[...] ciepło od palnika i będzie wygrzana. Dlaczego tak ? Jeśli jesteś w dobrej restauracji, zawsze dostaniesz zamówiony posiłek na uprzednio wygrzanym naczyniu. Stara zasada kuchni chińskiej: podawaj ciepłe na ciepłym. Gdy dwa przeciwstawne stany energetyczne się spotykają, wtedy nie jest dobrze. W czasie kiedy wygrzewa się filiżanka, zagotowana [...]
No tak właśnie myślałem. ------ Teraz to odkryłem dopiero. Myślałem, że nic nie przebije 4chana, ale to też mi nieźle zryło banię. Dobra jest wersja w kuchni z dziećmi, wersja pierwsza dla Natki. Dla miłośników kobiecego piękna teżcoś sięznajdzie. http://www.youtube.com/watch?v=w5tG0QKhQEM
no ale to "jakoś" to widocznie za mało skoro zreflektowałeś się, ze coś tu nie tak i postanowiłeś rzeźbić;-) możesz nie "siedzieć w kuchni" lecz wtenczas musiałbyś mieć to opanowane do perfekcji- liczenie kalorii niejako automatyczne, wiedza kiedy, ile i co jeść... jeśli zaś zaczynasz w tym temacie to trzeba się troszeczkę pomęczyć- ale na [...]
TY mi o jedzeniu nic nawet nie mów bo u mnie takie żarcie stoi, sałatki, placki, desery, masakra jakaś ja nawet do kuchni nie wchodzę bo boję się że od razu się na to rzucę :D
Dzisiejszy dzień beztreningowy, spacerek 1h :-) Dzięki kuchni Ladies i SFD zaczęłam działać na kuchennej płaszczyźnie, drukuję przepisy i eksperymentuję. Dzisiaj zrobiłam batony białkowo-orzechowe, wyszły genialne, są przepyszne jak snickersy i są idealne na dni przed @ :-D Mój balon się nie zmniejszył, nic się nie ruszyło, czuję się jakbym [...]
[...] sosu sojowego na etapie duszenia warzyw, pod sam koniec. No i oczywiście potem wedle smaku do miski. Zamiast ryżowego dałem sojowy (pamiętajcie żeby go połamać, bo sk***iel taki długi się robi że hoho %-) ). Przemku dziękuje Ci za wzbogacenie mojej kuchni o to danie. Mega smaczne. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/e1881a0db13949619764059d951ffc80.jpg
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] lub w tzw. rękawie wtedy już bez przykrywki. Piecz tyle ile ci każą w internetach (ja tam nei wiem, zawsze sprawdzam bo mi się myli) jeśli jesteś mniej doświadczony niż ja w kuchni :-D to nie faszeruj mięcha bo możesz zepsuć smak, ale mi np. za mało przypraw jest w takim mięsie który nie ma wypełnienia :) Zmieniony przez - DreamEvil w dniu [...]
W treningu na masę i rzeźbę różnice są raczej kosmetyczne i głównie chodzi o michę...rzeźbisz się w kuchni. Rozumiesz co napisałem wcześniej? Doczytaj sobie na temat planu FBW jest tego cała masa w dziale "treningi dla początkujących". Nie rozumiem tej obsesji na punkcie brzucha..jak dodasz aeroby do treningu siłowego i db obliczysz [...]
[...] klata i brzuch? Chcesz się nabawić dysproporcji już na starcie? Bd bardziej podatny na kontuzje, zaniedbując inne partie.. Trenuj całe ciało. Co do rzeźbienia jako takiego to dzieje się to w kuchni. Dział "Odżywianie" się kłania. 4. Gdzie nogi? Plecy? Wtf. Poczytaj podwieszone plany i pytania.. Zmieniony przez - oddy w dniu 2013-03-03 20:00:33
gdybym mial znalezc swoją to jest aktualnie w kuchni \-) a ogolnie to tam gdzie wszystko, google.com Zmieniony przez - szczur_ w dniu 2013-03-03 22:24:40
[...] się zastanawiałam, jak Ty to ogarniasz :) U mnie na odwrót, waga stoi od dawna, obwody ciutkę spadają (jeszcze), ale myślę, że jakościowo lepiej wyglądam. Kupiłam olej kokosowy, ten co polecałyście z allegro. Od razu 3x1l :) W kuchni jeszcze niewypróbowany, ale już się cała nasmarowałam i czekam, aż będę mieć skórę gładką jak pupa niemowlaka :)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
to ja jutro wezme od siebie plan i Ci tu podesle swoj jak nikt inny do tego czasu jakiegos sensownego planu Ci nie napisze bo masz sprzetu wystaczajaco zeby wiekszosc moich cwiczen wykonac. Co do brzucha to brzuch sie robi w kuchni (poprzez odpowiednia diete) Zmieniony przez - USgorn w dniu 2013-03-04 23:44:10
[...] ta za 8$ to taka lepszej jakosci, stejki to roznie, sa stejki 500g za 3$ ale jednak taki dobry stejk ny strip to 500g wychodzi 10-12$ ale to jest stejk. Kurczak mnie wychodzi na kilogramie o 1$ taniej od wolowiny, tak zeby bylo porownanie. Szczur, widze ze lubisz spedzac czas w kuchni ;-) Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2013-03-05 06:10:10
Ty wychodzisz w ogóle z kuchni czasami %-)? Nie wychodzi. Kiedys pisal, ze u niego Zonka zarabia hajs i trzymie wladze. Jeff tylko gotuje, je i sie odchudza %-)%-)
[...] jej na liście. A jem wieczorem żeby dobić do bilansu kalorycznego. Najchętniej to bym w ogóle prochów nie jadł. Wciągam jeszcze bcaa okołotreningowo. Ty wychodzisz w ogóle z kuchni czasami %-)? No właśnie rzadko. Tak jak Gorzała pisze, ja pracuję w domu także mogę sobie pichcić co chcę kiedy chcę przez cały dzień. Mam ułatwiona sprawę. Ale [...]
Miski: Mam takie pytanie, ponieważ chciałam trochę urozmaicić mój jadłospis, zajrzałam do Kuchni Ladies, ale tam niestety produktem znakomitej większości potraw, które mnie interesują, była odżywka. Czy mogę jakoś zastąpić tę odżywkę, np. mąką ryżową? Zastanawiałam się też nad wprowadzeniem jakieś odżywki do miski, oczywiście nie codziennie. Ale [...]