Można jeść więcej owoców; mają mało cukru, a dużo witamin. http://potreningu.pl/articles/1072/owoce-i-warzywa-a-masa-miesniowa http://potreningu.pl/articles/3738/ile-warzyw-i-owocow-nalezy-jesc-w-ciagu-dnia http://potreningu.pl/articles/217/najlepsze-zrodlo-weglowodanow Zaufanie do swojej intuicji mogą mieć osoby, które intuicyjnie jedzą tyle i [...]
Weekendowe konkursy z kuchnią SFD-Listopad 2016 Konkurs jest bardzo prosty w każdy weekend wrzucamy zdjęcie naszego jedzenia w tym wątku i dodatkowo w tym http://www.sfd.pl/ZDJĘCIA_NASZEJ_SZAMY_vol_4_!!!-t1073477.html Jedyny wymóg to widoczna karteczka z napisem SFD oraz datą W tym miesiącu zapraszamy 5-6 , 12-13 , 19-20 , 26-27 Z każdego [...]
[...] g banana czyli jakieś 1.5 sztuki :) chleb z masłem i orzechami tez ciężko mi to sobie wyobrazić ale ok :D na kolacje znowu te świerki. .. co z tymi świderkami :) zamień je na pełnoziarnisty makaron :) jest masa pysznych dań w dziale kuchnia - polecam jeść zdrowo i smacznie a nie na siłę ... :) Zmieniony przez - adam65 w dniu 2016-11-03 20:49:30
Są różne ciekawe przepisy. Zapraszam do działku kuchnia sfd. http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-03 10:19:05
[...] wieczorem na kolejny dzień. W pracy przerwy umożliwiają mi konsumpcje posiłku bez żadnych ograniczeń czy to czasowych (godziny przerw czy długość nie mają znaczenia) oraz kuchnia w pracy umożliwia podgrzanie czy skorzystanie z lodówki. Grupę krwi mam BRh+ nie wiem czy to istotne ale zawsze jakaś dodatkowa informacja. Na siłownię chodzę przed [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] wieczorem na kolejny dzień. W pracy przerwy umożliwiają mi konsumpcje posiłku bez żadnych ograniczeń czy to czasowych (godziny przerw czy długość nie mają znaczenia) oraz kuchnia w pracy umożliwia podgrzanie czy skorzystanie z lodówki. Grupę krwi mam BRh+ nie wiem czy to istotne ale zawsze jakaś dodatkowa informacja. Na siłownię chodzę przed [...]
Temat wyżej jak i cała kuchnia sfd będzie kopalnią pomysłów, poza tym teraz 90% trenerów to też "kucharze" na miarę master szefa, więc popatrz po profilach co tam wrzucają, może między omletami i sernikami na zimno coś dla siebie znajdziesz.
Warto wrzucić wątróbkę raz w tygodniu dobrze przyrządzona jest pyszna (mnie ta z dzieciństwa też nie smakowałam %-) ) W KUCHNIA SFD masz sporo przepisów nie tylko na wątróbki, zaczerpnij inspiracji ;-) Co do podziału nie kieruj się procentowo, tutaj gramami operuj. Wrzuć ankietę, by można było coś powiedzieć o ustawieniu makro. Chyba, ze gdzieś [...]
[...] - już wolniej robiłam 19,5x10/19,5x8/19,5x8 - bz 19,5x10/19,5x10/19,5x10 - dobiłam ogólne wrażenia - super! ps. bez brzucha, bo wczoraj też był trening i omlet z przepisu boskiej z działu kuchnia - pyszny marchewkowo-bananowy :-)) /SFD/2016/10/24/d7205d58ab594b619bcea5ac2e5d9264.jpg Zmieniony przez - joanna83d w dniu 2016-10-24 21:29:48
Nie wyrzucaj żółtek dodaj do omletu np twaróg i wyjdzie ala sernik stosuj różne owoce też inaczej albo na wytrawnie np do środka, mozzarella i trochę mięsa Ogólnie masz dział kuchnia :) Sporo przepisów Zmieniony przez - popuri w dniu 2016-10-24 10:54:00
[...] tym dobrze pojeść... Możesz usmażyć z wyprzedzeniem kilka na raz, żeby mieć zapas, na 2-3 dni. Ogólnie omlety różnego rodzaju są bardzo praktycznym wyjściem - w dziale kuchnia znajdziesz przepisy. Robiłem sobie przez dłuższy czas... W sumei to dalej robie Płatki owsiane (na chwilę obecną 150g, zwiększsam węgle) 6 bialek jaj 2 żółtka ~~5g [...]
[...] okrągły, nie za gruby placek, po wystudzeniu kroisz na pół, w środek mięso, masło i masz namiastkę kanapki. Dużo białka, syte węglowodany - powinieneś tym dobrze pojeść... Możesz usmażyć z wyprzedzeniem kilka na raz, żeby mieć zapas, na 2-3 dni. Ogólnie omlety różnego rodzaju są bardzo praktycznym wyjściem - w dziale kuchnia znajdziesz przepisy.
Wszystko z dostępnych zalecanych źródeł makroskładników. Jeżeli ich nie znasz, to podstawy diety zbilansowanej: http://potreningu.pl/articles/1300/dieta-prawidlowo-zbilansowana Z kolei jak nie masz pomysłu na przepisy, to dział kuchnia sfd, do którego link masz podany wyżej.
Wejdz w dział KUCHNIA SFD. Poza tym dobrze byłoby, gdybyś wrzucił ogół diety. http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U%2E-t922822.html I ankietę, by można było zobaczyć parametry, poza tym ilość białka jest za mała tutaj minimum 20g , by próg leucynowy został osiągnięty.