[...] zamieścić.Myśle że osoby początkujące znajdą coś dla siebie.Na początek krótkie info dotyczace Diet. :) Powiedzenie, "jesteś tym, co jesz" nigdy nie było bardziej prawdziwe, jak właśnie w kulturystyce. Trenuj ciężko i używaj prawidłowej diety, a znajdziesz się na szybkiej drodze do potężnych mięśni; zrezygnuj z istotnych składników odżywczych i [...]
Z biblioteki Dobrego Dietetyka... Chcąc zdrowo odżywiać się, musimy wiedzieć nie tylko jakie produkty wybierać, a których unikać, ale także jak z nimi postępować. Wystarczy jedno pociągnięcie nożem, zbyt wczesne zanurzenie w garnku lub niewłaściwa temperatura smażenia, by wszystko co zdrowe w ułamku sekund zniknęło z talerza. Przygotowując [...]
Tak to już jest na tym świecie, że choć mamy nas kochają, to jednak naszymi diety traktują jako fanaberię i gotują po swojemu. Z tego co widzę, wielu użytkowników ma fundamentalny problem: jak pogodzić dietę z maminym schabowym z kapustą. Zwykle odpowiedź jest taka: sam sobie muszę gotować. Bolesne ale prawdziwe. Na dzień dobry pamiętajmy, że [...]
Witam, jak w temacie. Rzygam już codziennym spędzaniem czasu w kuchni i gotowaniu 5 posiłków na następny dzień. W szczególności w dni treningowe gdy wracam zmęczony o 20 ostatnie na co mam ochotę to ślęczenie nad parowarem i garnkami... Nie pytam nawet z czystego lenistwa, bo bardzo lubię gotować, ale ze względu na zwiększoną ilość obowiązku w [...]
[...] Faftaq'a i Mawashiego, którzy pomogli mi zsetapować odpowiednio dietę i tren. SFD/Images/2015/7/26/fb3c5b52118b4f9b9ad91c83217e6255.jpg MASA Założenia są takie, aby zdobyć jak najwięcej mięcha przy możliwie jak najmniejszym zalaniu się fatem. Masowanie ma trwać tak około do połowy maja, a potem ostra redukcja przez 2 miechy. Po tym okresie mam [...]
[...] minut to już góra. Przy 50 zrobiłaby się raczej ciapa. Ale na czas gotowania na parze wpływa ilość, wielkość, temperatura potrawy,więc niekoniecznie musi być to taki czas jak podają w instrukcji obsługi.Przy gotowaniu czegoś pierwszy raz nie problem gotować, sprawdzić i jeśli niedogotowane to włączyć jeszcze na chwilę. A kolejny raz,jak [...]
Po pierwsze to waRZywa. A co do Twojego pytania, mrożone warzywa w zimie są jak najbardziej ok. Możesz robić na parze, gotować, albo smażyć na patelni z dodatkiem oliwy. W zimie to raczej jedyny wybór. Pozdrawiam!
[...] zamiennikiem kurczaka(jem tylko gotowanego) jest mieso z indyka, nie posiadam piekarnika ani przyrzadów do robienia potraw na parze wiec pola manewru zbyt duzego nie mam. Zamiast makreli co drugi dzien jem 4 jajka, staram sie urozmaicac posilki jak moge no ale jak napisalem wczesniej moge jedynie gotowac lub smazyc(odpada z wiadomych przyczyn).