciag_gryf.html Obciążenia to już inna kwestia, ale widziałem 80 kg za 280 zł plus przesyłka: http://www.allegro.pl/item845338344_hit_zestaw_obciazenia_80_kg.html . Zresztą obciążenia może kupię sobie u siebie w [...]
A, ja dzis sie o paski pytalem na silce... Cos mam ze srodkwym palsem prawej reki i trace uchwyt, przy wiosle sztangietka lub na wyciagu. Kwestia czasu, gdy zacznie mnie rypac, przy ciagach, bo juz zaczynam wchodzic na chwyt naprzemienny. Mieli skorzane, dobre to, to ? Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-12-15 22:15:58
deki nie ma jak wcisnąć do tego krótkiego cyklu, dieta to kwestia indywidualna, nie ma jednej uniwersalnej którą można polecić każdemu, sam powinieneś wiedzieć na ile b/t/w reagujesz najlepiej i pod te wartości układać jadlospis
ciekawe jak inaczej chcesz ocenic bialko? chyba nie jego 'dzialanie'? rozpuszczalnosc to takze kwestia mieszania i ilosci wody, ale jak 100 osob napisze ze w smaku jest niedobre a 2 ocenia ze jest super to jednak prawdopodobienstwo ze ci sie spodoba takze jest niskie aha i zmien avatar bo juz jest zajety