[...] Nie wiem o co Ci chodzi. Nie robi to takiego wrazenia jak u zawodnikow, ktorym najszerszy "wyrasta" z dolnej czesci tylowia ale to nie znaczy, ze Wolf nie powala wygladem swoich. Bo i tak ma jedne z najlepiej rozbudowanych w obecnej stawce a to czy przypadaja Ci do gustu i robia na Tobie jakies wrazenie to juz Twoja subiektywna kwestia.
po co pijesz oliwe? polej nią warzywa, mieso, rybe, etc.. kolejna kwestia- kupując kiepską oliwe smak dupy nie urwie. mozesz pomyslec o oliwach light- mają delikatny smak, bądź kupic chocby carapelli nobile, monini, basso, etc. Cena/jakosc- bardzo dobra dodając tluszcz na koniec jest on zdatny do spozycia, natomiast smazyc powinno sie generalnie [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
a jeszcze jedna kwestia a mianowicie warzywa i owoce - sa jakies ograniczenia i restrykcje czy generalnie mozna jesc wszystko (ziemniaki zastepuje ryzem) no i czy jesli siega sie po orzechy to tylko wloskie czy raczej mozna rowniez inne rzeczy typu migdaly
DZIENNIK PAKUS - REDUKCJA // PRZYGOTOWANIE DO MASY - DZIEN 33 (64) KILKA SŁÓW: Muszę powiedzieć że zamułka w szkole minęła, czuje się znacznie lepiej, nie muszę już ładować kofy rano. Podbijam od jutra dietkę na 2400, zaplanowane trochę więcej węgli, a mniej tłuszczów. Wrzucam fotkę co jutro idzie ze mną do szkoły ;) Kwestia [...]
[...] wczuć w siebie i ocenić kiedy można wracać do cięższej pracy. Co do treningu 5x5 - tu znów taki okres jak zaplanowałeś może być za krotki żeby osiągnąć szczyt efektów z tego planu. Ale to tez jest kwestia indywidualna oczywiście. Ćwicz i obserwuj co się dzieje z ciałem, siłą, regeneracją i na tej podstawie modyfikuj ten zalodzony plan zimowy.
Kilka słów po dzisiejszym treningu: -W wyciskaniu już czuję odrobinę więcej mocy, choć może to po prostu kwestia dnia. -Dipsy bez zaskoczenia, w każdej serii 4-5 głębokich. -W wyciskaniu żołnierskim w jednej z serii wszedłem na ciężar większy o 10kg, ale robiłem niepełne ruchy (do czoła), więc zmniejszyłem ciężar do standardowego, ale opuszczałem [...]
Czesc, Ja bym na Twoim miejscu zaczal od lektury podwieszonych w dziale jak na przyklad - http://www.sfd.pl/%5BArt%5D_Pierwszy_rok_trening%C3%B3w-t906985.html -(moim zdaniem super artykul - mi bardzo pomogl). Przeczytaj i zaproponuj trening dla siebie jako poczatkujacego. W Twoim przypadku nalezy wykonywac wielostawowe cwiczenia, ktore pobudza [...]
Szukaja sensacji i kolejnej prowokacji, zeby znow kase ubic czy cos... Zaraz bedzie ze Piotrkowicz byl w Najman team itp...to tylko kwestia czasu. Mam nadzieje ze Robert nie odpowie na zaczepki i bedzie madrzzejszy niz pielucha i slugus sajbera.
Przy większym ciężarze musisz sobie jednak trochę tymi plecami pomóc, a potem już dopiąć tricepsem. Trochę ciężko to wyczuć z początku, ale warto próbować. A jak nie podpasuje, to można traktować ćwiczenie izolacyjnie i też jest git, albo i lepiej - kwestia gustu i czucia mięśniowego.
Przytoczę słowa Znajomej. Też trochę, żeby wiedzieć i w razie czego reagować. Pisaliśmy w komunikatorze o odchudzaniu itp. Poruszona została kwestia zapaści, której dostałem. moj syn mial cos podobnego po ostatniej tyle ze zdazyl wrocic do lozka zanim padł bo on też schudł 45 kg zakręciło mu się w głowie zrobil sie biały jak ściana i sine usta [...]
Naprawdę nie sądzę, żeby wegetarianizm i weganizm był jakąkolwiek przeszkodzą w osiąganiu naprawdę dobrych wyników w sportach zarówno siłowych, jak i na polu SW. Nie lubię rzucać przykładami znikąd, ale choćby Patrick Baubamian - najsilniejszy człowiek Niemiec - jest weganinem od wielu lat. Jego sylwetki często muszę używać jako argumentu [...]
[...] TST która lepiej się rozpuszcza, wpisz sobie w allegro hi tec bcaa TST i powiedz jaką masz wersje pisałem do Hi Teca jakiś czas temu .. powder BCAA = dawne TST ..więc akurat o to bym się nie spierał (w opisie z resztą jest o tym wspominane z tego co pamiętam) kwestia zmiany nazewnictwa i modyfikacji oferty produktowej sprzed jakiegoś czasu
Wieprzowie to dzien wczesniej marynuj w przyprawach z czyms kwasnym np sos sojowy albo musztarda albo ocet ryzowy czy jogurt. To nie tylko kwestia smaku ale i poprawienia wlasciwosci tego miesa