1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
AD 1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
Ok, taki mam pomysł na DT Dlaczego z góry ułożony plan na większość dnia? Bo dzięki temu łatwiej mi rygor trzymać. Zostawiam najbardziej obfity posiłek jako ten, który będzie zaspokajał potrzebę jedzenia w danym dniu. Śniadanie: 20g ww 20g fatu 40g białka 1. Jajka x3 25/20/0 2. Izolat 20 15/0/0 3. Owoco 200g 0/0/20 PreW: 20g ww 10g f 30g [...]
[...] okiem na różnorodność produktów białkowych na rynku. Różnorodność pod względem składu, ceny i ogólnie pojętej jakości (a nie tylko smaku!) Na pewno inne zastosowanie ma np. izolat w stosunku do naszej tu opisywanej mieszanki. I choć nie próbowałem, to śmiem przypuszczać, że gdybym zamiast SP80 jadł tyle samo sojavitu, to to, czego uparcie nie [...]
[...] jak i niekoniecznie Podkreślam że jest to moje osobiste zdanie Jeżeli chodzi o peptydy/białka przed treningiem to uważam ze hydrolizat jest lepszym wyjściem od izolatu (chociażby z tego względu ze daje większy wyrzut insuliny a tym samym więcej składników odżywczych wchodzi do komórek No i podstawowa rzecz w tej materii to [...]
[...] jakieś owsiane. II Posiłek 200g pierś z kurczaka + 20ml oliwa + 50g orzechy włoskie + sałata pekińska III Posiłek 200g karczek + 70g kasza gryczana + pomidor TRENING 40g izolat + 2 banany(~300g) - jeżeli odstęp od posiłku 30 minut nie musisz dawać bananów, albo daj mniej i do śniadania owsiane. IV Posiłek 200g karczek + jakiś szpinak/brokuły [...]
[...] go od laktozy jest procesem skomplikowanym i nastepuje jakby w kilku etapach przyjęło się określać białko wyczyszczone do ok 80% koncentratem , a oczyszczane dalej - izolatem oddzielenie białka jaja jest sprawą łatwiejszą i pozwala ono uzyskać produkt skladający się w około 95% z białka jest to proces ultrafiltracji nie stosuje sie tu [...]
[...] 3a sciaganie 2 linek wyc gornego 4x28,5x12 3b Narciarz 4x21x12 Hammer high row 3x100x11 Wioslo z v wyc dolny 5x40x15 Wyprosty tulowia 3x max Micha z dzis 1. Mala ryzowa izolat owoce bialka jaj 2. Post skrobia owoce izolat 3. Wafle, kura warzywa. 4.indyk ryz warzywa 5. Tak jak nr 1 + migdały [...]
[...] a sztange trzymałem za nogami, weszło na prawde swietnie. Tak czy inaczej mam nadzieje ze ta sytuacja szybko się wyklaruje i chwila moment wrócimy normalnie na silownie. Micha z dzis: 1 bialka jaj izolat maka ryzowa 2. Piers z kury, pieczywo warzywa 3. Skrobia ziemniaczana izolat owoce 4 wafle piers 5. Wafle ryzowe indyk 6. Rostbef