Jutro rano będę robił, to wrzucę z fotkami do kuchni SFD. A z samych białek, bo wychodzą bardziej napompowane, jak dodam żółtka to pianka opada. Poza tym jestem na redukcji A to moja aktualna forma. Tak dzisiaj wyglądają moje plecy. Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2008-11-15 12:22:53
zalezy jak dlugo tam lezy? moze i to w wiekszym stopniu niz kreta. mi tak 900g starcza na miesiac i trzymam w tym worku foliowym w szafce gdzie jest najwieksza wilgoc u mnie w kuchni i nic sie nie dzieje Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2008-11-15 14:26:09
W kuchni SFD jest kolejny przepis. Tym razem śniadanie. http://www.sfd.pl/Placki_twarogowe_z_orzechami.-t450458.html Placki twarogowe z orzechami jak ja lubię jeść P.S. Mam pytanie. Jak mogę zmienić tytuł bloga? Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2008-11-16 10:07:33
[...] zmieniany kolor sypialni) podłogi w salonie i przedpokoju, szafa wnękowa, meble łazienkowe, kibel, umywalka, baterie, parapety, wyposażenie - meble sypialni, salonu, etc zostały : płytki w kuchni, łazience, wanna ( jeszcze w tym roku zostanie) cześć już zrobiona, zostały wykończenia, czasochłonne trochę i czekam na resztę zamówionych mebli zdr
[...] to wal odrazu dwie , słabe jest to, ja jestem podatny na takie specyfiki a mysle ze słaby, trening lepszy ale po WF miałem lepszego powera ja ostatnio miałem malowanie kuchni i... skonczyło sie na tynkowaniu, gładz wzorki , terakota i mam dosc narazie , takze wszystkim remontom zycze cierpliwosci Zmieniony przez - shottas w dniu 2008-11-16 [...]
Wez daj to do kuchni sfd to se zrobie moze;] Ok dzieki za odpowiedz, daje pierwszego soga od chyba roku;] Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2008-11-16 21:03:54
[...] i środkowej części Europy można ją spotkać w formie dzikiej o owłosionych owocach. Zakwita w maju - czerwcu Korzeń używany jako przyprawa kuchenna, szczególnie popularna w kuchni holenderskiej, angielskiej, francuskiej. Przyprawa używana do przyrządzania zup, sałatek, ryb, serów, jajecznicy Roślina lecznicza Z ziela otrzymuje się aromatyczny [...]
Wchodzisz czasem do kuchni? Czy jesz to co Mamusia podsunie? Dokładnie pooglądaj opakowania produktów. Jeśli czegoś nie wiesz, odpowiedź znajdziesz tu: http://www.dobradieta.pl/tabele.php i jeszcze raz przestudiuj ten temat: http://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne%2C_sk%C5%82._prod._%C5%BCywno%C5%9Bciowych%2C_%25_bf-t276436.html A cóż to za [...]
[...] gres... Master ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić... - Co Pan, k****!!! od******lasz? - pyta mąż - Panie...Podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum. Młode małżeństwo w hotelu: - Pokój na dobę - mówi młody mąż. - Ma pani szczęście - mruga portier do żony, zwykle bierze pokój na godzinę. [...]
[...] - Dieta. Czy naprawdę jest zupełnie konieczna? Mój problem polega na tym, że mieszkam w akademiku w UK i karmią nas tu wszystkich razem hurtem. Nie mam nawet porządnej kuchni żeby ugotować coś samemu, posiłki przez nich przygotowywane są raczej nienajzdroszwe (ziemniaki w tysiącu postaci, co drugi dzień pizza), a jedyne pocieszenie, to że [...]
[...] Po gastronomii wszędzie możesz pracować - począwszy od budek z hamburgerami skończywszy na hotelach pięciogwiazdkowych i zarabiać ładne pieniądze. Przykładowo u mnie w pobliskim hotelu 3-gwiazdkowym kucharz (nie pomocnik kucharza czy coś) zarabia ok. 5 tysięcy. Zastęca szefa kuchni czy szef kuchni to ma tyle chajsu że nie ma co z tym robić.
[...] mnie sam ryz jest juz tragedią a z kaszą smakuje na prawdę dobrze. I żeby nie było ze mieszanka kasza-ryz to mój wymysł z kosmosu to powiem wam ze to mieszanka stosowana w kuchni francuskiej zwlaszcza w farszach:) POZDRAWIAM Aha TYLKO KONIECZNIE MUSI TO BYC KASZA GRYCZANA innej nie radzę:) Bardzo fajny mix do mięs to kasza gryczana-ryż + [...]
[...] samemu przygotowuj posiłki. Mrożone potrawy są wygodne a fast foody działają szybko, jednak gdy samemu gotujesz, masz większą kontrolę nad jakością, ilością i zawartością potraw. Zakasaj więc rękawy i idź do kuchni, jeśli chcesz panować na proporcjami prawidłowymi białek, węglowodanów i tłuszczów w swojej diecie. Źródło: Poradnik Kulturysty
Zrób placki tak jak radził kolega wcześniej, ja kiedy jadłem osobno jajka i płatki, to schodziło mi na to 30min. A placek owsiany robisz w 5min i szybko wchodzi. Pare przepisów masz w Kuchni SFD Pozdr. Zmieniony przez - met0d w dniu 2008-11-19 20:03:29
Z bardzo dobrze ułożoną dietą możesz trenować SW i na siłowni bez obawy o strate masy. Dieta to podstawa w kulturystyce.Aby być mistrzem kulturystyki,musisz być mistrzem kuchni
to znaczy ze naprawde dawki to podstawa bo pamiętam jak kiedyś troche gotowałem to zawsze chłopaki mówili że jak masz problem z otyłością to dawaj na kuchnie nie znam nikogo komu by waga nie leciała jak pracował na kuchni a tu prosze