[...] redukcja z 102 kg do 90, ale z pasa zlecialo tez ze 98cm do 86 cm,. Na diecie sie wtedy nie znalem i jak moglem to jadlem ile bylo mozna i kiedy bylo mozna (pracowalem a kuchni), ale i tak bilans byl na pewno mniejszy o wiele niz na lezakowaniu i obiadkach u mamy :D :D :D. Chcac nie chcac byla fajna redukcja :D Najlepsze ze przy tak duzej [...]
[...] białkowa w prochach (bo nie miałem jak rozrabiać tej z proszku), czasem jakaś buła, koło 16.30 ryż z kurczakiem u chińczyka a jak nie to o 18 obiad w domu. jak widać nie było czasu na normalne kulturystyczne odżywianie więc ja stawiałem na odżywki w tabletkach/kapsułkach no i miałem tylko malutkie pudełeczko zamiast walizki z połowa kuchni
Bolo_Y jak tam nie bede mial dostępu do kuchni!! :/ Jak bym mila dostępo to bym mial wyje...ne na to wszystko :/ czajnik wezmę elektryczny,platki owsiane,jaja pod wyro,muszę zagadać z kucharką jak zajadę :)
Spróbuj zrobić sobię batony bananowo-czekalowe z kuchni SFD http://www.sfd.pl/Batony_banonowo-czekoladowe-t448923.html Ja planuję tak zrobić i myślę że to nie najgorszy pomysł
[...] i porcjowanie a i smak lepszy bedzie zarcie normalne lepsze ale jak wiadomo nie zawsze i nie kazdy ma mozliwosci zeby dostarczac wszystko z zarcia czy spedzac pol dnia w kuchni lub chce zrec zimne zarcie z pojemnika wowczas mozna zrec proch polecam Ci Super Whey Gainer 4000 z Olimpa - jak dla mnie super gainer z przyzwoita iloscia bialka, [...]
Zrozum że to jest Cukier prosty Praktycznie taki jak masz w kuchni. Więc by go brać musi Ci brakować cukrów(weglowodanów) z diety, a węglowodany proste to średnio dobre wyjście, chyba ze jestes ekto. Ile i po co brać? Dział odżywianie a jak musisz to jak Dudek ci napisał.
Sugeruję na początku odstawić spalacze i wykorzystać potencjał kuchni oraz treningu. Dopiero jak się zatrzymasz to pomyśl nad tymi specyfikami. Na początku redukcji to strata kasy bo waga będzie Ci spadać w zadowalającym tempie :-)
wy pewnie mysliscie ze jesli koles diety nie ma dopietej to juz Bog wie co je. fakt diety nie mam rozpisanej ale zwracam uwage co jem i ile tego jem. i tak wiem brzuch robi sie w kuchni. po prostu chce wiedziec czy cos to da czy bral sensu
[...] nie buduje sylwetki atlety, brzuch jest wyraznie mocniejszy i widze duze efekty przy cwiczeniach wymagajacych sily miesni brzucha. Jesli ci chodzi o wyglad to napewno wiesz ze brzuch robi sie w kuchni, a trening to pielegnacja. Trening brzucha na drazku jest dosyc popularny to tez sprobuj tego u siebie w treningu sam sie przekonasz ja ci polecam
generalnie warto korzystać ze wszystkich orzechów, każde mają coś cennego w mniejszej lub większej ilości. Osobiście na stanie w kuchni mam z 4-5 rodzajów orzechów i w zależności od chęci, czy czasu od osstatniego używania dodaję do dań, najczęściej jednak używam w takiej kolejności włoskie -> migdały -> pini -> laskowe -> nerkowce Co za [...]
Nie skupiaj się na wyliczaniu omega 3 i 6 bo to już wariacja. Jedz ryby, orzechy włoskie, jakiś zdrowszy olej rzepakowy i będzie ok. Zredukuj te posiłki bo przy 6 to już można się do kuchni przeprowadzać :-P
Ja w tej chwili też nie korzystam z WPC, ale jak widzę ile czasu żona spędza w kuchni by sprostać mojej wybredności smakowej to mnie szlag trafia. Teraz jest na urlopie, ale co będzie jak pójdzie do pracy?