83% białka to gainer? Nie jest przekręt. Sam kupiłem, odebrałem osobiście. Wygląda jak izolat, pachnie jak izolat, rozpuszcza się jak izolat. Zmieniony przez - Martainn w dniu 2008-05-21 16:36:43
były niby badania w gazetce (olimpa chyba) z ktorych wynikalo ze wiekszosc bialka jest pochodzenia koziego, do tego dochodzi podejrzanie niska cena jak na izolat
dzieś kiedyś czytałam że z białek najlepszy jest izolat a nie koncentrat zapytam - najlepszy do czego? izolat jest dobry dla osoob z nietolerancja laktozy loob dla zawodowcoow np., ktoorzy liczą każdy gram węgli; dla nas, szarakoow, to prawdę moowiąc bez roożnicy, czy wybierzemy izolat czy koncentrat białka; więc - posiłkoojąc się znanym sloganem [...]
Sa rózne 'szkoly' jedni preferuja izolaty bialka serwatkowego (wpi) z racji tego ,ze sa one najwyzej procentowe (najwieksza ilosc protein w 100g produktu), niektore jak cfm sa wytwarzane w mikroultrafiltracji krzyzowej , co oznacza jeszcze lepsze oczyszczenie bialka z wszelkich niepotrzebnych 'odpadow' jest to wiec bialko szybkowchlanialne i z [...]
[...] się w momencie gdy kończą się zasoby energetyczne i budulcowe z poprzednich dostaw, a regeneracja rusza pełną parą (ideałem jest wtedy drzemka). Bo nawet najlepszy izolat nie wchłonie się w 15 minut. Oczywiście dilerzy białego proszku będą twierdzili coś innego, ale z fizjologią nie da się raczej dyskutować :-) Oczywiście pozostają [...]
[...] Znalazłam je w sekcji dla kobiet i dla odchudzających się. obojętnie jakie. patrz po prostu na cenę. Oczywiście jakby się zagłębiać w temat to najlepiej izolat i to jeszcze bez substancji słodzących itp. ale na początek koncentrat też będzie w porządku. I radziłabym Ci kupić jednak małe opakowanie albo najpierw zapytać czy [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
odp 1). Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
Odp:1.Firma Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
Przyznaje sie ze zrobilem kopiuj/wklej hehe bo sieu zle czuje (dopiero wstalem) btw jablczan cytruliny jest lekiem na recepte w niekotyrych krajach (Preparat Stimol) 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej [...]
Proszę nie brać mojej wcześniejszej odpowiedzi pod uwagę bo jest tam kilka błędów 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
[...] że Łukasz zna temat od podszewki ale chyba cie nie zjedzie, co najwyżej pomoże:-). Kilo mięsa ok na amatorskim poziomie, kumpel sie szykuje do zawodów to je kilo plus izolat i jest git. Bez insy leciał. Na masie 3g/kg białka, obecnie 4g/kg. Future, myślisz ok na amatorskie występy? Wiadomo że od człowieka zależy ale wygląda zaj**iście jak [...]